یک گل دقیقه پایانی که بازی کره و استرالیا را به تساوی می کشد. این داستانی تکراری برای نبردهای دو تیم است.
در مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا و در دیدار استرالیا و کره جنوبی تاریخ به شکل جالبی تکرار شد. باز هم استرالیا از کره جنوبی پیش افتاد تا این که دقیقه 90 فرا رسید و زمان گل تساوی کره جنوبی فرا رسید...تساوی(1-1) در نبردهای 12 ساله دو تیم در جام ملتها پرتکرارترین نتیجه طی 90 دقیقه بوده است...
سرفصل های این مطلب:
اولین بار که استرالیا و کره جنوبی در جام ملت ها مقابل هم قرار گرفتند در دومین روز مرحله گروهی جام ملت های 2011 بود. دو تیم در کنار بحرین و هند در گروه سوم مسابقات قرار داشتند و دیدار آن ها همچون فینال گروه بود. در پایان این مسابقه دو تیم در حالی به تساوی(1-1) رضایت دادند که جا- چئول کو( 24) برای کره گل زد و میله یدیناک( 62) گل تساوی بازی را به ثمر رساند تا تعیین تیم صدرنشین گروه به بازی سوم دو تیم کشیده شود و سرانجام تفاضل گل رتبه های اول و دوم گروه را تعیین کند.
دومین مصاف کره و استرالیا به مرحله گروهی جام ملتهای 2015 بازمی گردد. دیدار روز 17 ژانویه در استادیوم بریزبین که یک تساوی برای استرالیا به منزله صدرنشینی در گروه بود. اما کره دست به کاری بزرگ زد و میزبان تورنمنت را با گل دقیقه 33 جونگ- هیوپ لی مغلوب ساخت.
با این حال نبردهای مرگ و زندگی کره و استرالیا به این دو مسابقه محدود نمی شود. سابقه نبردهای بزرگ دو تیم به دهه 70 بازمی گردد. زمانی که استرالیا در راه جام جهانی 1974 ایران را حذف کرد و در آخرین مسابقه خود، رو در روی کره جنوبی ایستاد. برنده بازی راهی جام جهانی آلمان می شد. در دیدار رفت، دو تیم به تساوی(0-0) دست یافتند تا کار ساکروز برای صعود به جام جهانی دشوار شود. اما کره ای ها در خانه نتوانستند از دو گل خود دفاع کنند و تساوی(2-2) کار را به دیدار سوم کشاند. جایی که استرالیا پیروز و راهی جام جهانی آلمان شد.
در ساعت 12:30 روز یازدهم بهمن، دو تیم کره جنوبی و استرالیا برای سومین بار در جام ملت ها به مصاف هم رفتند؛ در فینال شانزدهمین دوره جام ملت ها. اما سومین نبرد دو تیم در جام ملت ها، از چند جنبه قابل توجه بود: کره جنوبی در تورنمنت 2015 گلی دریافت نکرده بود و بسته نگه داشتن دروازه در دیدار نهایی می توانست کره را صاحب رکورد 6 کلین شیت پیاپی کند؛ رکوردی که تا آن روز، هیچ یک از تیم ها در تاریخ تورنمنت بدان دست نیافته بودند و بعدها تنها قطر و ایران از آن پیشی گرفتند. دیگر نکته جالب توجه، تعداد گل های سرخ ها تا پیش از بازی فینال بود. کره جنوبی از 1956 تا قبل از دیدار فینال جام ملتهای استرالیا، 99 گل در جام ملت ها به ثمر رسانده بود و به این ترتیب با به ثمر رساندن یک گل دیگر، پس از ایران دومین تیمی شد که تعداد گل های زده اش در این مسابقات سه رقمی گشت. هرچند کره در فینال نه توانست رکورد کلین شیت های خود را حفظ کند و نه زدن گل صدم در باخت(2-1) فایده ای برای این تیم داشت.
تا قبل از فینال 2015، کره 55 سال بود که قهرمان مسابقات نمی شد و با کسب عنوان قهرمانی در این رقابت ها می توانست به دوران طولانی ناکامی در جام ملت ها خاتمه دهد. در صورتی که کره به این ناکامی خاتمه می داد، ایران با چهار دهه سال ناکامی در دفاع از عنوان قهرمانی خود، این رکورد را به خود اختصاص خواهد می داد. استرالیا هم پس از صعود به فینال جام ملت های 2011 و شکست ناباورانه مقابل ژاپن، پس از کویت 80 و عربستان 96، سومین تیمی لقب گرفت که با وجود شکست در مرحله گروهی قهرمان جام می شد. بازی(2-1) شد و کره جنوبی تنها تیمی لقب گرفت که طی چهار فینال اخیر خود بازنده شد.
سرانجام با گلی که سون در وقتهای اضافی به ثمر رساند، تاریخ به شکل معکوس برای دو تیم تکرار شد. باز هم نتیجه (2-1) شد و با همین نتیجه مسابقه خاتمه پیدا کرد. اما این بار به سود کره جنوبی...