- آسمونی
- مجله اینترنتی
- ورزشی
- اطلاعات فوتبالی
- ایران چگونه فاتح هوآوی کاپ 2019 شد؟
ایران چگونه فاتح هوآوی کاپ 2019 شد؟
ایران چگونه فاتح هوآوی کاپ 2019 شد؟
افتخارآفرینی در ساحل دوبی
آسمونی" style="color: #0000ff;" href="https://asemooni.com/" target="_blank">اختصاصی آسمونی / مهدی زارعی
رقابت های 2019 جام بین قاره ای ژاپن و ژاپن قهرمان آسیا دو تیم آسیایی این گروه بودند. ژاپن برای سومین بار در هوآوی کاپ شده بود. ایتالیا نیز برای دومین بار به جام بین قاره ای رسید؛ این بار به عنوان تیم چهارم اروپا. در گروه دوم ایران به عنوان مدافع عنوان قهرمانی برای هفتمین بار راهی امارات شده بود تا با مصر، روسیه و مکزیک دیدار کند. مصر تیم سوم آفریقا، روسیه نایب قهرمان اروپا و مکزیک قهرمان کونکاکاف بودند.
**** مسابقات از روز 5 نوامبر با دیدار زاپن و ایتالیا آغاز شد و ژاپنی ها موفق شدند(6-4) ایتالیا را شکست دهند. در همین گروه اسپانیا و امارات(2-2) مساوی شدند و اسپانیا در ضربات پنالتی(2-1) به برتری دست یافت. برتری(3-2) اسپانیا مقابل ژاپن در روز دوم، تکلیف صدرنشین این گروه را تقریبا مشخص کرد و برد(6-4) امارات مقابل ایتالیا در وقت اضافی، شانس صعود ایتالیا را از بین برد. ایتالیا در آخرین روز(8-7) اسپانیا را شکست داد تا صاحب 3 امتیاز از این مسابقات شود و اسپانیا نیز 4 امتیازی باقی بماند. در آخرین دیدار این گروه امارات و ژاپن(1-1) مساوی شدند و امارات در ضربات پنالتی(2-1) برنده شد تا امارات نیز سه امتیازی شود؛ درست مانند ژاپن. از بین سه تیم سه امتیازی، امارات که 2 امتیاز از برد مقابل ایتالیا و یک امتیاز از برد در برابر ژاپن کسب کرده بود، صاحب تفاضل گل 2+ شد. ژاپن تفاضل گل 1+ و ایتالیا هم با تفاضل گل 3- قعرنشین این گروه شد. *** در گروه دوم پیشاپیش می شد حدس زد که رقابت اصلی بین تیمهای ایران و روسیه خواهد بود. در روز نخست روسیه(5-3) مصر را شکست داد و ایران با برد(7-4) در برابر مکزیک از همان روز به صدر جدول رفت. مصر با همان نتیجه روز نخست در برابر ایران هم مغلوب شد و روسیه نیز به لطف برد(3-1) مقابل مکزیک، تکلیف دو تیم صعود کننده از گروه دوم را بعد از تنها دو دیدار مشخص کرد. ایران و روسیه در حالی با یکدیگر(3-3) مساوی کردند که ابتدا روسیه با دو گل پیش افتاد اما ایران با دو گل اکبری و میرشکاری و گل به خودی کریشانوف از حریف پیش افتاد و هرچند سرانجام گل تساوی را دریافت کرد اما در ضربات پنالتی ایران 5 پنالتی پیاپی خود را به گل تبدیل کرد و به برتری(5-4) دست یافت تا یک امتیاز از این مسابقه نیز نصیب ایران شده و ایران صدرنشینی خود را تثبیت کند. قبل از این مسابقه هم مصر(4-1) مکزیک را شکست داد و به عنوان سوم گروه رسید. *** مطابق ادوار گذشته، چهار تیمی که از صعود به نیمه نهایی بازماندند دیدارهای پلی آف برای تعیین مقام پنجم تا هشتم تورنمنت را برگزار کردند. در این رقابتها مصر(4-3) ایتالیا را شکست داد و حریف ژاپن شد که(5-4) مکزیک را از پیش رو برداشته بود. دیدار این دو تیم با برتری(7-2) ژاپن خاتمه یافت و ژاپن عنوان پنجم مسابقات را به خود اختصاص داد. ایتالیا هم(3-2) مکزیک را برد و هفتم شد و مکزیک عنوان آخر تورنمنت را از آن خود کرد.
*** اما ظاهرا قرار نبود امارات میزبان در این تورنمنت هیچ دیداری را در وقت قانونی به پایان برساند. این تیم در برابر ایران در حالی به تساوی(1-1) دست پیدا کرد که گل ایران توسط بهزادپور دروازه بان تیم ملی به ثمر رسید. در ضربات پنالتی شیرمحمدی اولین پنالتی ایران را به هدر داد اما در ادامه میرشکاری، کیانی،پیرامون و معصومی زاده چهار گل به ثمر رساندند و ایران(4-3) برنده شد. امارات راهی دیدار رده بندی شد و در برابر روسیه که مقابل اسپانیا(4-2) شکست خورده بود، در وقت قانونی مساوی کرد! باز هم کار به وقت اضافی کشید و در وقت اضافی این امارات بود که(2-1) برنده شد و به مقام سوم تورنمنت دست یافت. *** سرانجام ایران چهارمین فینال خود را در تاریخ این مسابقات برگزار کرد. پیش از این تیم ملی کشورمان در سالهای 2013 و 2018 در فینال به برتری دست یافت در حالی که در سال 2016 دیدار نهایی را واگذار کرد. این بار هم حریف کشورمان مثل سالهای 2013 و 2018 یک تیم اروپایی بود. اسپانیا هرچند در ابتدا دو گل خورد اما تا دقیقه 15 از ایران پیش افتاد با این حال بازی درخشان ایران در ادامه نتیجه (6-3) را رقم زد و به این ترتیب ایران برای سومین بار قهرمان شد. حالا ایران در کنار روسیه و برزیل با سه قهرمانی، پرافتخارترین تیم این مسابقات به شمار می آید.