
زندگینامه شهدای هسته ای
شهیدان انرژی هسته ای که از اول انقلاب اسلامی تا کنون توسط سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و سازمان سیا به شهادت رسیده اند نمونه کوچکی از تلاش دشمنان این مرز و بوم برای حذف فیزیکی دانشمندان هسته ای است .
ترس رژیم صهیونیستی و آمریکا از هسته ای شدن ایران تا حدی است که با رو آوردن به ترور و از بین بردن گنجینه های علمی انرژی اتمی قصد دارند تا پیشرفت های ایران را متوقف کنند .در این بخش آسمونی به بررسی زندگینامه شهدای هسته ای پرداخته ایم.

شهـیـد مجید شهریاری
تولد : 1354، زنجان
شهادت : 8 آذر 1389
دکتر مجید شهریاری در سال 1345 و در زنجان متولد شد. ایشان متاهل و دارای دو فرزند به نامهای محسن و زهرا بودند. همسر ایشان شهید زنده یاد خانم بهجت قاسمی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی است.
ایشان تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در زنجان، دوره کارشناسی را در رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی امیر کبیر (از سال 1363 تا سال 1368)، دوره کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی هستهای در دانشگاه صنعتی شریف (از سال 1369 تا سال 1371) و دوره دکتری در رشته مهندسی تکنولوژی فناوری هستهای را در دانشگاه امیرکبیر (از سال 1372 تا 1377) گذراند.
پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه امیرکبیر بهعنوان عضو هیأت علمی مشغول بهکار شد.
وی پس از استعفا از دانشگاه امیرکبیر به خاطر نبود بستر مناسب برای همکاری وی در سال 1380 به دانشگاه شهید بهشتی پیوست. و در سال 85 با راهاندازی دانشکده مهندسی هستهای دانشگاه شهید بهشتی به عضویت هیئت علمی آن درآمد.
همراه با دکتر مسعود علیمحمدی، دکترای فیزیک ذرات بنیادی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران،از مشاوران ایران در پروژه مهم سزامی بودند.
برگزاری دورههایی چون «کارگاه آموزشی آشنائی با کدهای محاسباتی راکتورهای هسته ای» از جمله سوابق دکتر شهریاری بودهاست. یکی از طرحهای مهم دکتر شهریاری، طراحیهای تئوریک مربوط به
ساخت نسل جدید راکتورهای هستهای است که بازتاب زیادی نیز در مراکز علمی جهان داشت.
او از جمله کارشناس ارشد مبارزه با کرم رایانهای استاکسنت بود.ترور استادان فیزیک هستهای دانشگاه شهید بهشتی ایران در تهران در 8 آذر 1389 باعث کشتهشدن یک تن از این استادان شد.
این انفجارها که برای ترور مجید شهریاری و فریدون عباسی دو تن از استادان فیزیک دانشگاه شهید بهشتی انجام شد موجب کشته شدن مجید شهریاری و مجروح شدن 2 نفر از همراهان وی شد.گرچه خانواده وی مایل بودند که فرزندشان در زنجان دفن شود اما نهایت وی در امامزاده صالح تهران دفنشد.

شهید مسعود علیمحمدی
تولد : 1338، تهران
شهادت : 22 دی 1388
مسعود علیمحمدی 3 شهریور 1338 در تهران دیده به جهان هستی گشود. پس از طی دورههای مقدماتی تحصیلی با بالاترین رتبهها وارد دانشگاه شیراز شد و مدرک کارشناسی خود در رشته فیزیک را از این دانشگاه در سال 1364 دریافت کرد.
پس از آن برای طی دورههای تکمیلی به مهمترین دانشگاه صنعتی کشور راه یافت و در مقاطع کارشناسی ارشد (1367) و دکترای فیزیک با گرایش ذرات بنیادی از دانشگاه صنعتی شریف فارغالتحصیل شد. او از نخستین دانشجویان دوره دکترای فیزیک در داخل ایران بود و نخستین شخصی است که در ایران دکترای خود را در فیزیک دریافت کرده است. او دهها مقاله ISI منتشر کرد و همچنین از نخستین دانشجویان پسا دکتری در پژوهشگاه دانشهای بنیادی بود.
تخصص اصلی او ذرات بنیادی، انرژیهای بالا و کیهانشناسی بوده است. با پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) نیز طی سالهای 1376 تا 1380 همکاری داشت. ازجمله درسهای ارائه شده توسط وی میتوان به مکانیک کوانتومی و الکترومغناطیس، مکانیک آماری، ذرات بنیادی و نظریه میدانهای کوانتومی اشاره کرد.
علیمحمدی، یکی از برگزیدگان جشنواره بینالمللی خوارزمی در سال 86 بود و در پژوهشهای بنیادی رتبه دوم را کسب کرد. وی از سال 1374 در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران مشغول به تدریس بود و عضو هیأت علمی این دانشگاه بود.
وی در مقاطع مختلف تحصیلی شاخه فیزیک در تربیت معلم و همچنین بهعنوان استاد راهنما و مشاور در پروژههای پایاننامههای مرتبط با علوم فیزیکی، به فعالیت مشغول بوده است. انفجار بمب در قیطریه تهران در ساعت 7:30 صبح 22 دی 1388 روی داد.
در این حادثه مسعود علیمحمدی کشته شد، دو فرد دیگر زخمی شدند و خساراتی به ساختمان مجاور وارد شد. بمب جاسازی شده در یک موتورسیکلت که به فاصله یکمتری از در ورودی منزل علیمحمدی به یک درخت بسته شده بود، قرار داشت. روحش شاد و طریقش پررهرو باد.

شهید داریوش رضایینژاد
تولد : 1356، ایلام
شهادت : اول مرداد 1390
شهید دکتر داریوش رضایینژاد در صبح پنجشنبه 29 بهمن سال 1356 در شهرستان آبدانان از شهرستانهای استان ایلام به دنیا آمد. وی همچنین به واسطه اینکه جثهاش ظریفتر و کمی ریزتر از هم سن و سالانش بود همراه با متولدین 1357 وارد دوره ابتدایی شد و همیشه با هوش و توانایی خود معلم و دانشآموزان را تحتتأثیر قرارمیداد.
شهید رضایینژاد،کلاس سوم ابتدایی را طی تابستان گذراند و دیگر سالهای دوره ابتدایی شاگرد اول و نماینده کلاس بود. در دوره راهنمایی با توجه به ظرفیت هوشی بسیار بالای داریوش، مقطع دوم را نیز در تابستان گذراند و با توجه به این سرعت بالا در کسب مدارج علمی توانست پیش از همکلاسیهای خود دوره متوسطه را به پایان برساند و در تیرماه 1373 دیپلم خود را در رشته ریاضی دریافت کرد.
دکتر داریوش رضایینژاد چندین بار در مسابقات علمی استان ایلام مقام اول را کسب کرد. وی همچنین در مهرماه 1373 در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه پذیرفته شد.
ایشان باوجود پذیرش در بسیاری از رشتههای مهندسی در دانشگاههای معتبر تهران، اصفهان و شیراز بنا بر انتخاب خود وارد دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان شد. شهید والامقام دکتر داریوش رضایینژاد با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی که از ویژگیهای تمامی نوابغ و مخترعان است در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود.
ایشان ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود، در زمینه استفاده از رایانه و علوم کامپیوتری بسیار توانا بود.شهید دکتر داریوش رضایینژاد به محض فارغ التحصیلی بهعنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشور مشغول بهکار شد.
در همان نخستین سال شروع به کار، در آزمون کارشناسی ارشد سال1378در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه دولتی ارومیه پذیرفته و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد شد. ایشان در تیرماه سال 1379ازدواج کرد و صاحب یک فرزند دختر به اسم آرمیتا شد که قبل از پنج سالگی و در برابر دیدگانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود.
جزئیات ترور
شاهدان عینی گفتند هسته ای به همراه همسر و دختر خردسالش،مقابل در خانه شان و در درون خودروی سواری خود مورد هدف تروریست ها قرار گرفت.یکی از همسایه ها گفت: تروریست ها دو موتور سوار بودند که کلاه کاسکت داشتند و صورتشان دیده نمی شد.
یک خانم میانسال نیز درباره ماجرا گفت: بلافاصله بعد از شنیدن صدای چند شلیک ،به کوچه آمدم و پیکر غرقه به خون او را دیدم که در آغوش همسرش بود و همسرش نیز که در این حادثه آسیب دیده بود ، جیغ می کشید و فریاد می زد: تو را به خدا کمک کنید!
صحنه رقت انگیز دیگر نیز گریه های دختر خردسال این دانشمند هسته ای بود که شوکه شده بود و مدام گریه می کرد که فوراً او را بغل کردم و به خانه بردم و به او آب دادم و بلافاصله با اورژانس تماس گرفتم.
پوکه های باقی مانده در محل نشان می دهد که در این ترور 5 گلوله شلیک شد که یک گلوله به گردن این دانشمند و گلوله دیگر به دست وی اصابت کرده است.همچنین یک گلوله به در خانه اصابت کرده است.ضاربان بعد از ترور از محل متواری شدند.
این عده همچنین گفتند که نیم ساعت طول کشید تا اورژانس به محل حادثه برسد.گفتنی است این حادثه در خیابان بنیهاشم خیابان خادم رضائیان رخ داده است .

شهید مصطفی احمدی روشن
تولد : 1358، همدان
شهادت : 21دی 1390
شهید مصطفی احمدیروشن متولد سال 1358ش در روستای سنگستان استان همدان ایران است. وی دوران کودکی خود را در خانوادهای فقیر در این روستا گذراند درحالیکه علاقه زیادی به تحصیل داشت. خانواده وی در محلهای واقع در پشت امامزاده یحیی همدان به نام محوطه آقاجانی بیگ و در خانه اجارهای قدیمی با امکاناتی اندک زندگی میکردند.
پدر وی راننده مینیبوس بود و در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران سالهای بسیاری را به مبارزه با دشمن بعثی پرداخته بود. شهید روشن، دوران راهنمایی را با رتبه عالی از مدرسه خیام همدان فارغالتحصیل شد و به دبیرستان ابنسینا رفت.
پس از آن نیز در آزمون سراسری سال 77شرکت کرد و وارد دانشگاه صنعتی شریف تهران و سپس در سال 81از این دانشگاه فارغالتحصیل شد. شهید احمدیروشن با وجود سن پایین- حدود 32سال- دارای مقالات متعدد علمی در رشته پلیمر بوده است.
وی در سال 1380ش و در دوران تحصیل خود در این دانشگاه در پروژه ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گازها که برای نخستین بار در کشور انجام میشد همکاری داشته است. بنا بر گزارشات رسیده بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی پیش از شهادت دکتر احمدی روشن با وی دیدار داشتهاند.
وجود نام شهید احمدیروشن در لیست شورای امنیت و دیدار وی با بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی، گمانهزنیها درباره رابطه اسامی موجود در لیست با ترورها را افزایش داده است.
صبح چهارشنبه 21دی 1390در دومین سالگرد ترور شهید علیمحمدی ساعت 8:20صبح انفجار یک خودروی پژو 405توسط تیم تروریستی سیا و موساد باعث به شهادت رسیدن ایشان شد. یک دستگاه موتورسیکلت با دو سوار مقابل دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی بمب دستسازی را به در سمت راست جلوی اتومبیل حامل شهید احمدیروشن چسبانده و بعد از طی مسافتی حدود 200تا 300متر این بمب عمل کرده و باعث انفجار خودرو میشود.
راننده شهید احمدیروشن، رضا قشقایی، نیز در پی این عملیات تروریستی به شهادت رسید.
برای من اموزنده بود
ما بایداین آدم هارا الگو خود بدانیم که برای احساس امنیت آرامش برای راحت خوابیدن برای پیشرفت ایران ووو....ازخود گذشتگی کردن ومن میخواهم بزرگ بشوم ودانشمند و راه آنها را ادامه بدهم.
این مطالب مطالب گریانه ای هستند امید وارم من یک دانشمند مانند آنها شوم.د.وست دارم باهمدیگر با شهدا همدلی کنیم
این مطالب مطالب گریانه ای هستند امید وارم من یک دانشمند مانند آنها شوم.
روهشان شاد
روحشان شاد
سلام.ممنون برای من خیلی مفید بود.
درسته حق ندارید هر جور دوست دارید نظر بدین اگه افکار عهد بوق دارید داشته باشید و لی در موردش حرف نزنید ظریف
منم نظرم همین بود حامد جان .اسمم که یادت است ریحانم
به نظر من خیلی خوب نبود فقط عکس هاش جالب و دیدنی بود .
خیلی خوب نبود ولی خوشم اومد جون عکس های جالب و دیدنی ای داشت . کلا بدک نبود ولی همینطور خیلی خوب هم نبود.
خیلی خوب و کامل نبود . لطفا یه مقدار بهتر باشه و همینطور کامل تر
خدا ما رو رحمت کنه این عزیزان که تا ابد زنده ان... همه ی دستاوردهای هسته ای و تواف هسته ای و برجام رو این دلیر مردان به ارمغان آوردن ! نه دلقکهایی مثل ظریف و ..........
اين مطلب رو ننوشتن تا شما به وزرا توهين کنيد همين آقا ى ظرىف چندين ماه خوانوادش رو نديد تا اشخاصى مثل من و. شما تحريم هارو تحمل کنيد البته لازم نبود براى آدم کوته فکرى چون شما توضيح. بدم چون در هرصورت نفهميد
من کاملا با ملیکا مخالفم
من هم با نظر ملیکا خانم موافقم.چرا در خارج از گود اینگونه نظر می دهید.هرکسی به نوبه خودش ودر مسئولیت خودش دینش را به وطنش ادا می کند.پس بی انصافی است که در مورد دکتر ظریف که با تیمشان چند ماهی تمام زندگیشان را صرف این توافق برای من وشما ودیگران کردنداینگونه نظر بدهیم.
جا داره بگم مصطفی احمدی روشن اون آهنگی که حامد زمانی براشون خونده به نام ؛راز روشن؛ رو گوش کنید در وصف ایشون و تمام هدای هسته ای خونده شده
روحشان شاد و یادشان گرامی باد
باسلام لطفا به وبلاگم سر بزنید و نظراتتون رو در اختیارم قرار بدید
جاودانه شدند شهیدان هسته ای تا زنده هستیم فراموششان نمیکنیم
همسر شهید عابدین زاده پورتال آسمونی تون پرازستارههای درخشان عالی بود
سپاس از شما (:
شرم باد بر كساني كه دست به سوي آمريكاي جنايت كار دست دراز ميكنند ننگ باد بر بي غيرتاني كه آمريكاي ظالم را ديپلماسي ميپندارند
این سایت مطالب خیلی خوبی داشت .
خیلی خو ب بود.
انقلابی را که با تعطیلی چند سایت و روزنامه (نه دی، رجانیوز، کیهان)، در پستو می شود با کدخدا معامله کرد، دیگر کدام نوعی از انقلاب است؟ شما فکر می کنید اگر این بزرگواران الان شهید نشده بودند، وضعشان بهتر از وضع فعلی فریدون عباسی بود؟ انقلابی که اصلا دیگر به جنبش بنفش تبدیل شده و ...
در زمان ائمه و معصومین(ع) نیز تقیه بوده. قرار نیست که شمشیر را از رو ببندیم و فریاد بزنیم که با تمام دنیا جنگ داریم. امروزه دیگر جنگ ، جنگ نرم است نه تهدید های پوچ. ایتقدر هم به دولت حمله نکنید . این دولت همانند دولت های دیگر بعد از انقلاب ، انتخاب مردم است.
پاسدارش دارد از مرز ايران در مقابل داعش حفاظت مى کند و جان مى دهد تا شما در خانه بنشينى و اين مزخرفات رو بنويسى