زمان مطالعه: 3 دقیقه
تفاوت ها و کاربردهای میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن

تفاوت ها و کاربردهای میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت ها و کاربردهای دو روش میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن، همراه ما باشید.

تفاوت ها و کاربردهای میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی روش‌های مختلفی برای داشتن پوستی سالم و زیبا پدید آمده‌اند. اگر شما فردی هستید که به پوست خود اهمیت می‌دهید و از طرفداران روش های نوین مراقبت از پوست هستید، به احتمال زیاد نام میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن را شنیده‌اید. میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن راه‌حل‌های مراقبت از پوست کم خطری هستند که نتایجی عالی، برای شما رقم میزنند؛ ولی سوال اینجاست که کدام یک از آن‌ها برای پوست ما مناسب‌تر است؟ این روش‌ها چه تفاوتی با یک‌دیگر دارند؟ یا چگونه آن‌ها را در روتین پوستی خود جا دهیم؟ اگر شما نیز چنین سوالاتی دارید در ادامه برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دو روش، همراه ما باشید.

میکرونیدلینگ چیست

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ یک روش درمانی غیرتهاجمی برای جوانسازی پوست است که از طریق ایجاد سوراخ‌های ریز در پوست، باعث تحریک تولید کلاژن و الاستین می‌شود. این دو پروتئین مسئول استحکام و کشسانی پوست هستند. در میکرونیدلینگ، یک دستگاه با سوزن‌های بسیار ریز به صورت چرخشی روی پوست حرکت می‌کند. این سوزن‌ها سوراخ‌های ریزی در پوست ایجاد می‌کنند که باعث می‌شود مواد مغذی و داروها به راحتی به لایه‌های زیرین پوست نفوذ کنند. میکرونیدلینگ برای درمان طیف وسیعی از مشکلات پوستی مناسب است. این مشکلات عبارتند از:

  • چین و چروک‌های ریز و متوسط
  • جای جوش و آکنه
  • اسکار‌های ناشی از زخم
  • لک‌های پوستی
  • منافذ باز پوست
  • افتادگی پوست

میکرودرم ابرریژن چیست

میکرودرم ابریژنمیکرودرم ابریژن نیز یک روش درمانی غیرتهاجمی برای جوانسازی پوست است که از طریق لایه‌برداری سطحی پوست، باعث بهبود ظاهر آن می‌شود. میکرودرم ابریژن هم برای بدن و هم صورت انجام می‌شود تا سلول های مرده یا آسیب دیده در لایه بالایی پوست از بین برود. در میکرودرم ابریژن، از دستگاهی با برس یا دیسکی حاوی کریستال‌های ریز استفاده می‌شود. این کریستال‌ها با حرکت روی پوست، سلول‌های مرده و لایه بالایی و زبر پوست را از بین می‌برند. برای درمان طیف وسیعی از مشکلات پوستی مناسب است. این مشکلات عبارتند از:

  • تیرگی پوست
  • جای جوش و آکنه
  • منافذ باز پوست
  • خشکی پوست
  • علائم پیری
  • لکه های ناشی از نور خورشیدی

تفاوت تکنولوژی‌های میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن

تفاوت اصلی میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن در تکنولوژی آن‌هاست. در میکرونیدلینگ، از سوزن‌ها برای ایجاد سوراخ‌های ریز در پوست استفاده می‌شود و در میکرودرم ابریژن، از کریستال‌ها برای لایه‌برداری سطحی پوست. تفاوت دیگر این دو روش در عمق نفوذ آنهاست. میکرونیدلینگ می‌تواند تا لایه‌های عمیق‌تر پوست نفوذ کند، در حالی که میکرودرم ابریژن فقط لایه‌های سطحی پوست را لایه‌برداری می‌کند.

تفاوت در دوران نقاهت میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن

میکرونیدلینگ معمولاً دوره نقاهت طولانی‌تری نسبت به میکرودرم ابریژن دارد. در میکرونیدلینگ، ممکن است پوست، قرمز، ملتهب و کبود شود که معمولاً این علائم طی چند روز از بین می‌روند. میکرودرم ابریژن، دوران نقاهت کوتاه‌تری داشته و پس از جلسه درمانی ممکن است پوست کمی قرمز و ملتهب شود؛ اما این علائم معمولاً طی چند ساعت از بین می‌روند.

تفاوت در اثرگذاری  میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن

اثرگذاری میکرودرم ابریژن بر پوستمیکرونیدلینگ معمولاً اثرگذاری بیشتری نسبت به میکرودرم ابریژن دارد. در میکرونیدلینگ، سوزن‌ها باعث تحریک و تولید کلاژن و الاستین می‌شوند. این دو پروتئین مسئول استحکام و کشسانی پوست هستند. بنابراین، میکرونیدلینگ می‌تواند به طور موثرتری چین و چروک‌ها، جای جوش، آکنه و سایر مشکلات پوستی را درمان کند.میکرودرم ابریژن نیز اثرگذاری مناسبی دارد، اما اثرگذاری آن به اندازه میکرونیدلینگ نیست. در میکرودرم ابریژن، لایه‌های سطحی پوست لایه‌برداری می‌شوند. این امر باعث بهبود ظاهر پوست و کاهش مشکلاتی مانند تیرگی، منافذ باز و خشکی پوست می‌شود.

تفاوت در زمان بهبودی میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن

میکرونیدلینگ به دلیل ایجاد سوراخ‌های عمیق‌تر در پوست، زمان بهبودی طولانی‌تری نسبت به میکرودرم ابریژن دارد که سوراخ‌های سطحی‌تری ایجاد می‌کند؛ در نتیجه، پوست نیاز به زمان بیشتری برای ترمیم خود دارد. در صورت انجام میکرونیدلینگ، ممکن است تا چند روز پس از درمان، پوست شما قرمز، ملتهب و پوسته‌پوسته باشد. همچنین ممکن است تا چند هفته پس از درمان، پوست شما نسبت به نور خورشید حساس‌تر باشد. در صورتی که روش درمانی میکرودرم ابریژن انجام دهید، معمولاً پوست شما طی چند ساعت پس از درمان بهبود می‌یابد. با این حال، ممکن است تا چند روز بعد نیز، پوست شما کمی قرمز و حساس باشد.

تفاوت در نتیجه درمان میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن

نتیجه درمان میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن معمولاً دائمی نیست. به طور کلی، اثر این دو روش درمانی طی چند ماه از بین می‌رود. از این رو برای حفظ نتایج این روش‌های درمانی، ممکن است نیاز به تکرار آنها باشد. میکرودرم ابریژن معمولاً برای هدف قرار دادن خطوط ریز، منافذ مسدود شده، پوست کدر و خسته و همچنین جوش‌های سرسیاه استفاده می‌شود. در حالی که میکرونیدلینگ خطوط ریز، منافذ بزرگ، اسکار آکنه و علائم کشش را هدف قرار می‌دهد.

سخن پایانی

در پایان، لازم است توجه داشته باشیم که تفاوت‌های میان میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن نه تنها در تکنولوژی و روش اجرا مختلف است، بلکه تأثیرات و نتایج نهایی نیز به شدت به نیازهای ویژه پوست هر فرد بستگی دارد. انتخاب بین این دو روش باید با توجه به نوع پوست، مشکلات موجود، و هدف مراقبت انجام شود. بهتر است قبل از هر تصمیمی، با متخصص پوست مشورت کرده و اطلاعات کافی را درباره مزایا و محدودیت‌های هر روش به دست آورید. با این راهنمایی‌ها، می‌توانید تصمیمی آگاهانه و مطابق با نیازهای خود برای بهبود بهترین حالت پوست بگیرید.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «تفاوت ها و کاربردهای میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
: برای دریافت مشاوره درباره تفاوت ها و کاربردهای میکرونیدلینگ و میکرودرم ابریژن فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.