زمان مطالعه: 2 دقیقه
ایران- ژاپن؛ نبرد در بازیهای آسیایی 1966

ایران- ژاپن؛ نبرد در بازیهای آسیایی 1966

وقتی ایران دومین مسابقه خود را در بازیهای آسیایی برگزار کرد، کیهان ورزشی خبر از یک کتک کاری عظیم داد!

پس از باخت ایران از ژاپن، کیهان ورزشی در صفحه اول ویژه نامه بازیهای آسیایی خود چنین نوشت:

مبشر از داور تایلندی کتک خورد

روی تلکس کیهان- چهار صبح دوشنبه- تیم فوتبال ما با تیم ژاپن بازی کرد. داور مسابقه از تایلند بود. در نیمه اول بهزادی یک گل برای ایران زد. ژاپنی ها از آن گل خیلی عصبانی شدند، در نیمه دوم بازی خیلی خشن شد. در دقیقه 57 ژاپن گل مساوی را زد. ایران به حمله خود افزود اما دفاع ژاپن سخت مقاومت می کرد. ژاپنی ها بچه های ما را می زدند، داور سخت طرفدار ژاپن بود. گل دوم ژاپن بر اثر اشتباه اصلی وارد دروازه ما شد در این وقت خشونت به سر حد کمال رسید، هر دو تیم سخت بازی می کردند.

در یک حمله ژاپن، اصلی از دروازه بیرون دوید وقتی می خواست توپ را با پا بزند پایش به فوروارد ژاپنی خورد و داور فورا پنالتی داد. رنجبر کاپیتان تیم ایران اعتراض کرد که پنالتی نیست، داور او را اخراج کرد و سومین گل وارد دروازه ما شد. دو دقیقه بعد بازی تمام شد. بازیکنان ما در حالی که از داوری ناراضی بودند از زمین خارج شدند. در راه رختکن به داور گفتند «تانک یو-متشکریم» داور تایلندی عصبانی شد زیرا خیال می کرد او را مسخره می کنند. در همین وقت مبشر جلو رفت و با حرارت در حالی که دست هایش را تکان می داد پرسید: این چه داوری بود؟ داور خیال کرد مبشر می خواهد او را بزند دست هایش را بالا برد و مشت محکمی به ابروی مبشر زد به طوری که ابروی مبشر پاره شد و خون فوران زد. بهزادی و اصلی وقتی مبشر را خونی دیدند به داور حمله کردند. مردم به طرفداری از داور بازیکنان ما را به باد کتک گرفتند، پلیس مداخله کرد و اصلی را کتک زد. بختیار که آن جا بود پیشنهاد کرد فورا به کمیته تشکیلاتی اعتراض شود. هیئت سرپرستی ایران فورا تشکیل جلسه داد، رئیس پلیس بانکوک به جلسه آمد ولی به جای عذرخواهی گفت:

تقصیر از ایرانی ها بوده است.

بعد از رفتن او جلسه چهار ساعت طول کشید و در پایان تصمیم گرفته شد که اولا شدید به کمیته انضباطی اعتراض شود ثانیا قرار شد همین امشب آقای حاجی به تهران بیاید و از حضور شاهنشاه در مورد ادامه یا قطع بازی ها برای تیم ایران کسب تکلیف کند تا اگر شاهنشاه اجازه فرمودند به مسابقات ادامه بدهیم وگرنه تیم ایران فورا به تهران بازگردد.

داوری ها در مشت زنی و کشتی و فوتبال یک جانبه است. در فوتبال تقصیر حقیقتا با داور بود.

 ایران 1- ژاپن 3

بازیکنان ایران: عزیز اصلی، گودرز حبیبی، حسن حبیبی، محمد رنجبر(کاپیتان)، مصطفی عرب(پرویز میرزا حسن)، همایون بهزادی، پرویز قلیچ خانی، فریبرز اسماعیلی، حمید امینی خواه، حمید شیرزادگان، اکبر افتخاری

مربی: سوچ

گل ایران: حمید شیرزادگان

تماشاگر: 15000 نفر

نیمه اول: 0-1 ایران

ورزشگاه: چولا

 

 

 

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «ایران- ژاپن؛ نبرد در بازیهای آسیایی 1966» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
: برای دریافت مشاوره درباره ایران- ژاپن؛ نبرد در بازیهای آسیایی 1966 فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.