- آسمونی
- مجله اینترنتی
- فیلم و سینما
- برنامه و رسانه
- طنز خنده بازار
طنز خنده بازار
خنده بازار برنامهای طنز است که از شبکه سه از نوروز ۱۳۹۰ پخش شد. این مجموعه به تقلید طنزآمیز برنامههای سازمان صدا و سیما و طعنه به شخصیتهای مختلف میپرداخت. این برنامه با عکسالعملهای گوناگونی از سوی شخصیتهای مشهور که این برنامه به آنها پرداخته مواجه شده است.
برنامه خنده بازار
نام اثر | خنده بازار |
ژانر | طنز |
سازنده | فرید شب خیز |
سرپرست نویسندگان | شهاب عباسی |
نویسندگان | حمید برزگر؛ شاهرخ باقری نژاد، یزدان فتوحی، حمزه صالحی |
کارگردان | شهاب عباسی |
دستیار اول کارگردان | وحید مهین دوست |
دستیار دوم کارگردان | شایان حاج علیلو |
موسیقی متن | حمید رضا صدری |
پخش کننده | شبکه سوم سیما |
بازیگران |
شهاب عباسی، سامان گوران،سیاوش مفیدی، کوروش معصومی ،حمید نیک نبرد، آرش میر احمدی، محمدرضا خسروی، یزدان فتوحی ،وحید مهین دوست، سوزان عزیزی، مریم سرمدی ،پریسا روشنی، مرتضی رستمی، رضا عظیمی ،احمد ایراندوست، بهروز خوش فطرت، مختار سائقی، بهشاد مختاری، ابراهیم خسروی، سوسن پرور |
زمان پخش برنامه خنده بازار
سری اول
سری اول این برنامه در ایام نوروز ۱۳۹۰ هر روز ساعت ۱۸:۳۰ پخش میشد.
سری دوم
به دلیل استقبالی که در نوروز ۹۰ از این برنامه شد سازندگان ان تصمیم گرفتند سری دوم این برنامه را جهت پخش در ماه رمضان ۱۳۹۰به تولید برسانند که هر شب بعد از سریال مناسبتی پخش میشد.
سری سوم
سری سوم (ادامه سری دوم) این برنامه که قرار بود به صورت هفتهای دو بار (پنجشنبه و جمعه شبها) بعد از ماه رمضان پخش شود که پخش نگردید و باعث شد سری جدید آن از ۱۵ آّبان ۱۳۹۰ در بیست قسمت هر شب پخش شود. در این قسمت بخشهای جدیدی از قبیل خیمهشببازی، ماجراهای باورنکردنی، مکتب و برنامه کودک به کار اضافه شدهاست و همچنین بخش «هشت» (شوخی با برنامه هفت) حذف گردیده است.
سری چهارم
سری چهارم این مجموعه طنز، به تهیهکنندگی فرید شب خیز در ۲۵ قسمت ۴۰ دقیقهای، به مناسبت آغاز ماه ربیع الاول و در آستانه سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و هفته وحدت از چهارشنبه ۵ تا ۷ بهمن ماه، قبل از خبر ۲۲ و از شنبه ۸ بهمن ماه هر شب بعد از خبر ۲۲ از شبکه سه سیما پخش میگردید. بخشهای سری جدید خنده بازار عبارت است از: بانک، فرودگاه، ورزش شهروندی، ذلت نقاشی، انتخابات، ویترین، مترو، پارک علت، یک کلاغ چهل کلاغ، ماجراهای باور نکردنی، شیتیله و شونه به شونه، نقد فیلم، صف، ماهواره، دلالان، کنترل نامحسوس، آشپزی ساده، گزارش ورزشی و جویندگان طلا
سری پنجم
سری پنجم این برنامه در۱۵ قسمت ۴۰ دقیقهای هر شب در ایام نوروز ۱۳۹۱بعد از خبر شبانگاهی از شبکه سوم پخش میشد، در این سری از برنامه نگاه ویژهای به برنامههای ماهوارهای، قصههای دبستانی شد و بخشهای جدید که در سری ویژه نوروز۹۱ اضافه شد عبارتند از: ۱۰بخش جدید از جمله روباه و کلاغ، تصمیم کبری، کوکب زن مهربانی بود، استخدام، شصت جانور خطرناک، داستانهای دبستانی، قویترین مردان، مسابقه محله، شب شعر، کلاس املا و انشاو همچنین تیزرهای تبلیغاتی هم لابهلای برنامه به صورت کوتاه پخش میشدند و دید و بازدیدهای ایام عید نوروز هم به عنوان آیتمی جدید در این برنامه مطرح شد. همچنین آیتمهایی چون فرودگاه، مکتب، بهطور موقت در ایام نوروز به خاطر اینکه هدف و نگاه این سری از برنامه تحت تأثیر فضای نوروز بود پخش نشد.
سری ششم
بنابر قولی که کارگردان این برنامه با توجه به استقبال زیاد مردم داده بود سری ششم این برنامه در ماه مبارک رمضان ۹۱ هرشب ساعت ۲۱:۳۰از شبکه سوم سیما پخش میگردید. آیتمهای جدید اضافه شده در این سری عبارتند از:شاخه طوبی، ماجراهای مرد نقابدار، کابین هواپیما، روز از نو و همچنین بخشهای پر طرفدار قبلی از قبیل:مترو، نود، ماجراهای باورنکردنی در کنار بخشهای جدید پخش میشوند.
سری هفتم
سری هفتم این برنامه در ایام دهه فجر ۱۳۹۱ از شنبه تا چهارشنبه هر شب ساعت ۲۲:۴۵ و پنجشنبه و جمعهها ساعت ۲۰:۴۵ از شبکه سوم سیما پخش میگردید.
سری هشتم
این برنامه شبهای ماه رمضان ۱۳۹۲ پخش میگردید. این سری در ۲۵ قسمت ۴۵ دقیقهای از شبکه سوم سیما پخش میشد. (مجموعه پنجشنبهها و شبهای قدر پخش نمیشد)
نکاتی راجع به طنز خنده بازار
خنده بازار برنامهای طنز است که از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش میشود. این مجموعه با تقلید طنزآمیز برنامههای صدا و سیما و طعنه به برخی شخصیتها در ضمن آن توانسته تماشاگران بسیاری پیدا کند. این برنامه با عکسالعملهای گوناگونی از سوی شخصیتهای مشهور که این برنامه به آنها پرداخته مواجه شده است.
واکنش ها به برنامه خنده بازار
آیا صداوسیما جرات دارد مسئولان سیاسی کشور را هم مسخره کند؟ اگر این سازمان در پشت بندش نام اسلامی نبود، حرفی نمیزدم. اگر خوشحالی مردم باشد، بازهم حرفی ندارم. این آقایان نام اسلامی را روی سازمان خود گذاشتهاند، اما اخلاق اسلامی را خدشه دار کردهاند. کجای اسلام به مسخره کردن مردم را توصیه کردهاست؟
رضا صادقی:
متأسفانه مشتی ملیجکهای دربار قدیم و دلقکهای سیرک این روزها پایشان به صداو سیما باز شده و با به سخره گرفتن شخصیتهای گوناگون در تلاشاند که مخاطبان بیشتری را برای خود دست و پا کنند و ازاین طریق بین مردم بیشتر شناخته شوند برخی طنزها را باید لودگی نام گذاشت و معلوم نیست با کدام هدف مدیران صدا وسیما اجازه انتشار آنها را از تریبونی به این وسعت و سادگی میدهند. متأسفم برای کسانی که تصمیم گیرندهها وسازندگان این قبیل برنامهها هستند.
عادل فردوسی پور
همواره دغدغه ام در طی این سال ها نقدپذیری مسئولین بوده است پس اگر روزی خودم هم مورد نقد قرار بگیرم جای گله نخواهم داشت.فقط باید مرز باریک میان نقد و توهین را بدانیم تا به مشکل بر نخوریم.در کل خنده بازار گریم های خوب و طراحی دکور فوق العاده ای داشته به گونه ای که احساس کردم در دکور 90 ساخته شده است.
حبیب کاشانی:
چه ایرادی دارد که مردم ایران شاد شوند، به عقیده من اگر مردم این خوشحال شوند هیچ مشکلی ندارد که از دریچه طنز رفتار افراد مدنظر قرار گیرد، ما باید بپذیریم که مسوولان اجرایی باید برای کسب موفقیت ظرفیت خود را بالا ببرند، اگر رسانه حق انتقاد نداشته باشد که دیگر رسانه نیست.
احمد نجفی :
من مشکلی با این برنامه ندارم و هیچ ایرادی ندارد که سازندگان برنامه با اجرای من شوخی کنن وی این برنامه را «یک کار تئاتری» خوانده اما اظهار امیدواری کردهاند که در این برنامه با وکلا و مدیران و مسئولان هم شوخی کند، واضافه کردهاند که سازندگان برنامه باید مراقب باشند تا به تمسخر نزدیک نشوند، آن وقت شاید در قالب طنز، بسیاری از افراد نسبت به نقایص خود آگاه شوند.
علی پروین:
دیروز برنامه را دیدم. از دست این پسره. آنقدر خندیدم اشکم دراومد.
بهمن هاشمی:
من با برنامههای طنزی که از شبکههای سیما پخش میشود مشکلی ندارم و از آنها طرفداری میکنم. اگر در برنامه خنده بازار ایرادهای من نشان داده میشود، من باید در صدد از بین بردن ایرادهایم باشم و اگر هم این برنامه صرفاً جهت شوخی ساخته شده، باز هم با آن مشکلی ندارم و از کارهای طنز استقبال میکنم.