- آسمونی
- اخبار
- جام جهانی فوتسال (2024)
جام جهانی فوتسال (2024)
- - برترین تیمهای فوتسال جام های جهانی
- - پایان رقابت ها و قهرمانی برزیل
- - نیمه نهایی: آرژانتین 3 فرانسه 2
- - نیمه نهایی: برزیل 3 اوکراین 2
- - یک چهارم نهایی
- - روز سیزدهم: مشخص شدن جدول مرحله یک چهارم نهایی
- - روز دوازدهم: حذف 9 امتیازی ها از جام
- - روز یازدهم: افغانستان و اسپانیا در پایان راه
- - روز دهم: صعود برزیل و اوکراین به دور یک چهارم
- - روز نهم: آغاز مرحله یک هشتم نهایی
- - روز هشتم: در آرزوی باخت به فرانسه
- - روز هفتم: حذف میزبان در ده دقیقه!
- - روز ششم: چهار تیم 6 امتیازی، چهار تیم صفر امتیازی
- - روز پنجم: باخت دلاورانه افغانستان به آرژانتین
- - روز چهارم: صدرنشینی زودهنگام پاراگوئه
- - روز سوم: بردهای مقتدرانه ایران و پرتغال
- - روز دوم: گل ثانیه 5 و اولین برد تاریخ افغانستان در جام جهانی فوتسال
- - روز نخست: طوفان برزیلی
برترین تیمهای فوتسال جام های جهانی
1989( رقابتها در هلند برگزار شد): 1-برزیل( قهرمان) 2- هلند 3- آمریکا 4- بلژیک
1992( هنگ کنگ): 1- برزیل 2- آمریکا 3- اسپانیا 4- ایران
1996( اسپانیا): 1- برزیل 2- اسپانیا 3- روسیه 4- اوکراین
2000( گواتمالا): 1- اسپانیا 2- برزیل 3- پرتغال 4- روسیه
2004( تایوان): 1- اسپانیا 2- ایتالیا 3- برزیل 4- آرژانتین
2008( برزیل): 1- برزیل 2- اسپانیا 3- ایتالیا 4- روسیه
2012( تایلند): 1- برزیل 2- اسپانیا 3- ایتالیا 4- کلمبیا
2016( کلمبیا): 1- آرژانتین 2- روسیه 3- ایران 4- پرتغال
2021( لیتوانی): 1- پرتغال 2- آرژانتین 3- برزیل 4- قزاقستان
2024(ازبکستان): 1- برزیل 2- آرژانتین 3- اوکراین 4- فرانسه
پایان رقابت ها و قهرمانی برزیل
تیم برزیل با برتری (2-1) مقابل آرژانتین قهرمانی جام جهانی فوتسال را برای ششمین بار از آن خود کرد. برزیل برای رسیدن به قهرمانی نیاز به دو اشتباه و دفع ناقص از سوی دروازه بان حریف داشت تا در دقایق 5 و 12 توسط فرائو و رافا سانتوس به گل دست پیدا کند. پس از آن حملات آرژانتین تنها یک بار نتیجه داشت و آن زمانی بود که در دقیقه 38 این تیم پاورپلی بازی کرد و توسط روسا که پیراهن دروازه بان را به تن کرده بود موفق به گلزنی شد. اما این گل برای تساوی کافی نبود و برزیل قهرمانی جهان را از آن خود کرد.
در دیدار رده بندی هم اوکراین به لطف هت تریک دانییل آباکشین در نیمه دوم موفق شد (7-1) فرانسه را در هم کوبیده و مقام سوم جام جهانی را برای نخستین بار از آن خود کند. آباکشین که گلهای اول و دوم خود را با فاصله 19 ثانیه از یکدیگر به ثمر رساند، با این گلها توانست 7 گله شده و کفش برنز جام را از آن خود سازد. کفش نقره به آلان براندی آرژانتینی رسید که او هم 7 گل زد و جایزه کفش طلای بهترین گلزن مسابقات از آن مارسل برزیلی شد که 10 گل وارد دروازه رقبا کرد. همچنین دیه گو از برزیل توپ طلای بهترین بازیکن تورنمنت را از آن خود کرد و ویلیان از برزیل هم جایزه دستکش طلای بهترین دروازه بان تورنمنت را به خود اختصاص داد تا تمامی جوایز به برزیل تعلق پیدا کند. تنها جایزه ای که برزیل به دست نیاورد جایزه بازی جوانمردانه جام بود که نصیب پرتغال شد.
نیمه نهایی: آرژانتین 3 فرانسه 2
در حضور 4539 تماشاگر سالن هومو آره نا شهر تاشکند، در شرایطی که به نظر می رسید آرژانتین در برابر فرانسه کار دشواری پیش رو نخواهد داشت، فرانسه نبردی پایاپای با آلبی سلسته برگزار کرد و دو بار عقب افتادن خود را جبران کرد.
در دقیقه دوم مسابقه کوین آریه تا از روی نقطه پنالتی اول دروازه فرانسه را باز کرد تا به نظر برسد کار آرژانتین در ادامه مسابقه آسان خواهد بود. اما در دقیقه پنجم نیکلا منندز با شوتی که به پای مدافعان حریف خورد و اندکی تغییر جهت داد، کار را به تساوی کشاند. در دقیقه هفتم آخنل کلودینیو یک بار دیگر آرژانتین را پیش انداخت و نیمه نخست با برتری(2-1) آلبی سلسته به پایان رسید. اما در دقیقه 25 ممد توره روی دفع ناقص دروازه بان آرژانتین گل مساوی را زد تا همه چیز مساوی شود. در ادامه با پایان رسیدن 5 خطای فرانسه، آرژانتین در دقیقه 37 صاحب یک پنالتی از نقطه دوم شد تا باز هم آریه تا پشت توپ ایستاده و گل سوم آرژانتین را به ثمر رساند. فرانسه برای جبران گل به پاورپلی روی آورد که این امر علاوه بر موقعیت هایی که برای فرانسه ایجاد کرد، بارها آرژانتین را هم در استانه گلزنی قرار داد. اما هیچ یک از این توپها گل نشد تا فرانسه به دیدار رده بندی رفته و فردا برای کسب عنوان سوم مقابل اوکراین به میدان برود. برزیل و آرژانتین نیز پس از مسابقه رده بندی، در فینال برابر هم به میدان خواهند رفت.
نیمه نهایی: برزیل 3 اوکراین 2
برزیل به دشواری در برابر اوکراین (3-2) پیروز شد و به فینال جام جهانی راه یافت. در مصاف با اوکراین این ایهور چرنیوسکی بود که در دقیقه 17 اوکراین را پیش انداخت تا برزیل برای نخستین بار در این جام از یک تیم عقب بیفتد. در ادامه گل به خودی دقیقه 21 شمنچنکو بازی را به تساوی کشاند و دیه گو در دقیقه 22 برزیل را پیش انداخت. هرچند ایهور کورسون در دقیقه 28 کار را به تساوی کشید اما سرانجام دیه گو در دقیقه 35 با گلی که از روی نقطه پنالتی دوم به ثمر رساند، برتری(3-2) برزیل را رقم زد.
دیه گو ستاره مسابقه در پایان دیدار گفت:
ما در بازیهای قبل، چنین شرایط سختی را پشت سر نگذاشته بودیم، اما نشان دادیم که برای این شرایط آماده شده ایم. عقب افتادن و جبران آن، در چنین دیداری بسیار دشوار بود، اما حالا به جایی رسیده ایم که می خواستیم در آن حاضر باشیم؛ مسابقه فینال. ما به کاری که انجام دادیم با تمام وجود افتخار می کنیم و حالا باید برای کسب عنوان قهرمانی تلاش کنیم.
لئاندرو لینو، وینگر برزیلی هم گفت:
این احساسی باور نکردنی است. وقتی برای بازی در نیمه دوم به زمین آمدیم، در چشمان یکدیگر خیره شدیم و گفتیم: ما برزیل هستیم. ما باید برای این پیروزی بجنگیم. خدا را شکر که شماره 7 ما خیره کننده ظاهر شد.
و بالاخره فیکسو مارلون نیز گفت:
آنها تیم فوقالعادهای بودند و مشکلات زیادی برای ما ایجاد کردند، اما در تمام مدت تمرکز خود را حفظ کردیم و در زمانی که بیشتر از همیشه به حفظ تمرکز خود نیاز داشتیم، همه بازیکنان توان خود را نشان دادند و ما را به پیروزی رساندند. ما اکنون فرصتی برای تاریخ سازی داریم و ششمین ستاره را به دست خواهیم آورد.
یک چهارم نهایی
با پایان چهار مسابقه مرحله یک چهارم نهایی تکلیف چهار تیم صعود کننده به دور نیمه نهایی جام جهانی مشخص شد و فرانسوی ها به لطف زیر پا گذاشتن شرافت و اخلاق در بازی با ایران و رفتن به ساده ترین قسمت جدول موفق شدند برای نخستین بار به نیمه نهایی این مسابقات صعود کنند. فرانسوی ها در برابر پاراگوئه در دقیقه 22 توسط ژیریو پیش افتادند و هرچند یک بار در دقیقه 27 فرانسیسکو مارتینز کار را به تساوی کشاند اما این عبدالصمد محمد بود که در دقیقه 34 گل برتری را از آن فرانسه کرد تا این تیم حریف آرژانتین در نیمه نهایی شود.
آرژانتین در برابر قزاقستان مقتدرانه و با نتیجه(6-1) پیروز شد. برای آلبی سلسته کویت آریه تا دو پنالتی را به گل تبدیل کرد و ماتیاس روسا(21)، آنخل کلودینو(26)، سباستین کورسو(32)، بولو آله مانی(33) گلهای دیگر آرژانتین را به ثمر رساندند. تمام گلهای این مسابقه از دقیقه 22 تا 35 به ثمر رسید!
برزیل هم خیلی سریع و به لطف گلهای مارسل(11)، لئاندرو دینو(17) و دیه گو(28) تکلیف مراکش را یکسره کرد تا تک گل عثمان بومزو تاثیری در باخت مراکش نداشته باشد. برزیلی ها در نیمه نهایی حریف اوکراین هستند که در زیباترین دیدار این مرحله(9-4) ونزوئلا را شکست داد.
دانیل آباکشین که در این دیدار هت تریک کرد گل نخست خود را در دقیقه 4 و در شرایطی به ثمر رساند که به نظر می آمد پاس گل از خط عرضی عبور کرده و اوت شده اما بازبینی ویدئویی نشان داد که چند سانتی متر از توپ روی خط کنار زمین بوده است. در ادامه ونزوئلا گل مساوی را به ثمر رساند و حتی (3-2) پیش افتاد اما گلهای بعدی اوکراین سبب بازی پاورپلی ونزوئلا شد که این ریسک جواب نداد و گلهای بعدی یکی بعد از دیگری وارد دروازه بدون دروازه بان ونزوئلا شد. اوکراین فردا در برابر برزیل به میدان خواهد رفت.
روز سیزدهم: مشخص شدن جدول مرحله یک چهارم نهایی
با برگزاری آخرین مسابقات دور یک هشتم نهایی و صعود تیمهای آرژانتین و فرانسه، جدول مرحله یک چهارم نهایی مطابق پیش بینی ها شکل گرفت. آرژانتین تنها پس از 90 ثانیه با گل آلان براندی از کرواسی پیش افتاد و در دقیقه 23 ماتیاس روسا گل دوم را برای مدافع عنوان قهرمانی به ثمر رساند تا آلبی سلسته با برتری(2-0) راهی دور یک چهارم نهایی شده و در برابر قزاقستان قرار گیرد.
در دیگر دیدار این مرحله فرانسه در دقیقه 8 با گل استیو بندالی از تایلند پیش افتاد و ممدو توره در دقیقه 22 اختلاف را افزایش داد. تایلند در ادامه روی یک ضربه پنالتی توسط سوپهاووت تیانکلانگ از اختلاف کاست و وقتی عبدالصمد محمد در دقیقه 28 مجددا گل دیگری برای فرانسه زد، این وینگوون بود که با یک ضربه کاشته دیدنی در دقیقه 32 باز هم اختلاف را به یک گل کاهش داد.
اما پس از آن تایلند با تعویض دروازه بان خود به پاورپلی روی آورد و نتیجه این کار دو گلی بود که وارد دروازه خالی این تیم شد تا فرانسه (5-2) پیروز شود.
جدول مسابقات مرحله یک چهارم نهایی را مشاهده می کنید.
روز دوازدهم: حذف 9 امتیازی ها از جام
با صعود تیمهای قزاقستان و مراکش به جمع هشت تیم برتر جام جهانی، تعداد تیمهای صعود کننده به این مرحله به 6 رسید.
قزاقستان در برابر پرتغال در دقیقه دهم توسط چنگیز یسن امانوف پیش افتاد و هرچند ایزاکوئل زیکی در دقیقه 20 کار را به تساوی کشاند ولی در آخرین لحظات مسابقه و در شرایطی که تنها 14 ثانیه تا پایان مسابقه باقی مانده بود، دارن تورساگولوف گل دوم قزاقستان را به ثمر رساند تا پرتغال بعد از سه برد پیاپی در مرحله گروهی با شکست(2-1) در برابر تیم چهارم دوره قبل، از دور رقابتها کنار برود.
دیگر تیم 9 امتیازی مرحله گروهی نیز سرنوشتی مشابه داشت. ایران بعد از سه برد پیاپی در برابر مراکش قرار گرفت و ناباورانه در نیمه اول(4-1) از این تیم عقب افتاد. هرچند در نیمه دوم دو گل حسین طیبی و مسلم اولاد قباد از اختلاف دو تیم کاست، اما این بازگشت نیمه کاره باقی ماند و مراکش با برتری(4-3) حریف برزیل در یک چهارم نهایی شد.
روز یازدهم: افغانستان و اسپانیا در پایان راه
مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای جام جهانی فوتسال با برگزاری دو مسابقه دیگر ادامه پیدا کرد و برخلاف انتظار، هر دو مسابقه به دیدارهایی فوق العاده نزدیک و پایاپای بدل شد. در اولین دیدار اسپانیای بدون شکست در برابر 1235 تماشاگر سالن اندیجان یونیورسال اسپورتز شهر اندیجان به مصاف ونزوئلا رفت که مرحله گروهی را با دو شکست به پایان رسانده بود. برخلاف تصور همگان این ونزوئلا بود که در دقیقه 12 با گل خوزه ویالوبوس از حریف خود پیش افتاد.
در ادامه اسپانیا موفق شد در دقیقه 23 توسط رائول گومز بازی را به تساوی بکشاند اما این گل هم سبب بازگشت اسپانیا به مسابقه نشد و این ویکتور کارنیو بود که در دقیقه 38 گل دوم و پیروزی بخش ونزوئلا را به ثمر رساند تا این تیم با برتری(2-1) در این دیدار حریف اوکراین در یک چهارم نهایی شود. برنده مسابقه این دو تیم به ظاهر ضعیف راهی نیمه نهایی جام خواهد شد!
اما در دیگر دیدار این مرحله که در حضور 1874 تماشاگر هومو آره نا شهر تاشکند برگزار شد افغانستان ناباورانه با گل دقیقه 14 حمید حسینی از پاراگوئه پیش افتاد. پاراگوئه در ادامه در دقیقه 29 توسط فرانسیسکو مارتینز گل مساوی را به ثمر رساند تا کار به وقت اضافی کشیده شود. در دقیقه نخست وقت اضافی این پاراگوئه بود که خیلی سریع و تنها 51 ثانیه پس از شروع مجدد بازی توسط امرسون مندز به گل دست یافت. افغانستان که همه چیز را از دست رفته می دید دست به حمله زد اما پاراگوئه روی ضد حمله و تنها 11 ثانیه بعد به گل سوم دست یافت تا با برتری(3-1) به دور بعد راه پیدا کند. این تیم در دور بعد با برنده دیدار فرانسه و تایلند روبرو خواهد شد.
روز دهم: صعود برزیل و اوکراین به دور یک چهارم
رقابتهای مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی فوتسال با مسابقه دو تیم برزیل و کستاریکا در شهر بخارا آغاز شد. در این مسابقه که در برابر 1471 تماشاگر سالن یونیورسال اسپورتز برگزار شد برزیل به روند گلباران کردن رقبای خود ادامه داد و مارسل بعد از 4 دقیقه از شروع مسابقه گل نخست را به ثمر رساند. فلیپه والریو(11) و لئاندرو لینو(27) گلهای بعدی را به ثمر رساندند تا برزیل صعود خود را به دور بعدی قطعی سازد. در ادامه مسابقه نگینیو دو بار دیگر در دقایق 35 و 39 برای برزیل گلزنی کرد تا این تیم با برد قاطع(5-0) راهی مرحله بعدی شود.
در دیگر دیدار این مرحله که در حضور 1883 تماشاگر هومو آره نا شهر تاشکند برگزار شد، اوکراین پس از گذشت 5 دقیقه از شروع مسابقه با گل زواریش از هلند پیش افتاد. هلندی ها در دقیقه 28 توسط بوزامبو گل تساوی را به ثمر رساندند اما ملنیک در دقیقه 30 مجددا اوکراین را پیش انداخت و 9 دقیقه بعد همین بازیکن با زدن گل سوم اوکراین برتری(3-1) این تیم را رقم زد. اوکراین در مرحله بعد با برنده دیدار اسپانیا و ونزوئلا دیدار خواهد کرد.
روز نهم: آغاز مرحله یک هشتم نهایی
مرحله یک هشتم نهایی رقابتهای جام جهانی فوتسال در حالی از امروز آغاز می شود که هشت دیدار این مرحله طی چهار روز برگزار خواهد شد و شرایط جدول رقابتها به گونه ای است که به طور قطع چند تیم برتر رقابتها حتی نمی توانند به نیمه نهایی مسابقات صعود کنند.
مطابق شرایط جدولی رقابتها، پرتغال قهرمان دوره قبل و قزاقستان تیم چهارم دوره گذشته باید در همین مرحله به مصاف هم رفته تا یکی از آنها به طور قطع از مسابقات کنار برود. برنده این مسابقه هم احتمالا با آرژانتین نایب قهرمان دوره پیش مسابقه خواهد داد و این یعنی حذف یکی دیگر از این تیمها قبل از نیمه نهایی!
در سوی دیگر از بین چهار تیم فرانسه- تایلند و پاراگوئه- افغانستان یکی از آنها به نیمه نهایی خواهد رسید که این افتخار برای اولین بار در تاریخ تمام این تیمها می تواند رخ دهد.
به نظر می رسد اسپانیا هم مسیری اسان در راه نیمه نهایی خواهد داشت. این تیم با ونزوئلا بازی می کند و برنده این مسابقه با برنده دیدار اوکراین- هلند مصاف می دهد که بعید به نظر می رسد اسپانیا کار دشواری برای برتری در این دو دیدار داشته باشد.
و سرانجام در نیمه پایین جدول برزیل در برابر کستاریکا پیشاپیش برنده است و آن گاه به مصاف یکی از تیمهای ایران یا مراکش خواهد رفت. این یعنی ایران برای حضور در جمع چهار تیم باید دست به کاری عجیب زده و بعد از مراکش، برزیل را هم از مسابقات کنار بزند!
روز هشتم: در آرزوی باخت به فرانسه
با اتفاقاتی که در پایان رقابتهای مرحله گروهی گروههای سه و چهار جام جهانی فوتسال رخ داد، حالا عاقلانه ترین کار ممکن شکست ایران مقابل فرانسه است تا ایران از قسمت دشوار گروه فرار کرده و راهی بخش به نسبت آسان تر شود. جایی که حتی رسیدن به فینال را نیز برای کشورمان میسر می سازد.
در روز آخر گروه سوم آرژانتین به لطف 5 گلی که آلان براندی به ثمر رساند(9-5) آنگولا را از پیش رو برداشت و با 9 امتیاز کامل صدرنشین گروه شد.
در جدال برای کسب عنوان دوم گروه بین دو تیم سه امتیازی هم اوکراین موفق شد (4-1) افغانستان را در هم بکوبد تا با 6 امتیاز به دور بعد صعود کند. اما افغانستان باید منتظر نتایج روز آخر باشد تا شاید به عنوان یکی از تیمهای سوم به دور بعد برسد. البته به نظر نمی رسد که افغانستان برای صعود مشکلی داشته باشد.
در گروه چهارم مسابقات هم دو تیم قدرتمند گروه برای رسیدن به صدر جدول جشنواره گل به راه انداختند. اسپانیا با هت تریک میگل میادو (8-0) لیبی را در هم کوبید و قزاقستان هم به لطف 5 گل آرنلود کنائوب (10-0) نیوزیلند را منکوب کرد. با این نتایج اسپانیای 7 امتیازی با تفاضل گل 14+ بالا تر از قزاقستان ایستاد که تفاضل 13+ را به دست آورد. لیبی هم به خاطر تفاضل گل پایین احتتمالا از تیمهای سوم حذف شده خواهد بود.
با توجه به جدول، در صورت برد ایران مقابل فرانسه و صدرنشینی در گروه، تقابل با برزیل و اسپانیا اجتناب ناپدیر است اما در صورت باخت به فرانسه و رفتن به بخش بالایی جدول، ایران برای رسیدن به نیمه نهایی باید با تایلند و پاراگوئه دیدار کند. با این شرایط آیا صدرنشینی در گروه حماقت نیست؟!
روز هفتم: حذف میزبان در ده دقیقه!
رقابتهای روز آخر مرحله گروهی در گروههای اول و دوم جام جهانی برگزار شد و هلند که تاکنون بردی در جام به دست نیاورده بود در برابر پاراگوئه صدرنشین گروه ایستاد. هلند با دو گل دقایق 6 و 7 از پاراگوئه پیش افتاد اما حریف تا دقیقه 22 بازی را به تساوی کشاند. با این حال هلند مجددا به بازی برگشت و با بریس یوردی کرتیر و محمد شیه موفق شد 5 بر 2 پیروز شده و بعد از پاراگوئه، جایگاه دوم گروه را از آن خود سازد.
تیم ازبکستان هم در برابر کستاریکا هر چند دو بار در دقایق 3 و 19 عقب افتاد اما نه تنها بازی را به تساوی کشاند بلکه در دقیقه 29 با نتیجه(3-2) پیش افتاد. در حالی که 8025 تماشاگر حاضر در سالن هومو آره نا تاشکند در انتظار صعود میزبان بودند ناگهان کستاریکا در دقایق 31، 32 و 37 گلزنی کرد و با برتری(5-3) ازبکستان را از رقابتها حذف کرد!
در گروه دوم هم هیچ شگفتی رخ نداد. برزیل با هت تریک مارسل،(9-1) تایلند را در هم کوبید و کرواسی هم 7 گل به کوبا زد. حالا کرواسی تیم سوم گروه است و در انتظار این که آیا یکی از تیمهای صعود کننده خواهد بود یا خیر؟ تایلند یا برزیل هم احتمالا در مرحله حذفی حریف ایران خواهند شد.
روز ششم: چهار تیم 6 امتیازی، چهار تیم صفر امتیازی
رقابتهای گروههای پنجم و ششم جام جهانی فوتسال دومین روز خود را طی کرد و با نتایجی که رقم خورد در هر گروه دوم تیم 6 امتیازی صعود خود را به دور بعد قطعی کردند و دو تیم صفر امتیازی در آستانه حذف از مسابقات قرار گرفته اند. در گروه ششم مراکش در برابر پاناما با گلهای دقایق یک و پنج خود پیش افتاد و پس از آن هم این برتری را حفظ کرد و با نتیجه(6-3) به برتری دست یافت. در این مسابقه سوفیانه المرسار، سفیان شاروی و ادریس رایس الفنی هر کدام دو گل برای مراکش به ثمر رساندند.
پرتغال هم در برابر تاجیکستان گل نخست را در دقیقه اول بازی به ثمر رساند و هرچند بعد از زدن دو گل، در دقیقه 26 توسط کومرون عالیف دروازه خود را باز شده دید اما بلافاصله گل سوم را به ثمر رساند تا گل دقیقه 39 بختیار سولیف تنها از اختلاف دو تیم کاسته و نتیجه را(3-2) کند.
با این نتایج دو تیم پرتغال و مراکش 6 امتیازی شدند و نبرد روز آخر آنها تکلیف تیم اول و دوم گروه را مشخص خواهد کرد.
در گروه ششم هم ایران در حالی که در نیمه نخست در برابر گواتمالا به تساوی 3 بر 3 دست یافته بود، در نیمه دوم حریف را گلباران کرد و (9-4) پیروز شد. فرانسه هم گلزنی مقابل ونزوئلا را از دقیقه 5 و با گل نیکلاس منندز آغاز کرد و هرچند ونزوئلا در دقیقه 13 توسط کوین بریسنو بازی را به تساوی کشاند اما پس از آن فرانسه لحظه به لحظه اختلاف خود را بیشتر کرد تا سرانجام به برتری(7-3) دست یافت. فرانسه برای صدرنشینی در گروه باید در روز آخر ایران را شکست دهد.
روز پنجم: باخت دلاورانه افغانستان به آرژانتین
اگر افغانستان کمی حرفه ای تر بود احتمالا می توانست از آرژانتین امتیاز بگیرد. اما این تیم سه دقیقه پس از شروع مسابقه گل نخست را از آلبی سلسته خورد و پس از آن بارها و بارها دروازه آرژانتین را با خطرات جدی روبه رو ساخت که این حملات ثمری در بر نداشت. در نیمه دوم مسابقه بالاخره افغانستان در فاصله 8 دقیقه مانده به پایان مسابقه به گل تساوی دست پیدا کرد؛ اما در شرایطی که افغان ها هنوز رویاپردازی خود را آغاز نکرده بودند، آرژانتین بلافاصله گل دوم خود را نیز به ثمر رساند. هرچند قرمزپوشان افغانستان در اواخر مسابقه با تعویض دروازه بان خود به پاورپلی روی آوردند اما این تاکتیک هم ثمری نداشت و آرژانتین دومین برد خود را در این جام به دست آورد. در دیگر دیدار این گروه هم اوکراین (7-2) آنگولا را شکست داد تا همچون افغانستان سه امتیازی شود و به این ترتیب نبرد اوکراین و افغانستان در آخرین روز تعیین تیم های دوم و سوم گروه سه را مشخص خواهد کرد.
در گروه چهار هم مطابق پیش بینی ها دو تیم اسپانیا و قزاقستان روز دوم را با برد به پایان رساندند. اسپانیا در حضور 1993 تماشاگر موفق شد (7-1) نیوزیلند را در هم کوبیده و با 4 امتیاز به صدر جدول صعود کند. قزاقستان هم(4-1) لیبی را شکست داد تا با 4 امتیاز و تفاضل گل کمتر در مکان دوم گروه قرار گیرد.
روز چهارم: صدرنشینی زودهنگام پاراگوئه
رقابتهای روز چهارم جام جهانی فوتسال با صدرنشینی پاراگوئه در گروه نخست به پایان رسید. پاراگوئه موفق شد در برابر ازبکستان میزبان طی دقایق 15 تا 25 چهار بار گلزنی کند و سرانجام(4-1) به برتری دست یافته و شش امتیازی شود. در دیگر دیدار این گروه هلند در برابر کستاریکا ابتدا با گل به خودی توفیق سیار عقب افتاد و هر چند در ادامه دو بار گلزنی کرد، اما این مسابقه(2-2) خاتمه یافت تا هلند 2 امتیازی شده و بالاتر از کستاریکا و ازبکستان یک امتیازی در جدول قرار گیرد. با این نتایج هر سه تیم این گروه شانس دارند که بعد از پاراگوئه راهی مرحله بعد مسابقات شوند.
در گروه دوم رقابتها برزیل در روزی شش بازیکن سلسائو موفق به گلزنی شدند(8-1) کرواسی را نیز در هم کوبید تا برزیلی ها طی دو مسابقه 18 بار موفق به گلزنی شده باشند. تایلند هم (10-5) کوبا را شکست داد تا مثل برزیل 6 امتیازی شده و صعود خود را به دور دوم قطعی سازد. تقابل برزیل و تایلند تنها برای مشخص شدن صدرنشین گروه است.
روز سوم: بردهای مقتدرانه ایران و پرتغال
مسابقات روز نخست گروههای ششگانه جام جهانی فوتسال با برگزاری دیدارهای دو گروه پنجم و ششم برگزار شد و دو تیم پرتغال و ایران دو برد مقتدرانه کسب کردند. در گروه پنجم رقابتها پرتغال در روزی که هشت بازیکن این تیم موفق به گلزنی شدند(10-1) پاناما را از پیش رو برداشت. مراکش که هم بعد از 23 ثانیه از تاجیکستان پیش افتاده بود، هرچند برتری دو گله را می رفت که از دست بدهد اما گل به موقع سفیان شاروی باز هم فاصله دو تیم را افزایش داد و سرانجام مراکش (4-2) پیروز شد.
در گروه ششم مسابقات هم ایران در برابر ونزوئلا کار دشواری پیش رو نداشت و (7-1) ونزوئلا را در هم کوبید تا خود را به عنوان یکی از مدعیان صعود تا یک چهارم نهایی مسابقات معرفی کند.
در دیگر دیدار این گروه فرانسه و گواتمالا تا دقیقه 30 پا به پای هم پیش رفتند و هر چند گواتمالا (2-0) و (3-2) پیش افتاد اما سرانجام بازی مساوی شد و فرانسه با گلهای دقایق 30، 31 و 36 مسابقه را (6-3) به سود خود خاتمه داد تا عملا در آستانه صعود به دور بعد قرار گیرد.
روز دوم: گل ثانیه 5 و اولین برد تاریخ افغانستان در جام جهانی فوتسال
در روز دوم رقابتهای جام جهانی و از گروه سوم این مسابقات، تیم افغانستان دست به کاری بزرگ زد و در حالی با برتری مقابل آنگولا به نخستین برد خود در تاریخ این رقابتها دست یافت که دو گل آنگولا نیز توسط افغان ها به ثمر رسید و به این ترتیب افغانستان در حالی که هشت گل به ثمر رساند، (6-4) برنده شد و شانس خود را برای صعود به دور بعد افزایش داد.
تیم آرژانتین هم اوکراین را گلباران کرد و در روزی که کوین آریتا و کریستین بروتو هر کدام دو گل به ثمر رساندند(7-1) اوکراین را در هم کوبید و به صدر جدول این گروه صعود کرد.
در گروه چهارم قزاقستان به شکلی عجیب در ثانیه 5 مسابقه با اسپانیا توسط بیرژان اورازوف دروازه اسپانیا را گشود و پس از آن نیز تلاش لاروخا برای رسیدن به گل تساوی تنها یک بار به ثمر نشست تا اسپانیا با گل خسوس گوردیو در دقیقه 17 بازی را (1-1) مساوی کند.
لیبی هم با نتیجه(3-1) نیوزیلند را شکست داد تا فعلا به صدر جدول گروه صعود کند. هر چند بعید به نظر می رسد این جایگاه بعد از مسابقه با قزاقستان و اسپانیا حفظ شود.
روز نخست: طوفان برزیلی
در این رقابتها که در شش گروه چهار تیمه برگزار می شود، در نخستین دیدار رقابتها و از گروه اول تیم ازبکستان میزبان مسابقات با وجود این که ابتدا با دو گل از هلند عقب افتاد، اما سرانجام به بازی بازگشت و (3-3) با این تیم مساوی کرد.
در دیگر دیدار این گروه هم پاراگوئه در برابر کستاریکا کار دشواری پیش رو نداشت و تنها پس از گذشت 49 ثانیه از شروع مسابقه از حریف خود پیش افتاد. گلهای دوم و سوم پاراگوئه هم بعد از دقیقه دهم و تنها با فاصله 13 ثانیه از یکدیگر به ثمر رسید تا این تیم به برد بی دردسر (5-2) دست پیدا کند.
در گروه دوم مسابقات هم طوفان برزیل در برابر کوبا از ثانیه 78 آغاز شد و سرانجام این تیم با 10 گل کوبا را در هم کوبید. تایلند نایب قهرمان آسیا هم در برابر کرواسی دو گل ابتدایی مسابقه را به ثمر رساند تا با این حاشیه امنیت سرانجام(2-1) به برتری دست یابد. به نظر می رسد صعود برزیل و تایلند از این گروه قطعی شده و ایران در صورت صدرنشینی در گروه خود باید در انتظار مصاف با برزیل در دور حذفی باشد!