
بهترین سایت ها و سرویس های اشتراک ویدیو در جهان
اشتراک ویدئو
امروزه با وجود دوربین بر روی تلفن های همراه لپ تاپ ها و دوربین های مختلف مردم از اتفاقات و رویداهای مختلف فیلم می گیرند و در سرویس های جهانی یا داخلی به اشتراک می گذارند. در ادامه این بخش آسمونی به معرفی برخی از سایت ها برای به اشتراک گذاری ویدئو اشاره می کنیم.
معرفی سرویس و سایت های اشتراک ویدئو
1- blip.tv
Blip.tv یک سرویس به اشتراک گذاری ویدئو با هدف نمایش ویدئو های تولید شده توسط مردم است.طراحی سایت طوری نیست که فقط بتوانید یک ویدئو آپلود کنید و از ویدئو های ویروسی هم جلوگیری می کند. این سایت تمایل دارد که کاربرانش به طور پیوسته ویدئو قرار دهند و برای ویدئو های تبلیغاتی هم در 50% از سود آن سهیم می شود.
2- YouTube رایگان
YouTube تقریبا با میلیون ها کاربر اینترنتی به غول اشتراک گذاری ویدئو تبدیل شده. YouTube تنها سرویس به اشتراک گذاری است که همه در نظر سنجی ها از آن نام برده اند. ویدئو هایی که بر روی این سرویس اپلود می کنید در صورتی که از اکانت Basic استفاده می کنید باید کوچکتر از2 گیگابایت و کمتر از 10 دقیقه باشند. YouTube هیچ محدودیتی برای تعداد ویدئو ها قائل نشده است در صورتی که 2گیگابایت و 10 دقیقه کمتر باشند. وقتی که ویدئو ی خود را آپلود کردید دیگر نمی توانید آن را ویرایش کنید ولی می توانید اطلاعات آنها را عوض کنید.YouTube به شما اجازه ی تغیر پلیر را به صورت رایگان می دهد.
3- Vimeo (Basic: رایگان , Plus : 60$ در سال)
Vimeo یک سرویس به اشتراک گذاری ویدئو با تاکید زیاد برروی ایجاد خلاقیت و ایجاد ارتباط است. شما نمی توانید ویدئو های تبلیغاتی بر روی این سرویس بگذارید همچنین همه ی ویدئو ها باید نسخه ی اصلی باشند.اکانت های Vimeo به دو صورت هستند. اکانت Basic که رایگان است و 500 مگابایت محدودیت در هفته دارد. که هفته ای یک ویدئو HD هم می توانید آپلود کنید. شما 3 آلبوم یک گروه و یک شبکه می توانید داشته باشید.در اکانت Basic شما می توانید برای ویدئو های خود محدودیت دسترسی بگذارید. با اپگرید کردن به اکانت Plus شما می توانید ظرفیت خود را به 5 گیگابایت افزایش دهید همچنین محدودیت ویدئو های HD هم برداشته می شود همچنین به صورت نامحدود می توانید آلبوم و گروه و شبکه بسازید. اکانت های Plus به شما امکان کنترل برای محدودیت دسترسی و همچنین انتخاب پلیر را می دهد.
4- Viddler رایگان
اگر از داشتن محدودیت زمانی خسته شده اید می توانید از Viddler استفاده کنید چون تا زمانی که ویدئو ی شما زیر 500 مگابایت باشد می توانید آن را هر چقدر که دوست دارید طولانی کنید. در کنار این 500 مگابایت شما محدودیت 2 گیگابایتی در ماه هم دارید. اگر به جای اکانت شخصی Personal یک اکانت مشارکتی Partnership داشته باشید ممکن است تبلیغات هم همراه ویدئو ی شما باشد ولی در عوض محدودیتی برای ظرفیت ندارید. هردوی اکانت های Personal و partnership رایگانند.
5- Dailymotion رایگان
Dailymotion به شما اجازه ی انتخاب یکی از دو نوع اکانت را می دهد. اکانت Basic به شما اجازه ی آپلود ویدئو تا 1 گیگابایت را می دهد.اگر شما ویدئو های غیر کپی را می خواهید اپلود کنید می توانید از اکانت Motionmaker استفاده کنید. این نوع اکانت ها به منظور توزیع ویدئو های Creative commons هستند و به شما اجازه ی اپلود ویدئو های HD را می دهند . Motionmaker ها در صفحه های اول نتایج جستجو بیشتر وجود دارند.
تحلیل سرویس های اشتراک گذاری ویدیو
براساس تحقیقات انجام شده 3 وبسایت خارجی یوتیوب، دیلی موشن و ویمیو و 2 وب سایت داخلی آپارات و ورزش 3 جهت بررسی موردی انتخاب میشود. همانگونه که در جدول شماره 1 آمده است، یوتیوب در حال حاضر بنابرآمار الکسا، سومین وب سایت پربازدید در جهان و 38 وب سایت پربازدید در ایران است. این وبسایت که متعلق به شرکت گوگل است، ماهانه 800 میلیون بازدید واحد (Unique) دارد.
وبسرویس آپارات نیز که نسخه فارسی ویدیو شیرینگ محسوب میشود، بنابر آمارالکسا هفدهمین وبسایت پربازدید در داخل کشور است. به جرات میتوان گفت، آپارات بهترین سرویس فارسی به اشتراکگذاری ویدیو محسوب میشود.
و بخش ویدیوی وبسایت ورزش 3 نیز در ایران بسیار هوادار دارد و این وب سایت هماکنون رتبه پنجمین وبسایت پردبازدید بنابر آمار الکسا داراست.
سلام مقاله خوبی بود