زمان مطالعه: 1 دقیقه
12 ربیع الاول؛ آغاز هفته وحدت

12 ربیع الاول؛ آغاز هفته وحدت

با ‏‎‎وقوع انقلاب اسلامی‎ ‎در سال ۱۳۵۷ در کشورمان، حساسیت‎ ‎‏و فتنه جویی‌های دشمنان ‏اسلام برای ایجاد اختلاف و پراکندگی در میان مسلمانان شیعه و سنی بسیار زیاد شد

فاصله میان روز ۱۲ ربیع‌الاول سالگرد میلاد پیامبر اسلام (ص) طبق روایات اهل سنت، تا ۱۷ ربیع‌الاول تاریخ ولادت حضرت محمد (ص) طبق روایات شیعه در سال ۱۳۶۰شمسی و به‌پیشنهاد آیت‌الله منتظری و با تأیید امام خمینی (ره) به نام هفته وحدت نامگذاری شد.

با ‏‎‎وقوع انقلاب اسلامی‎ ‎در سال ۱۳۵۷ در کشورمان، حساسیت‎ ‎‏و فتنه جویی‌های دشمنان ‏اسلام برای ایجاد اختلاف و پراکندگی در میان مسلمانان شیعه و سنی بسیار زیاد شد، به ‏طوری که می‌توانست باعث بروز جنگ‌های متعدد بین کشور‌های مسلمان با یکدیگر شود. ‏

بنابراین حضرت امام خمینی‎ ‎‏ (رحمة‌الله ‌علیه) با درک این موضوع که وحدت و دوستی ‏دو مذهب‎ ‎شیعه و سنی‎ ‎که هر یک پیروان زیادی در سراسر جهان‎ ‎دارند، تاثیر زیادی در دور ‏کردن دشمنان، و بالا بردن عزت و سربلندی مسلمان در دنیای امروز خواهد داشت این هفته را به نام هفته وحدت نامگذاری کردند.

همچنین از آنجایی که دین اسلام‎ ‎به عنوان آخرین و کامل‌ترین دین الهی برای نجات‎ ‎بشریت ‏از گمراهی‎ ‎و جهل، ‎به انسانها عرضه شده است به نظر می‌رسد هر گونه اختلاف و تفرقه بین ‏مسلمانان چهره این دین را خدشه دار خواهد کرد.

در اهمیت و ضرورت وحدت و همدلی در میان مسلمانان از دیدگاه قرآن، هیچ تردیدی وجود ندارد و قاطعانه می‌توان گفت که یکی از مسائل اجتماعی، که قرآن بیش از هرچیز دیگر بر آن تاکید دارد، وحدت میان پیروان اسلام است.

لزوم حفظ وحدت میان مسلمین از جمله اموری است که همواره از سوی بزرگان و رهبران مذهبی مسلمان مورد توجه قرار گرفته است. آشنایی پیروان مذاهب با عقاید یکدیگر، اگر همراه با هتک به معتقدات سایر مذاهب نباشد، نه‌تنها موجب تفرقه نمی‌شود، بلکه مانع از اتهام و دروغ‌پردازی دشمنان اسلام و مسلمین می‌شود.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «12 ربیع الاول؛ آغاز هفته وحدت» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.