- آسمونی
- مجله اینترنتی
- ورزشی
- اطلاعات ورزشی
- ورزش رزمی کیک جیتسو

ورزش رزمی کیک جیتسو
تاریخچه بین المللی کیک جیتسو
آسمونی : کیک جیتسو(Kick Jitsu) در سال 2003 در کیف اوکراین به صورت رسمی تحت عنوان فدراسیون جهانی کیک جیتسو (WKJF) فعالیت خود را آغاز کرد.
کیک جیتسو یک هنر رزمی ترکیبی است و این نام از ترکیب دو هنر رزمی کیک بوکسینگ و جوجیتسو برگرفته شده است. این هنر رزمی یک شیوه ترکیبی از تمام هنر های رزمی است و به معنای واقعی Mixed Martial Arts: MMA می باشد.
در کیک جیتسو از تمامی تکنیک های ضربه ای دست وآرنج ،پا و زانو، تکنیک های جوجیتسو مانند ، خاک ) نه وازا) تکنیکهای پرتابی) ناگی وازا) ، در خاک نگه داشتن ) اوسایکومی( ، قفل) کانستسو وازا ( و خفه کردن) شیمه وازا ( تکنیک های جودو و کشتی نیز استفاده می شود و در حقیقت این هنر رزمی ترکیب کیک بوکسینگ، موی تای، بوکس، جودو، جوجیتسو و کشتی می باشد و این باعث می شود که کیک جیتسو کاربردی ترین و قوی ترین هنر رزمی باشد و به همین دلیل ورزشکاران بسیاری از رشته های مختلف را به خود جذب کرده است و سایر هنر های رزمی را در خود حل کند.
سری مسابقات UFC, Strike, force, Pride, Dream, Cage force و ... از جمله رقابت هایی است که با مشاهده آنها با مفهوم کیک جیتسو و قدرت و تکاملش می توان آشنا شد. یک هنر جو با تمرین کیک جیتسو استقامت بالای قلبی ریوی، انعطاف بدنی، سرعت عمل، اعتماد به نفس و هوشیاری بالا در در گیریهای خیابانی و دفاع از خود و فرار از خطر را به دست می آورد .
کیک جیتسو در ایران
کیک جیتسو در سال 1382 توسط شیهان سیامک خرمی در ایران بنیانگذاری شد و در سال 1385 به طور رسمی در فدراسیون ورزشهای رزمی جمهوری اسلامی ایران ثبت شد.
اخیرا فدراسیون جهانی کیک جیتسو تصمیم گرفت تا نام خود را به فدراسیون جهانی ترکیب هنرهای رزمی تغییر دهد و دلیل آن این بود که کیک بوکسینگ خود یه هنر رزمی ترکیبی است و ترکیب آن با جوجیتسو و سایر رشته های نامبرده ایجاد یک ترکیب کامل از رشته های رزمی کرده است به همین دلیل فدراسیون جهانی به World Mixed Martial Arts Federation تغییر نام داده .
شیهان سیامک خرمی تنها نماینده این فدراسیون جهانی در ایران می باشد . بیش از 30 استان و شهرستان مشغول به فعالیت کیک جیتسو میباشند .لازم بذکر است اعضای کیک جیتسو ایران در 7 کشور انگلستان,آلمان ,کانادا, اوکراین ,ارمنستان,هندوستان و افغانستان مشغول فعالیت دراین رشته رزمی می باشند .
ازمهمترین اهداف این تشکل تهیه و تدوین برنامههای بلند مدت و کوتاه مدت ارتقاء سطح کمی و کیفی تشکل از طریق ارائه شرح وظایف ، قوانین و مقررات و نحوه ایجاد رقابت سالم و سازنده در بین ورزشکاران این تشکل از اهم اهداف کلی تشکل محسوب میگردد که محور اصلی در نیل به اهداف تطبیق سیاستهای فرهنگی و ورزشی تشکل با اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران میباشد.