- آسمونی
- مجله اینترنتی
- کار و برند
- برند و سازمان
- اتاق بین الملل جوانان ایران (JCI)
اتاق بین الملل جوانان ایران (JCI)
اتاق بین المللی جوانان یک سازمان غیرانتفاعی است که جوانان فعال بین سنین 18 تا 40 سال در راستای بهبود تجارت های کوچک عضو آن هستند. این سازمان بین امللی از سال 1915 فعالیت خود را آغاز کرد و از سال 1392 تا کنون دو نمایندگی در تهران و اصفهان پایه گذاری کرده است. با آسمونی همراه باشید تا با این سازمان بین المللی بیشتر آشنا شوید.
تاریخچه تشکیل اتاق بین الملل جوانان
در سال 1915، هنری جیسن بیر در یک جلسه از 32 نفر از جوانان برای پروژه فروش اوراق مشارکت برای تامین مالی ساختن یک پارک دعوت کرد. در سال 1924 این گروه از طریق رئیس وقت اتاق بازرگانی انگلیس وارد اروپا شد. در سال 1944 این سازمان با عضویت 8 کشور نخستین مجمع بین المللی خود را در مکزیک برگزار کرد. در سال 1952 نایسلی که رئیس jci بود به مقام سناتوری که بالاترین درجه سازمان است رسید. JCI یک موسسه مردم نهاد، غیر دولتی و غیر سیاسی است که هم اکنون در 124 کشور و 5000 شهر جهان بیش از 200 هزار عضو فعال دارد. اعضای این سازمان در تلاش هستند تا با توسعه مهارت و دانش بتوانند مدیران لایقی برای آینده کشور خود باشند.
فلسفه شکل گیری این سازمان با عنوان شهروندان جوان فعال در زمینه های مختلف اجتماعی و اقتصادی، تعریف اهداف مشترک برای شناسایی مشکلات، ارائه راه حل از طریق شهروندان، حرکت به سمت جامعه ای پر شوق و اشتیاق در جهت تحول زندگی خود و جامعه و تلاش برای مبارزه با چالش های زمان حال است.
اخیرا نیز ایران به عضویت این نهاد جهانی درآمده است و به طور رسمی در تهران و اصفهان در حال فعالیت است.
اصلی ترین دلیل ایجاد اتاق های بازرگانی در سراسر جهان این است که فعالان افتصادی با دولت ها و مراجع قانونی در راستای بهبود فضای کسب و کار ها به مذاکره و گفتگو بپردازند. جوانان فعال اقتصادی در این سازمان با هدف ایجاد شبکه پایدار جهت توسعه کسب و کار ها برای دستیابی به اقتصاد پویای ملی گرد هم آمده اند. در واقع هدف این سازمان این است که بستری مناسب برای رشد و شکوفایی جوانان در عرصه تجارت، فرهنگ و سیاست فراهم کند تا تغییراتی مثبت در کسب و کار خود و هم چنین اقتصاد ملی ایجاد کنند. اتاق بین المللی جوانان ارتباط نزدیکی با دیگر سازمان های بین المللی دارد. از جمله این سازمان ها میتوان به سازمان ملل، صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف)، سازمان یونسکو، اتاق بازرگانی بین المللی اشاره نمود.