بیوگرافی حسن روحانی
درباره حسن روحانی
حسن روحانی سیاستمدار و مجتهد شیعه ایران در 21 آبان 1327 در شهرستان سرخه در استان سمنان به دنیا آمد. وی تحصیلات دروس ابتدایی را در سرخه و تحصیلات دروس دینی را از سال 1339، ابتدا در حوزه علمیه صادقیه (سمنان) آغاز نمود و سپس در سال 1340 وارد حوزه علمیه قم شد.او همزمان در سال 1348 به دانشگاه تهران راه یافت و در سال 1351 دانشنامه لیسانس خود را در مقطع کارشناسی در رشته حقوق قضایی اخذ کرد.
روحانی با ادامه تحصیل در بریتانیا، مدرک کارشناسی ارشد (M.Phil) در رشته حقوق عمومی و دانشنامه دکتری (Ph.D) در رشته حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونیان گلاسکو دریافت کرد.حسن روحانی دارای مرتبه علمی استاد پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک میباشد. وی با کسب پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری مرکز در سال 1386، وکیل پایه یک دادگستری شد.از شانزده سالگی کار سخنرانی و منبر را آغاز کرد و از قضای روزگار، در اولین سفر تبلیغی خود در تویسرکان، توسط شهربانی دستگیر و بازداشت شد. روحانی به رغم اخذ مدرک لیسانس حقوِق از دانشگاه تهران، از فعالیت در دادگستری و قضاوت سربرتافت و همچنان به کار تبلیغ و منبر ادامه داد و بهزودی از سخنوران پرآوازه شد؛ به گونهای که در سالهای 1354 تا 1357 یکی از مشهورترین سخنرانان کشور در مجامع دینی و سیاسی شناخته میشد.
به دلیل وسعت اطلاعات دینی و تسلط وی به اطلاعات علمی و اجتماعی روز، همواره سخنرانیهای ایشان از لحاظ عنوان و محتوا بسیار نو و جذاب و در عین حال انقلابی و پرشور و برای نسل جوان و تحصیلکردهی کشور بسیار مفید و ارزشمند بود.پس از رحلت غریبانهی آیتالله حاج سیدمصطفی خمینی در اول آبان 1356، حجتالاسلام روحانی در مجلس بزرگداشتی که از سوی جمعی از روحانیون و شخصیتهای مبارز در مسجد ارک تهران برگزار شد، به دعوت آیتالله مرتضی مطهری سخنرانی کرد و برای نخستین بار در این سخنرانی پیشنهاد نمود که همگان، از عنوان و لقب «امام» برای آیتالله العظمی خمینی استفاده کنند و خود نیز در همان مجلس از آیتالله خمینی با عنوان امامخمینی یاد کرد.
با پیروزی انقلاب، حسن روحانی در اولین اقدام در سال 1358، به ساماندهی ارتش آشفته و پادگانهای از هم پاشیده پرداخت. وی در سال 1359 به نمایندگی مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و در پنج دوره قانونگذاری به مدت بیست سال (از سال 1359 تا 1379) فعالیت نمود. او نایب رئیس اول مجلس (در دورههای چهارم و پنجم) و رئیس کمیسیونهای دفاع (دورههای اول و دوم) و سیاست خارجی (دورههای چهارم و پنجم) بود. عضویت و ریاست شورای سرپرستی سازمان صدا و سیما از سال 1359 تا سال 1362 نیز از دیگر مسئولیتهای وی در دوران پس از انقلاب بوده است.
بعد از پایان جنگ، حسن روحانی به همراه تعدادی از فرماندهان سپاه و ارتش، نشان درجه دو فتح و در مراسم دیگری در سالروز آزادسازی خرمشهر، به همراه جمعی دیگر از فرماندهان و مسؤولان پشتیبانی جنگ، نشان درجه یک نصر را از آیتالله خامنهای فرمانده کل قوا، دریافت کرد.روحانی پس از بازنگری قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و تشکیل نهاد شورای عالی امنیت ملی، سمت نمایندگی آیتالله خامنهای را در این شورا تاکنون در اختیار داشته و به مدت 16 سال (از سال 1368 تا 1384) در دورههای ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده است. وی همچنین به مدت 13 سال (از سال 1368 تا 1376 و از 1379 تا 1384) مشاور امنیت ملی رئیس جمهور وقت بوده است.
روحانی از سال 1370 به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب و تاکنون در این سمت فعالیت دارد. وی ریاست کمیسیون سیاسی-امنیتی-دفاعی این مجمع را نیز برعهده دارد. روحانی در انتخابات میاندورهای سومین دوره مجلس خبرگان رهبری در 29 بهمن 1378، از حوزه انتخابیه استان سمنان به نمایندگی مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد. در سال 1385 نیز به عنوان نماینده استان تهران به عضویت دوره چهارم این مجلس برگزیده شد. سمتهای وی در مجلس خبرگان، ریاست کمیسیون سیاسی-اجتماعی این مجلس (از 1380 تا 1385 و از 1392 تاکنون) و عضویت هیأت رئیسه و ریاست دفتر دبیرخانه این مجلس در تهران (از 1385 تا 1387) بوده است.
کتاب امنیت ملی و دیپلماسی هستهای که شرح عملکرد و نیز خاطرات دوران تصدی حسن روحانی به عنوان مسئول پرونده هستهای ایران و در مقام دبیری شورای عالی امنیت ملی است، چگونگی تصمیمگیری در ساختار سیاسی ایران، نقش نهادهای عالیرتبه در پرونده هستهای و تمام مراحل مذاکرات با اروپاییها را با ذکر مستندات روایت میکند. این خاطرات، جزئیات خواندنی و مهمی را شامل میشود که قضاوت درباره عملکرد این گروه و تصمیمهایی که مقامات و رهبران بلندپایه ایران طی آن گرفتهاند را ممکن میسازد.استقبال از این کتاب منجر به چاپ مکرر آن در مدت کوتاهی شده و در زمستان 1391 برای بار پنچم تجدید چاپ شده است.
آثار منتشر شده حسن روحانی
-
امنیت ملی و دیپلماسی هستهای (1390)
-
امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران (1389)
-
اندیشههای سیاسی اسلام؛ جلد اول: مبانی نظری (1388)
-
اندیشههای سیاسی اسلام؛ جلد دوم: سیاست خارجی (1388)
-
اندیشههای سیاسی اسلام؛ جلد سوم: مسائل فرهنگی و اجتماعی (1388)
-
خاطرات دکتر حسن روحانی؛ جلد اول: انقلاب اسلامی (1387)
-
روایت تدبیر و امید (1391)
-
مقدمهای بر تاریخ امامان شیعه (1391)
-
سن اهلیت و مسئولیت قانونی (1391)
-
آشنایی با کشورهای اسلامی (1387)
-
انقلاب اسلامی؛ ریشهها و چالشها (1376)
-
مبانی تفکر سیاسی امام خمینی (ره) (1378)
-
نقش حوزههای علمیه در تحولات اخلاقی و سیاسی جامعه (1390)
-
امنیت ملی و سیاست خارجی (آماده چاپ)
-
امنیت ملی و محیط زیست (آماده چاپ)
-
خاطرات دکتر حسن روحانی؛ جلد دوم: دفاع مقدس (آماده چاپ)
-
(The Islamic Legislative Power (1994
-
(The Flexibility of Shariah; Islamic Law (1996
حسن روحانی، در روز 22 فروردین 1392، با شعار «دولت تدبیر و امید» در میان هوادارانش رسماً اعلام کاندیداتوری کرد. روحانی که پیشتر اعلام کرده بود مستقل میآید، در همایش اعلام کاندیداتوری خود گفت: رئیس جمهوری باید مسئولیت را به عهده بگیرد که ملی باشد نه حزبی. وی تدوین «منشور حقوق شهروندی» را از جمله اولویتهای خود در صورت انتخاب برای ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: دولت من، دولت تدبیر و امید است و گفتمان آن، “نجات اقتصاد، احیای اخلاق و تعامل با جهان” است.
در 31 اردیبهشت 1392، حسن روحانی به همراه 7 نامزد دیگر برای انتخابات ریاست جمهوری تأیید صلاحیت شدند و در نهایت حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران در انتخابات پیروز شد.
لطفا برای پیشرفت و تعالی ایران طوری تلاش کنید که شهدای ما راضی و خشنود باشند
اقای روحانی بهترین ریس جمهو ر جهان
تو رو خدا فقط راست بگو دلت به حال مردم وبچه ها ومریض ها بسوزه خیلی وضع دارو خرابه
ماخیلی دوست داریم شمارعیس جمهور ماباشید دلمون نمی خوادازپیش مابرید. :) :cry: :roll:
lما شما رو خیلی دوست داریم اقای روحانی. :roll: :) 8)
میای بامن دست بشی.
امید وارم اقای روحانی به مسئله ی تحریم ها اهمیت زیادی بدن خیلی ممنون
خوبه اگه عکس های بیشتری از اقای روحانی بودعالی می شد
درود بر همه ایرانیان.آقای روحانی فردی با معلومات و دنیا دیده هستن.امید است که امید ما را به واقعیت تبدیل کنند.به امید ایرانی آزاد بدرود
movafagh bashe azizam
امید است که بتواتی ایران را نزد خدا عزیز کنی.///
حسن روحانی گذشته ی خوبی دارد اما شیطان قسم خورده که او را بد کند واگر نیت روحانی مانند عملش هم خوب باشد شیطان را ضربه ی فنی میکند واگر خوب نباشد پس خدا به داد ما برسد .
ادم فوق العاده مزخرفى هستن.لعنتى.
خیلی دلم میخواد بدونم چرا از اقای روحانی بدت میاد
بادرود /امید است این عزیز با توکل به ایزد یکتا همچون جناب دکترخاتمی به اوضاع میهن عزیزمان سروسامان بخشد به امید انروز /جناب روحانی واقعا به شما افتخار میکنم/
ا قای روحانی فوق العاده با سواد هستند ولی تعلیق پرونده هسته ای در زمان ایشان یک نمره منفی برای این استاد عالی قدر می باشد امیدوارم بتواند هم از لحاظ سیاسی وهم از لحاظ اقتصادی موفق شود
دکترا در چه سالی اخذ نمودند؟
سال ١٩٩٩
ما به روحانی افتخار می کنیم ایران بارییس جمهوری روحانی یعنی بهشت
به جناب روحانی افتخارمیکنم کردستان سردشت