- آسمونی
- مجله اینترنتی
- چهره ها
- چهره های سیاسی
- بیوگرافی بنیامین نتانیاهو
بیوگرافی بنیامین نتانیاهو
نام کامل | بنیامین نتانیاهو |
تاریخ تولد | 21 اکتبر 1949 |
محل تولد | تلآویو، اسرائیل |
ملیت | اسرائیلی |
حزب سیاسی | لیکود |
فعالیت | از ۲۹ دسامبر ۲۰۲۲ نخستوزیر اسرائیل |
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کشور اسرائیل میباشد که در دنیا به سیاستمدار جنگ طلب شهرت یافته است، این شخص تاکنون در کل چهار کتاب در مورد صلح و مبارزه با تروریسم و جنگ نوشته است. در این مقاله ما قصد داریم شما را به صورت کامل با بیوگرافی بنیامین نتانیاهو آشنا کنیم برای آشنایی بیشتر با این موضوع در ادامه مطلب با ما همراه شوید.
معرفی بنیامین نتانیاهو
بنیامین نتانیاهو یک سیاست مدار و نظامی در تل آویو اسرائیل است که متولد ۲۱ اکتبر ۱۹۴۹ میباشد.
نتانیاهو لیسانس رشته معماری را از دانشگاه ماساچوست گرفته است و همچنین از دانشگاه هاروارد آمریکا دارای فوق لیسانس علوم سیاسی است. پدر بنیامین نتانیاهو پروفسور بن زیون نتانیاهو است و مادر ایشان خانم زیلا بود که خانه دار بود. لازم به ذکر است که پدر گرامی ایشان، استاد تاریخ و نویسنده بود. بنیامین نتانیاهو دومین فرزند خانواده است و دو برادر به نام های یوناتا و ایدو دارد که یوناتا از ایدو بزرگ تر است. وقتی که بنیامین نتانیاهو هفت سال داشت، یعنی در سال۱۳۵۶ دو سال در آمریکا زندگی کرده بود. بنیامین نتانیاهو مقطع دبستان را در اورشلیم گذرانده بود و در سال ۱۹۶۳ دوباره در چهارده سالگی با برادرش برای تحصیل به آمریکا رفت و مقطع دبیرستان را در آمریکا گذراند.
حدود چهار سال در آمریکا درس خواند و در هجده سالگی به منظور گذراندن خدمت سربازی در سال ۱۹۶۷ به کشورش بازگشت. نتانیاهو داوطلبانه در یگان تکاوری فوق ویژه عملیات ارتش و ستاد کل فرماندهی عضو شده بود. علاوه براین حدود پنج سال در نیروی نظامی حضور داشت. این شخص در سال ۱۹۷۲ وقتی که ۲۳ سال سن داشت دوباره به آمریکا برگشت و فوق لیسانس خود را در کشور آمریکا گرفت. برادر نتانیاهو، یوناتان در سال۱۹۷۶ در جریان آزادسازی مسافران اسرائیلی هواپیمای فرانسه که به وسیله فلسطینی ها همه آن ها در اوگاندا گروگان گرفته شده بودند، به عنوان فرمانده یگان ویژه جان خود را از دست داد و اکنون یکی از افتخارات ملی کشور محسوب میشود.
جراحی بنیامین نتانیاهو
پزشکان، پولیپ روده بزرگ بنیامین نتانیاهو را در نیمه اول سال ۲۰۰۸ که به نظر خوش خیم بود را برداشتند ولی هیچ گونه اطلاعات کامل از این جراحی انتشار نیافت.
سوتی علیه کشور ایران
بنیامین نتانیاهو در سال ۲۰۱۵ در شبکه بی بی سی در مورد مردم ایران صحبت کرده بود و در این صحبت ها گفته بود که اگر مردم ایران آزاد بودند، شلوار جین میپوشیدند و به موسیقی های غربی گوش میکردند.
در مقابل سخن بنیامین نتانیاهو واکنش های زیادی داده شد که خیلی از مردم ایران عکس های خود را که شلوار جین پوشیده بودند، از طریق توییتر برای او ارسال نمودند.
سوء استفاده کردن از مرگ برادر
نتانیاهو به منظور زدودن صورت جنگ طلبانه کشورش، یک سال بعد از مرگ برادرش با سوء استفاده کردن از جریان کشته شدن او، موسسه ضد تروریسم یوناتا نتانیاهو را تأسیس کرد. همچنین او بواسطه این موسسه به تعداد خیلی زیاد در کشور های متفاوت کنفرانس های بین المللی تشکیل داد و پس از مرگ برادرش، بنیامین در سال ۱۹۸۲ به وسیله ارتباط هایی که کسب کرد، در سن سی و سه سالگی به عنوان کارمند سفارت کشور اسرائیل در واشنگتن دی سی منصوب گردید.
رسیدن به مقام نخست وزیری
بنیامین نتانیاهو بعد از فعالیت هایی که قبلا داشت از سال ۱۹۸۴ به مدت چهار سال در سازمان ملل با عنوان سفیر کشور اسرائیل فعالیت کرد که نتیجه این فعالیت ها این بود که در سال ۱۹۸۸ به عنوان معاون وزیر امور خارجه موشه آرنس رسید. بنیامین به دلیل تسلط به زبان انگلیسی در سال ۱۹۹۱ در حوادث جنگ خلیج فارس به عنوان سخنگوی اسرائیل حضور یافت و حدود چند ماه بعد به عنوان معاون نخست وزیر منصوب گردید. همچنین بنیامین در سال ۱۹۹۶ از طریق حمایت و پشتیبانی های حزب راست گرای لیکود، هنگامی که چهل و هفت سال داشت، به مقام نخست وزیری کشور خود منصوب گردید. او در آن زمان یکی از جوان ترین افرادی بود که در کشور اسرائیل به دنیا آمده و به این مقام دست یافته بود.
با یاسر عرفات دیدار نمود.
بنیامین چند ماه پس از رسیدن به مقام نخست وزیری در سال ۱۹۹۶ با یاسر عرفات که آن زمان رئیس جمهور فلسطین بود، دیدار کرد و توافق نامه هبرون را به مدت یکسال دو طرف امضا کردند.
یاسر عرفات و بنیامین بعد از امضای توافق نامه هبرون، چهار توافق نامه دیگر را به منظور برقراری صلح امضا کردند.
بنیامین نتانیاهو از سیاست جدا شد
بنیامین در سال ۱۹۹۹ نتیجه انتخابات نخست وزیری را به شخصی به نام ایهود باراک واگذار کرد و به این صورت در یک شرکت تجهیزات ارتباطی به عنوان مشاور ارشد شروع به کار شد.
همچنین بنیامین در سال ۲۰۰۲ با دعوت آریل شارون، به مقام وزیر امور خارجه دست یافت اما حدود یکسال بعد شارون بنیامین را یک تهدید سیاسی دانست و به این صورت او را از مقام وزیر امور خارجه به مقام وزارت دارایی رساند تا به سبب وضعیت اقتصادی نارضایتی بر ضد او را افزایش دهد.
با همه ی این ها بنیامین در مقام وزارت دارایی موفق شد و همه کار های بنیامین توسط مفسران سیاسی به عنوان معجزه اقتصادی معروف گردید.
سرانجام در سال ۲۰۰۹ بنیامین دوباره مقام نخست وزیری را بدست آورد و از آن به بعد سال ها در انتخابات توانسته است بیشترین رأی را در مقام خود بدست آورد.
ازدواج بنیامین نتانیاهو
هم چنین بنیامین برای اولین بار در سال۱۹۷۲ موقعی که بیست و سه سال سن داشت، با دختری به نام میریام وایزمن که آن زمان دختر همسایه شان در اورشلیم که در رشته شیمی فارغ التحصیل شده بود، ازدواج کرد.
بخاطر خیانت بنیامین در سال ۱۹۷۸ رابطه این دو از هم پاشید. در آن زمان همسر بنیامین باردار بوده و دختری که بنیامین باهاش رابطه داشت، یک دانشجوی دختر غیر یهودی بود.
نتیجه ازدواج بنیامین و وایزمن، دختری به اسم نوعا بود که در سال ۱۹۷۸ به دنیا آمد و تاکنون تنها یک عکس از او منتشر شده است.
کار های عجیب بنیامین نتانیاهو
یک روز نامه نگار معروف اسرائیلی به نام بن کسبیت، در کتاب خود درمورد بنیامین مینویسد:
نتانیاهو قبل از فیلم برداری برای فیلم های انتخاباتی خود، اقدامات عجیبی انجام می دهد.
او بیشتر مواقع حرکات کاراته ای حین تصویر برداری انجام میداد و بعضی مواقع مثل کابوی های کشور آمریکا تنفگ فرضی خود را در هوا میچرخانید تا خود را یک جوری نشان دهد که در مقابل دوربین های فیلم برداری حاضر است.
هم چنین شایعاتی در مورد ایرانی بودن بنیامین در سال ۱۳۹۲ منتشر شد که خیلی از افراد او را متولد شهر بابل مازندران میدانستند و این چنین معرفی کرده بودند.
این خبر به منظور این که چهره واقعی و رسمی به خود بگیرد از زبان منابع آگاه خبر رسانی میشد و خیلی ها میگفتند عمه بنیامین در شهر بابل زندگی میکند و حتی دوستان و هم دوره ای های بنیامین این چنین شهادت میدادند.