زمان مطالعه: 2 دقیقه
نام های پسرانه افغانی

نام های پسرانه افغانی

پورتال آسمونی در ادامه مقالات پیشین که نام های دخترانه افغانی را منشتر کرد، در این بخش علاوه بر راهنمای انتخاب اسم برای کودک، نام های پسرانه افغانی را برای شما عزیزان تهیه کرده است

گاهی موارد پدر و مادرهای جوان همیشه برای نامگذاری کودک خود دچار سردرگمی می شوند. پورتال آسمونی در ادامه مقالات پیشین که نام های دخترانه افغانی را منشتر کرد، در این بخش علاوه بر راهنمای انتخاب اسم برای کودک، نام های پسرانه افغانی را برای شما عزیزان تهیه کرده است که در ادامه می خوانید.

راهنمای انتخاب اسم برای کودک

  1. اسمی که انتخاب می کنید باید یک مفهوم ذهنی مثبت با خود شما داشته باشد. همچنین باید پرمفهوم باشد. اسم اولین تاثیر هر فرد روی مخاطب است. باید به این فکر کنید که فرزندتان این اسم را نه فقط در کودکی و در زمین بازی بلکه در بزرگسالی هم استفاده خواهد کرد.
  2. ریتم و آهنگ اسم کوچک باید با نام خانوادگی بخواند. به طور کلی، تعداد سیلاب های اسم کوچک نباید به اندازه تعداد سیلاب های نام خانوادگی باشد. برای اینکه ببینید اسمی که انتخاب می کنید با نام خانوادگی فرزندتان هم خوانی دارد، نام و نام خانوادگی را چندین بار پشت هم تکرار کنید.
  3. چند حرف اول اسم نباید ناخوشایند باشد.
  4. تلفظ اسم را به دقت چک کنید. اگر از یک تلفظ غیرمعمول استفاده کنید، آنوقت فرزندتان باید تا آخر عمر تلفظ شما را درست کند.
  5. نام یکی از دوستان و افراد خانواده که برایتان قابل احترام است را انتخاب کنید.
  6. برای خلق یک اسم جدید چند اسم را با هم ترکیب کنید. می توانید با کنار هم گذاشتن دو اسم یک اسم جدید خلق کنید.
  7. نام های مستعار یا اسم های خودمانی که با آن اسم ساخته می شود را پیدا کنید. ممکن است دوست داشته باشید اسمی انتخاب کنید که نام های مستعار زیادی از روی آن ساخته شود.  این باعث می شود فرزندتان وقتی بزرگتر شد، کنترل بیشتری روی اسم خود پیدا کند.
  8. اسم را تمرین کنید و ببینید چه حسی به شما می دهد. یکی از دوستان نزدیکتان را بارها به طرق مختلف با این اسم صدا کنید. در آینده مجبور خواهید بود هزاران هزار بار این اسم را به صورت های مختلف صدا کنید، با زمزمه وقتی بچه خواب است یا با فریاد وقتی او را برای شام صدا می کنید.

  9. اسم های دو قسمتی فرصت خوبی برای شماست. می توانید اسم یکی از بزرگان را برای احترام با اسم دلخواه خودتان ترکیب کنید. یا اگر با همسرتان توافق ندارید هر دو اسم مورد علاقه تان را در صورت امکان به هم بچسبانید.

  10. از افزونگی حروف بین اسم ها خودداری کنید. گاهی اوقات وقتی نام کوچک و نام خانوادگی با یک حرف شروع می شوند با هم همخوانی پیدا نمی کنند. یا اگر نام خانوادگی با حرف صدادار تمام می شود، نام کوچک نباید اینطور باشد. همینطور حرف آخر اسم کوچک نباید با حرف اول نام خانوادگی یکسان باشد یا همخوانی نداشته باشد.

لیست اسم های پسرانه افغانستانی

نام های پسرانه افغانستانی
نام های پسرانه افغانستانی

منابع زیادی برای انتخاب اسم وجود دارد، هم به صورت کتاب و هم به صورت برنامه های کامپیوتری. می توانید اسم فرزندتان را از اسم افراد معروف انتخاب کنید. قرآن هم منبع خیلی خوبی برای انتخاب اسم است. در ادامه لیستی از نام های افغانستانی برای فرزند پسر گردآوری کرده ایم:

  1. ماهان

  2. سامیار

  3. طه

  4. رادین

  5. کسری

  6. آروین

  7. ماهور

  8. آراد

  9. صدرا

  10. هیراد

  11. کیارش

  12. یاشار

  13. کیان

  14. عرشیا

  15. کارن

  16. رادمان

  17. سامین

  18. ایلیا

  19. یاسین

  20. رایان

  21. شایان

  22. سام

  23. آرین

  24. علی سان(علیسان)

  25. علی‌رضا

  26. سینا

  27. علی

  28. عرفان

  29. بَرسام

  30. رادوین

  31. یونا

  32. هانی

  33. رامان

  34. آرمین

  35. رادمهر

  36. حامد

  37. ساتیار

  38. محسن

  39. فرزاد

  40. رامین

  41. میلاد

  42. ماکان

  43. رامتین

  44. مانی

  45. حسین

  46. مهدی

  47. آرشا

  48. آرتا

  49. متین

  50. مارتیا

  51. حمیدرضا

  52. سیروان

  53. باربد

  54. یاسر

  55. رضا

  56. وحید

  57. حِسام

  58. فرشید

  59. محمّد

  60. آرتین

  61. آریا

  62. مجتبی

  63. سعید

  64. امیرحسین

  65. مبین

  66. بابک

  67. سانیار

  68. ژوبین

  69. آبتین

  70. طه ‌حسین(طاها ‌حسین)

  71. راستین

  72. عباس

  73. حمید

  74. یاشا

  75. آتیلا

  76. سامان

  77. سپنتا

  78. سیروس

  79. آراز

  80. راژان

اگر شما هم نام های افغانستانی دیگری را برای فرزند پسر سراغ دارید برایمان کامنت بگذارید. wink

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «نام های پسرانه افغانی» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.