- آسمونی
- مجله اینترنتی
- تحصیل و آموزش
- مهارت و دوره
- کلاس آموزش وردپرس Wordpress

کلاس آموزش وردپرس Wordpress
کلاس آموزش وردپرس Wordpress
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا برای سایتها و وبلاگها میباشد. وردپرس در ابتدا تنها یک سیستم رایگان وبلاگ نویسی بود که امکانات خوبی را در اختیار وبلاگ نویسان قرار میداد و سپس به صورت یک CMS یا نرمافزار متن باز برای مدیریت محتوای سایتها معرفی شد.
وردپرس با زبان برنامهنویسی پی اچ پی نوشته شده و توسط مایاسکیوال پشتیبانی میشود. همچنین نسخهای برای پستگرسکیوال نیز موجود میباشد این سیستم کاملاً رایگان و متن باز است. وردپرس در ادامه راه پروژهٔ موفق b2 است که در سال 2003 شکل گرفت. نام وردپرس را کریستیان اِسلِک، دوست مت مولنوگ (توسعهدهندهٔ اصلی وردپرس) پیش نهاد و از آن روز وردپرس با سرعت و پیشرفتی قابل ملاحظه تبدیل به معروفترین و پرکاربردترین ابزار ساخت وبلاگ و سایت بر روی هاست شدهاست.
آموزش وردپرس Wordpress
به گزارش آسمونی" href="http://asemooni.com/">آسمونی وردپرس Wordpress یکی از مهارت ها و حرفه هایی است که کاربردهای بسیار زیادی داد و بسیاری از افراد علاقمند به یادگیری آن هستند. با فراگیری وردپرس Wordpress علاوه بر اینکه به مهارتی مسلط می شوید که جامعه امروزی به آن نیاز فراوان دارد، از طریق آن می توانید کسب درآمد هم داشته باشید.
آموزش وردپرس Wordpress
برای یادگیری این رشته، کلاس هایی برگزار می شود که متقاضیان با مراجعه به کلاس آموزش وردپرس Wordpress ، می توانند آموزش های لازم را ببینند.
دوره آموزش وردپرس Wordpress
در این دوره ها مطالب کامل مربوط به وردپرس Wordpress به صورت پروژه محور آموزش داده می شود. کارآموزان در پایان دوره آموزشی وردپرس Wordpress می توانند در این زمینه فعالیت کنند.
ما در این بخش آسمونی، در ادامه ی معرفی انواع کلاس های آموزشی، مطالبی که ممکن است در موسسات و آموزشگاه وردپرس Wordpress مطرح شود را برای شما عزیزان شرح می دهیم.
کلاس آموزش وردپرس Wordpress
مطالبی که ممکن است در کلاس آموزش وردپرس Wordpress مطرح شود به شرح زیر است:
تاریخچه وردپرس (Wordpress)
مت مولنوگ پایهگذار وردپرس است، نرمافزار کدبازی که بهطور گسترده از سوی وبلاگنویسان برای نوشتن وبلاگ مورد استفاده قرار میگیرد.
«مت چارلز مولنوگ»، متولد 11 ژانویه 1984 در هوستون تگزاس است و در حال حاضر در سانفرانسیسکوی کالیفرنیا زندگی میکند.
مولنوگ در ابتدا مدتی به مطالعه ساز ساکسیفون پرداخت و در آموزشگاه بازیگری و هنرهای نمایشی حضور مییافت.
اولین سیستمی که مولنوگ برای وبلاگنویسی از آن استفاده کرد، سیستم b2/cafelog بود. او برای نخستین بار برای انتشار عکسهایی که در سفر به واشینگتن گرفته بود از این سیستم استفاده کرد. همین تجربه باعث شد که به این فکر بیفتد که خود، برای وبلاگنویسی نرمافزاری بهروز و سازگار با استانداردهای وب که نیازهایش را برآورده کند، بنویسد. او در ژانویه 2003، در وبلاگش این مطلب را اعلام کرد.
مولنوگ به سرعت با شخصی به نام «مایک لیتل» تماس گرفت و با کمک هم، این دو شروع به نوشتن وردپرس با استفاده از b2 کردند. توسعه دهنده اصلی b2 یعنی Michel Valdrighi هم به زودی به جمع دو نفره آنها اضافه شد.
در مارس 2003 او Global Multimedia Protocols Group را تأسیس کرد که در آن نخستین «میکروفرمتها» نوشته شد.
او در آوریل 2004، سرویس نامآشنای Ping-O-Matic را تأسیس کرد که همانگونه که از نام آن برمیآید، سرویسی است که با آن میشود پینگ کرد و موتورهای جستجویی مانند تکنوراتی را از بهروز شدن وبلاگ، آگاه کرد. به یاری آن میشود، به صورت بسیار ساده سرویسهای بسیار زیادی از جمله بلاگرولینگ محبوب وبلاگ نویسان ایرانی را پینگ کرد. در حال حاضر Ping-O-Matic روزانه یک میلیون بار پینگ میشود.
در می 2004، رقیب وردپرس یعنی مووبل تایپ، اعلام کرد که قیمتهایش را تغییر دادهاست. مسئلهای که باعث شد هزاران کاربر مووبل تایپ به فکر استفاده از نرمافزارهای جایگزین بیفتند. وردپرس به خوبی از این فرصت استفاده کرد.
در اکتبر 2004، CNET مولنوگ را استخدام کرد تا در آنجا، روی وردپرس کار کند و در اداره وبلاگها و رسانههای جدید به آنها کمک کند. در دسامبر 2004، مولنوگ bbPress را عرضه کرد، سیستمی که وی در طی چند روز تعطیلات نوشته شده بود.
در فوریه 2005، نسخه 1٫5 وردپرس آماده شد که نام Strayhorn را بر آن نهاده بودند. این نسخه 900 هزار بار دانلود شد.
در آوریل 2005 شخصی متوجه شد که در سایت WordPress.org، مقالههای زیادی به صورت مخفی وجود دارد که با تکنیک cloaking نوشته شدهاند. در cloaking دارنده یک سایت، کاری میکند که نسخهای از سایت که به عنکبوتهای جستجو عرضه میشود متفاوت از چیزی باشد که به بازدیدکنندگان عادی نشان داده میشود. مولنوگ مجبور شد که مطلب را بپذیرد و همه مقالات را حذف کند.
مولنوگ در اکتبر 2005 از CNET جدا شد. چند روز بعد او Akismet را معرفی کرد، سرویسی که جلوی کامنتها و ترکبکهای اسپم را میگیرد
در نوامبر 2005، شرکت در پروژه وردپرس از حالت دعوتنامهای درآمد و مشارکت در آن برای همه آزاد شد.
در دسامبر 2005، او شرکت اتوماتیک را معرفی کرد، سرویسی که خدمات میزبانی وبلاگ ارائه میدهد و نرمافزارهای ضد اسپم میسازد. اکنون، بر اساس آمار Comscore، سایت Automattic، ماهانه 100 میلیون بازدیدکننده دارد و در میان 25 سایت برتر جهان قرار دارد.
در مارس 2007، مجله معتبر PC World، مولنوگ را به عنوان یکی از 50 فرد مهم در اینترنت برگزید و در رده شانزدهم قرار داد.
مشخصات وردپرس (Wordpress)
- نصب محلی
- هسته قابل حمل
- پشتیبانی از ساعت محلی
- قابلیت gzip
- سطح دسترسی
- مشخصات کاربران
- پویا بودن و انعطافپذیری بالا
- دارای کتابخانه پلاگینهای وردپرس (رایگان)
- دارای کتابخانه قالبهای وردپرس (رایگان)
- وردپرس شبکه (جهت راه اندازی سیستم وبلاگدهی با وردپرس)
- فهرستهای آبشاری و کرکرهای
- شخصیسازی قالبها، ابزارکها از پنل مدیریت
- ارسال و مدیریت دیدگاه
- راهاندازی تالار گفتگو
- راهاندازی فروشگاه اینترنتی
- دهها مشخصه و ویژگی دیگر
- موارد استفاده وردپرس (Wordpress)
- پیادهسازی وبلاگ یا سایتهای شخصی
- پیادهسازی وب سایتهای خبری-اطلاعرسانی
- پیادهسازی وب سایتهای عکاسی
- پیادهسازی وب سایتهای معرفی مشاغل
- پیادهسازی فروشگاههای آنلاین
- راه اندازی سایتهای اجتماعی و انجمن ها
- سایتهای دانشگاهی
افزایش کارایی و شخصیسازی وردپرس (Wordpress)
قالبها، تمها و افزونههای آمادهای به صورت تجاری یا رایگان برای کار کردن با این ابزار ارائه شدهاست که با استفاده از آن برخی کارهای متداول را آسانتر و در زمان کمتری میتوان پیادهسازی کرد. به عنوان مثال برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در کنار سایت وردپرسی کافیست یکی از افزونههایی که برای این منظور طراحی شدهاند را به هسته وردپرس اضافه کرد. به عنوان مثال افزونههای WooCommerce و EDD دو افزونه وردپرس هستند که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی جهت فروش کالای فیزیکی یا فایلهای دانلودی استفاده میشوند. همچنین قابلیت تبدیل شدن سایت به یک شبکه اجتماعی با افزونه قدرتمند Buddypress یا ایجاد یک تالار گفتگو یا انجمن با افزونه BBpress، در وردپرس وجود دارد. با توجه به فراوانی و تنوع افزونههای وردپرس تقریباً هر امکانی را میتوان به سایت وردپرسی اضافه کرد.
مزایای وردپرس (Wordpress)
کاهش هزینه: علاوه بر راه اندازی کم هزینه سایت، دیگر نیازی نیست که برای هر تغییری که می خواهید در سایت انجام دهید، به شرکت طراح سایت خود مراجعه کنید. وردپرس این امکان را به شما می دهد که هر زمان خواستید، تغییرات خود را درون سایت ایجاد کنید، مطالب جدید در سایت منتشر کنید، کاربران خود را مدیریت کنید، به نظرات رسیدگی کنید و … .
ظاهر زیبا: در سطح اینترنت هزاران قالب مخصوص وردپرس وجود دارد که شما میتوانید انتخاب کنید و روی سایت خود پیادهسازی کنید. اما وردپرس امکان اینکه قالب سفارشی خود را طراحی و استفاده کنید را نیز دارد.
مدیریت آسان: شما به راحتی میتوان سایت خود را در هر جا که هستید، چه با کامپیوتر و چه با موبایل، مدیریت کنید و نیازی به هیچ گونه برنامه جانبی ندارید.
ارتباط با شبکههای اجتماعی: وردپرس و افزونههای جانبی آن به شما این امکان را میدهند که به صورت خودکار سایت خود را به شبکههای اجتماعی بزرگ مانند توییتر، فیسبوک و یوتیوب متصل کرده و مشتریان خود را از تغییرات سایت خود باخبر سازید.
سئو عالی: وردپرس به صورت استاندارد کد نویسی شدهاست تا سئو سایت شما را هر چه بیشتر بهبود ببخشد تا در نتایج گوگل بهترین جایگاه را داشته باشید. البته سئو فقط به سیستم مدیریت محتوای انتخابی شما محدود نمی شود و موارد زیاد دیگری نیز در این بخش سهیم هستند.
بروزرسانی رایگان: وردپرس یکی سیستم مدیریت محتوای کاملاً رایگان است و بسیار در به روزرسانی و رفع مشکلات احتمالی فعال است. شما میتوانید تمام این به روز رسانیها را به صورت رایگان دریافت و با یک کلیک نصب کنید!
امنیت: وردپرس از امنیت بسیار بالایی برخوردار است. اما به دلیل اینکه امنیت یک مسئله نسبی است و هیچ وقت صد در صد نخواهد بود، وردپرس هر روز مشکلات وردپرس را بررسی میکند و در به روز رسانیها رفع میکند. علاوه بر تیم وردپرس، برنامهنویسهای زیادی در جهان هستند که روی امنیت وردپرس کار میکنند. علاوه بر اینکه وردپرس به خودی خود تا حد زیادی ایمن است، افزونههایی برای ایمن تر کردن سایت نیز وجود دارد تا سایت خود را امن تر کنید.
انعطافپذیری وردپرس: وردپرس، یکی از منعطفترین سیستمهای مدیریت محتوای جهان است که افراد خواهند توانست آن را برای کاربری دلخواه خود ویرایش کنند. همچنین وردپرس دارای هزاران افزونه وردپرس است که از طریق آنها میتوانید انواع امکانات را به سایت خود اضافه کنید.