- آسمونی
- مجله اینترنتی
- تحصیل و آموزش
- مهارت و دوره
- کلاس آموزش مهندسی مکانیک

کلاس آموزش مهندسی مکانیک
کلاس آموزش مهندسی مکانیک
آموزش مهندسی مکانیک
به گزارش آسمونی" href="http://asemooni.com/">آسمونی مهندسی مکانیک یکی از مهارت ها و حرفه هایی است که کاربردهای بسیار زیادی داد و بسیاری از افراد علاقمند به یادگیری آن هستند. با فراگیری مهندسی مکانیک علاوه بر اینکه به مهارتی مسلط می شوید که جامعه امروزی به آن نیاز فراوان دارد، از طریق آن می توانید کسب درآمد هم داشته باشید.
آموزش مهندسی مکانیک
برای یادگیری این رشته، کلاس هایی برگزار می شود که متقاضیان با مراجعه به کلاس آموزش مهندسی مکانیک ، می توانند آموزش های لازم را ببینند.
دوره آموزش مهندسی مکانیک
در این دوره ها مطالب کامل مربوط به مهندسی مکانیک به صورت پروژه محور آموزش داده می شود. کارآموزان در پایان دوره آموزشی مهندسی مکانیک می توانند در این زمینه فعالیت کنند.
ما در این بخش آسمونی، در ادامه ی معرفی انواع کلاس های آموزشی، مطالبی که ممکن است در موسسات و آموزشگاه مهندسی مکانیک مطرح شود را برای شما عزیزان شرح می دهیم.
کلاس آموزش مهندسی مکانیک
مطالبی که ممکن است در کلاس آموزش مهندسی مکانیک مطرح شود به شرح زیر است:
قبل از آشنایی با رشته مهندسی مکانیک لازم است درباره یک نکته توضیحی ارائه گردد و آن ذهنیت غلطی است که درباره این رشته وجود دارد. معمولا با شنیدن کلمه مکانیک، تمامی اذهان متوجه مکانیکی اتومبیل و مشاغل جانبی آن میگردد، در حالی که رشته مهندسی مکانیک، به جز یک درس یک واحدی، تقریبا هیچ ارتباطی با این مشاغل ندارد. البته شایان ذکر است که دانشجویان این رشته در دروس خود با اصول طراحی و نحوه عملکرد دستگاهها و بخشهای مختلف به کار رفته در اتومبیل آشنا میشوند و اصولا میتوان اتومبیل را مظهر مجسم مهندسی مکانیک دانست.
این رشته در طول تاریخ حیات خود، مسیری طولانی را پیموده، اما همواره دو اصل اولیه خود، یعنی کوشش برای ابداع ابزارهای جدید و افزایش توانایی آنها را در نظر داشته است.در حال حاضر مکانیک را میتوان بخشی از علم فیزیک و دانست که با استفاده از مفاهیم و اصول علوم فیزیک و ریاضی، به بررسی حرکت اجسام و نیروهای وارد بر آنها می پردازد.
در مورد تاریخچه پیدایش این رشتـه میتوان گـفت که در ابتـدا رشتـهای تحت عنـوان ‹‹ بـرق و ماشین ›› یا ‹‹ الکترومکانیک ›› به وجود آمد که ترکیبی از دو رشته برق و مکانیک بود. بعدها با توجه به پیشرفت علوم و فنون، این دو رشته از هم جدا شدند.
رشتههای متعدد دیگری مانند مهندسی شیمی، مهندسی مواد، هوا فضا و کشتی سازی نیز در ابتدا جزء مجموعه مهندسی مکانیک بودند که آنها هم با توجه به پیشرفت و تخصصی شدن علوم، از مجموعه مهندسی مکانیک جدا شدند. رشته مهندسی مکانیک در ابتدا به صورت رشته مکانیک عمومی ارائه میشد که کلیاتی از گرایشهای مختلف این رشته ـ در حال حاضر ـ را در برداشت، ولی با پیشرفت و نیاز صنعت به تخصصهای مختلف در این زمینه، از درون مکانیک عمومی، دو گرایش طرحی جامدات و حرارت و سیالات، و کمی بعد از آن، گرایش ساخت و تولید بیرون آمد.
صنعت و بازار کار مهندسی مکانیک
رشته مهندسی مکانیک در ابتدا بصورت رشته مکانیک عمومی ارایه میشد که کلیاتی از گرایشهای مختلف این رشته- در حال حاضر- را دربرداشت، ولی با پیشرفت و نیاز صنعت به تخصصهای مختلف در این زمینه، از دوران مکانیک عمومی، دو گرایش طراحی جامدات و حرارت و سیالات و کسی بعد از آن، گرایش ساخت و تولید بیرون آمدند. زمینه اصلی کار رشته مهندسی مکانیک را میتوان طراحی، ساخت، نصب، راه اندازی، بهره برداری، تعمیر و نگهداری صنایع گوناگون دانست. به همین جهت، به جرأت میتوان گفت که مهندسی مکانیک، وسیعترین و متنوعترین زمینه کاری را در بین تمام رشتههای مهندسی داراست.