- آسمونی
- مجله اینترنتی
- کار و برند
- کالا و لوازم
- تعمیر پکیج و سرویس انواع پکیج

تعمیر پکیج و سرویس انواع پکیج
یکی از لوازم سرمایشی و گرمایشی منازل امروزی ما که در اکثر نقاط جهان نیز مورد استفاده قرار میگیردپکیج است؛ پکیج نامی آشنا در ذهن اکثرمان هنگام خرید یا اجاره یک واحد مسکونی یا اداری است. این وسایل در فواصل زمانی باید سرویس شوند تا از کارکرد صحیح آن ها اطمینان حاصل شود. آسمونی در این بخش اطلاعات کاملی در مورد پکیج و همچنین تعمیر و سرویس پکیج برای شما عزیزان تهیه کرده است که دعوت می کنیم تا پایان همراهمان باشید.

پکیج چیست و چند نوع دارد؟
پکیج درواقع دستگاهی خلاصه شده از همان موتورخانه مرکزی (شوفاژ) ساختمانها است که بصورت اختصاصی برای یک واحد مورد استفاده قرار میگیرد و وظیفه اصلی آن تهیه آب گرم بهداشتی برای مصرف روزانه مثل شستشو و استحمام و درکنارش تهیه آب گرم مورد نیاز رادیاتورها برای گرم کردن محیط سازه است. این خاصیت باعث شده تا گاهی انتخاب نادرست در میان خریداران بخصوص در فصل زمستان مشکل ساز شود. اینگونه که چون پکیج به گونهای طراحی شده که ابتدا آب گرم مورد نیاز مصرفی را تامین کند و منبعی برای ذخیره آب گرم در آن (مدلهای دیواری) تعبیه نشده در سرمای زمستان اگر شیر آب گرم مصرفی بیش از حد معمول باز بماند و دستگاه مناسب میزان مصرف آب خریداری نشده باشد رادیاتورها سرد شده و در نهایت فضای ساختمان درجه حرارت مناسب را نخواهد داشت.
اما بطور کلی پکیجها در دو مدل دیواری و زمینی از سوی سازندگان برای نقشههای متفاوت با متراژهای گوناگون طراحی شدهاند . این درحالی است که همین دو گروه خود نیز به دو مدل دودکشدار و فن دار تقسیم بندی شده اند و امروزه انواع دیواری و فندار خریداران بیشتری را به خود جلب کرده است. چون فضایی به اندازه یک کابینت دیواری نیاز دارد و سیستم تهویه هوای خروجی آنها درفضاهای کوچک به خوبی انجام میشود. از نظر کارشناسان پکیجهای زمینی به دلیل دارا بودن مخزن آب گرم با حجم های متفاوتشاید قابل اعتمادترین نمونههای پکیج در سرمای زمستان باشند.
اما از سوی دیگر با توجه به فضا و طراحی ساختمان بیشتر خریداران از نمونهای دیواری بهره میبرند اما مهمترین تفاوت پکیجهای زمینی در نوع سوخت آنها با پکیجهای دیواری است چون در این نمونه برخی از تولیدکنندگان پکیجهای زمینی با سوخت گازوئیل نیز تولید میکنند اما در نمونههای دیواری صرفا سوخت گاز طبیعی درنظر گرفته شده است.

فن دار یا بدون فن مسئله این است
شاید در نگاه اول تفاوت پکیجهای فندار با بدون فن فقط چند ده هزار تومان تفاوت قیمت باشد اما در اصل فندار بودن دستگاه مزیتی است که به سادگی نمیتوان از آن چشم پوشی کرد چون علاوه بر سلامت و تامین امنیت جانی افراد به میزان بازدهی دستگاه نیز کمک شایانی خواهد اشت.
این درحالی است که معمولا کارشناسان استفاده از پکیجهای فندار را توصیه میکنند ولی نباید فراموش کرد در موارد میتوانید براساس شرایط نیز تصمیم گیری نمایید. به این ترتیب که اگر قرار است پکیج مورد نظر شما خارج از منزل در بالکن نصب شود بدون تردید باید از مدلهای فندار استفاده کنید چون محفظه احتراق در این نمونهها با استفاده از روکشی مخصوص پوشیده شده است بنابراین درصورت وزش باد پکیج خاموش نخواهد شد. از سوی دیگر اگر متراژ منزل زیر 70 متر است نیز توصیه اکید استفاده از نمونههای فندار است و در غیر این موارد میتوانید براساس سلیقه و انتخاب خودتان از نمونههای بدون فن استفاده کنید.
دو مبدل یا تک مبدل کدام گزینه صحیح است؟
همانطور که قبلا نیز اشاره شد در برخی موارد مصرف زیاد و مداوم آب گرم در سرمایی زمستان باعث کم شدن حرارت رادیاتورهای متصل به پکیج خواهد شد که میتوان از این موضوع به عنوان نقطه ضعف این دستگاه یاد کرد اما سازندگان برای این مشکل نیز چارهای قابل اعتماد اندیشیده اند و پکیجهایی با دو مدبل را روانهبازار کرده اند.
بطور کلی پکیجهای دیواری بدون درنظر گرفتن فندار یا ساده بودن آنها به دوگروه تک مبدله یا دو مبدله تقسیم بندی میشوند به این صورت که در نمونههای تک مبدله در واقع یک سیستم تامین کننده آب گرم علاوه بر تامین آب گرم مصرفی باید توان تولید آبگرم مورد نیاز سیستم گرمایشی منزل را نیز داشته باشد در حالی که در نمونههای دو مبدله هر یک از مبدلهها جداگانه وظیقه تامین آب گرم مورد نیاز را دارند بنابراین علاوه براینکه طول عمر دستگاه زیادتر خواهد شد میزان گرمای آب گرم داخل رادیاتورها زیاد بستگی به میزان آب گرم مصرفی نخواهد داشت.

از این رو انتخاب نمونههای دو مبدله را میتوان انتخابی عاقلانه در این زمینه دانست و توصیه کرد.
سرویس پکیج
سرویس پکیج در منازل با داشتن ابزار و امکانات مورد نیاز ، توسط نصاب پکیج گروه مهندسی تکنوفن به بهترین شکل انجام می گیرد ، در این فرآیند علاوه بر رفع مشکلات و انجام تعمیرات پکیج سوریس کلی نیز بر روی پکیج انجام می گیرد ، برای مثال شستشوی اسیدی لوله های داخلی پکیج باعث از بین رفتن آهک لوله ها و افزایش بازدهی پکیج می شود.
امروزه پکیج ها در طرح ها ، اندازه ها و انواع مختلفی طراحی و ساخته می شود ، و هر شرکت سازنده پکیج , معمولا محصول اختصاصی خود را دارند که از یک روش و ابزار خاص برای گرم کردن آب استفاده می کنند ، آشنایی کامل با انواع فرآیند و فناوری ساخت پکیج های مختلف باعث شده است متخصصین گروه فنی تکنوفن تمامی مشکلات مربوط به سرویس پکیج را برطرف سازند.
از جمله قابلیت های پکیج دیواری به نسبت باقی وسایل گرمایشی:
- محیط کمتری را اشغال می کند.
- از سطح امنیت بالاتر برخوردار است.
- امکان جداسازی سیستم هر منزل یا واحد سکونی
- کارایی بالا
این امتیازات به نسبت باقی وسایل باعث محبوبیت این وسیله و استفاده بیشتر از آن شده است.
پکیج دیواری (نگهداری و سرویس و تعمیر)
سرویس کردن پکیج در ذهن افراد بسیاری هزینه اضافه است.
پکیح 10 درصد از منازل مطابق تجربیات به دست آمده هیچ وقت سرویس نشده است.
چنانچه سرویس پکیج را بصورت سالیانه انجام ندهیم امکان به وجود آمدن خطرات جدی و هزینه دار شدن کارایی پکیج وجود دارد.
چرا سرویس سالیانه پکیج نیاز است؟!! سرویس پکیج گرمایشی

1- ایمن بودن پکیج:
اگر در عملیات سوختن مشکلی وجود داشته باشد گاز سمی مونوکسید کربن میتواند منتشر شود. سرویس پکیج گرمایشی
چنانچه در کارایی پکیج نقصانی وجود داشته باشد امکان تشخیص دادن این گاز وجود ندارد(بی بو و بی رنگ و بی مزه است)
2- کارایی پکیج:
کارایی پکیج با گذشت زمان و همینطور با فرسودگی و گرفتگی در قطعات کم خواهد شد. سرویس پکیج گرمایشی
در سرویس کردن سالیانه که توسط تکنسین ها انجام می شود آنها تمام اجزاء پکیج را بررسی نموده چنانچه احتیاج به پاکیزه کردن و تعویض قطعات و یا انجام تعمیرات باشد آنها را انجام خواهند داد.
- حصول اطمینان از پکیج:
همانند باقی لوازم مکانیکی مستهلک شدن امری هست که بعد از گذشت زمان در پکیج نیز رخ میدهد.
در فصل زمستان به علت استفاده بیشتر و فشار بیشتر روی پکیج نسبت به سایر فصول امکان عدم کارکرد آن نیز وجود دارد.
برای جلوگیری از کارافتادن و اطمینان خاطر از عملکرد صحیح پکیج می توان از یک مهندس که در این زمینه تخصص دارد بهره برد.