زمان مطالعه: 3 دقیقه
آشنایی با سیستم های مخابراتی پاناسونیک

آشنایی با سیستم های مخابراتی پاناسونیک

در مورد سیستم‌های مخابراتی و به طور ویژه در مورد سیستم های سانترال پاناسونیک چقدر اطلاعات دارید؟ اگر می...

آشنایی با سیستم سانترال پاناسونیک

سانترال (PBX) یک شبکه تلفن خصوصی است که در بین شرکت‌ها یا ادارات مورد استفاده قرار می‌گیرد. کاربران سیستم تلفنی PBX تعدادی از خطوط شهری را برای برقراری تماس‌های تلفنی خارجی به اشتراک می‌گذارند. از جمله مزیت و امکانات نصب سانترال به اشتراک گذاشتن خطوط شهری تلفن گویا، ارتباط پرسنل به صورت خطوط داخلی است که پرسنل بدون نیاز از خطوط شهری می‌تواند با هم صحبت کنند و بنابراین باعث کاهش رفت و آمد کارکنان و بی‌نظمی می‌شود.با آسمونی همراه باشید.

از دیگر قابلیت‌های سانترال می‌توان به شماره‌گیری تا اعمال محدودیت در تماس های بیرونی با شرکت، بستن صفر و شماره شهرستان، تایمر گذاشتن، عدم دسترسی به خط شهری جهت برقراری تماس اشاره نمود.به طور خلاصه، سیستم سانترال یک شبکه قوی برای سیستم تلفن داخلی کسب و کار است و به طور خودکار سوئیچ‌کننده ارتباط‌های بین دو یا بیشتر کاربران تلفنی است. این سیستم تلفنی به عنوان یک اپراتور برای انجام تماس‌های تلفنی بدون نیاز به حضور شخص می‌باشد. برخی دیگر از مزیت‌های این سیستم تلفنی در زیر آمده است:

مزایا سانترال پاناسونیک

آشنایی با سیستم های مخابراتی پاناسونیک
آشنایی با سیستم های مخابراتی پاناسونیک

1- اجازه می‌دهد همه کارکنان از خطوط سیستم تلفنی استفاده کنند و در نتیجه باعث کاهش هزینه‌های مخابراتی می‌شود.
2- سیستم سانترال کاملا قابل برنامه‌ریزی است و می‌تواند الزامات نصب پیچیده را پشتیبانی کند.
3- سیستم سانترال به آسانی می‌تواند قابل ارتقا در شرکت باشد.
4- این سیستم می‌تواند جزئیان مکالمات را ذخیره کند و بنابراین می‌توانید تماس‌های ورودی و خروجی شرکت را کنترل کنید.

آشنایی با سیستم های مخابراتی

مخابرات یا ارتباط از دور انتقال سیگنال‌ها از فواصل به منظور ارتباط است. در زمان‌های گذشته، از سیگنال‌های دود، طبل، سمافوریا (مخابره به وسیله پرچم)، هلیوگراف (مخابره به وسیله نور خورشید) استفاده می‌شد.در دوران مدرن، مخابرات شامل استفاده از انتقال دهنده‌های الکترونیکی مانند تلفن، تلویزیون، رادیو یا کامپیوتر است. اولین مخترعان در زمینه مخابرات آنتونی میوسی، الکساندر گراهام بل، گوگلیلمو مارکونی و جان لوگی برد هستند.مخابرات بخش مهمی از اقتصاد جهانی است و سود صنعت مخابرات 3 درصد محصولات عمده دنیا است.

آشنایی با اجزاء اصلی سیستم‌های مخابراتی

panasonic-telecommunication-systems
panasonic-telecommunication-systems

1- فرستنده: اطلاعات را گرفته و آن را به سیگنال تبدیل می‌کند.
2- کانال مخابراتی: سیگنال را حمل می‌کند و شامل محیط انتقال نیز می‌گردد. هوا و فضا، کابل مسی و فیبر نوری
3- گیرنده: سیگنال را دریافت نموده و آن را به اطلاعات قابل استفاده تبدیل می‌کند.

آنالوگ و دیجیتال
سیگنال‌ها به صورت آنالوگ یا دیجیتال هستند. در سیگنال آنالوگ، سیگنال در حوزه زمان به طور پیوسته وجود دارد. اطلاعات در سیگنال دیجیتال به صورت دسته‌ای از ارزش‌های گسسته (مثلاً یک و صفر) کدگذاری می‌شود. هر سیگنال چه آنالوگ و چه دیجیتال حاوی اطلاعات خاص است.اطلاعات موجود در سیگنال‌های آنالوگ و دیجیتال هنگام انتقال با نویز مخلوط می‌شوند و باعث از بین رفتن اطلاعات موجود در سیگنال می‌شوند.

شبکه‌ها
مجموعه‌ای از فرستنده‌ها، گیرنده‌ها یا ترانسیورها که با هم ارتباط دارند را شبکه می‌نامند. شبکه‌های دیجیتالی حاوی یک یا دو مسیریاب هستند که اطلاعات را به کاربر هدایت می‌کنند.یک شبکه آنالوگ ممکن است شامل یک یا دو سوئیچ باشد که ارتباط بین یک یا دو کاربر را برقرار می‌کنند. در هر دو نوع شبکه، ممکن است تکرار کننده‌ها لازم باشند تا سیگنال را در زمانی که در فواصل دور منتقل می‌شود، تقویت کنند. این برای مقابله با تضعیفی است که مانع از تشخیص سیگنال از نویز می‌شوند.

کانال‌ها
کانال یک بخش در زمینه انتقال است که می‌توان برای فرستادن جریانهای چندگانه اطلاعات از آن استفاده کرد. مثلاً یک ایستگاه رادیویی ممکن است در MHz 96 پخش شود در حالیکه ایستگاه رادیویی دیگر ممکن است در MHz 945 پخش شود.در این حالت محیط را بر حسب فرکانس قسمت بندی می‌کنیم و هر کانال، فرکانس جداگانه‌ای را برای پخش دارد.به صورت متناوب، هر سیگنالی می‌توانند به هر کانالی برای پخش دسترسی پیدا کنند. این را تقسیم زمانی چندگانه می‌نامند و گاهی در ارتباط دیجیتالی استفاده می‌شود.

مدولاسیون
شکل گیری سیگنال برای انتقال اطلاعات را مدولاسیون می‌نامند. مدولاسیون یعنی سوار کردن موج متغیر اطلاعات بر روی یک موج ثابت. به موج ثابت در اصطلاح موج حامل گفته می‌شود. می‌توان از مدولاسیون برای نمایش یک پیغام دیجیتالی از طریق موج آنالوگ استفاده کرد. این عمل را کلید زنی گویند و تکنیک‌های کلید زنی فراوانی وجود دارند. (شامل کلید زنی تغییر فازی، کلید زنی تغییر فرکانس، و کلید زنی تغییر دامنه).

جامعه و مخابرات
مخابرات بخش مهمی از جامعه مدرن است. در سال 2006 تخمین زده‌اند که سود سالانه صنعت مخابرات 2/1 تریلیون دلار است که جزو 3٪ سود خالص جهان (نرخ تبادل اداری) قرار دارد.شرکت‌ها در سطح اقتصاد خرد از مخابرات، برای ایجاد امپراتوری‌های جهانی استفاده کرده‌اند. این در مورد خرده فروشی شبکه‌ای Amazon.com واضح است.اما طبق نظر ادوارد لنرت، حتی یک خرده فروش معمولی مثل وال-مارت نیز با استفاده از مخابرات بهتر در زیرساخت‌هایش به سود بیشتری در مقایسه با رقبایش دست پیدا کرده‌است.صاحب خانه‌ها در شهرها در سراسر جهان از تلفن هایشان برای انجام سرویس‌های خانه از تحویل پیتزا گرفته تا سیم کش استفاده می‌کنند.

معرفی انواع تلفن های پاناسونیک

1- تلفنهای رومیزی پاناسونیک
2- تلفنهای بیسیم پاناسونیک
3- تلفنهای SIP پاناسونیک
4- تلفنهای کنفرانس پاناسونیک
5- تلفنهای اختصاصی پاناسونیک
6- تلفن دکت پاناسونیک
7- تلفنهای هایبرید پاناسونیک
8-تلفنهای دیجیتال پاناسونیک

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «آشنایی با سیستم های مخابراتی پاناسونیک» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
: برای دریافت مشاوره درباره آشنایی با سیستم های مخابراتی پاناسونیک فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.