- آسمونی
- مجله اینترنتی
- علمی و دانستنی
- آیا میدانستید؟!
- راههای مبارزه با ملخ صحرایی

راههای مبارزه با ملخ صحرایی
مَلَخها جاندارانی از دودمان بندپایان رده حشرات، راسته راستبالان و زیرراسته ملخیها (Caelifera) هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با راههای مبارزه با ملخ صحرایی این بخش آسمونی" href="http://asemooni.com">آسمونی را تا پایان مطالعه نمایید چرا که به ارائه اطلاعات کاملی در مورد آن می پردازیم.

راههای مبارزه با ملخ صحرایی
به گزارش آسمونی به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، کامبیز عباسی اظهار داشت: سمپاش های توربینی زراعی و توربینی باغی به دلیل ظرفیت و راندمان بالا و سرعت عملی که دارند میتوانند برای مبارزه با ملخ صحرایی بسیار اثرگذار باشند.
وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید زیر ساختهای مناسبی برای تولید و عرضه سمپاش های نوین در حوزه کشاورزی ایجاد شده است، تصریح کرد: در سال 92 در حوزه ساخت و عرضه سمپاش های توربینی زراعی و توربینی باغی دو شرکت داشتیم اما اکنون در این حوزه 20 تا 25 عرضه کننده فعالیت میکنند.
عباسی، عدم مبارزه با این ملخ صحرایی در عربستان و شرایط اقلیمی در ایران را از دلایل هجوم این آفت به استانهای جنوبی دانست و گفت: با این حال زیرساختهای مبارزه با این آفت در بخش مکانیزاسیون کشاورزی فراهم است.

وی ادامه داد: در حال حاضر فقط باید مدیریت بکارگیری از سمپاش های توربینی زراعی و توربینی باغی و زمانبندی برای مبارزه با ملخهای صحرایی را انجام دهیم.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: یکی از فاکتورهای مهم در سمپاشی و مبارزه با ملخ صحرایی، سرعت عمل است زیرا جابجایی این آفت سریع است.
وی افزود: در شرایط بحرانی، استفاده از سمپاش های هوایی نیز توصیه میشود که در این زمینه محدودیتهایی مانند نزدیکی مکان مبارزه به گاوداریها و دامداریها وجود دارد.
عباسی تعداد سمپاش های فعال در حوزه کشاورزی در سال 92 را حدود 75 تا 80 هزار دستگاه عنوان کرد و گفت: اکنون این عدد به 175 هزار دستگاه سمپاش رسیده و بیش از 100 هزار دستگاه انواع سمپاش در اختیار کشاورزان قرار دارد.