- آسمونی
- مجله اینترنتی
- کار و برند
- کاریابی
- استخدام آهنگر
استخدام آهنگر
در این مقاله از آسمونی در بخش استخدام مشاغل ، به معرفی شغل آهنگر برای کسانی که به دنبال آگهی استخدام آهنگر هستند، می پردازیم. قصد داریم در این مقاله همه ابعاد شغل آهنگر از جمله، معرفی شغل آهنگر ، وظایف شغل آهنگر ، بازار کار شغل آهنگر و ... را بررسی کنیم. از شما همراهان عزیز آسمونی دعوت می کنیم تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.
استخدام آهنگر
آهنگری و صنایع وابسته به آن از قدیم الایام برای بشر از اهمیت زیادی برخوردار بود و بشر را برای ساخت وسایل مورد نیاز زندگی به سمت انجام تغییر بر روی این فلز سوق داد.در گذشته وسایل مردم توسط آهنگران ساخته می شد آنها آهن را در کوره گداخته و می کوبیدند ولی با پیشرفت صنعت بازار آهنگری رونق خود را از دست داده است و تعداد معدودی همچنان به این شغل مشغولند.
با توجه به اینکه وسایل کشاورزی مردم مانند گاو آهن، شن کش گندم، خرمن کوب، بیل، خاک انداز، تبر و داس و تیشه توسط آهنگران تهیه و ساخته می شد و با توجه به رواج شغل کشاورزی ، بازار آهنگری در چهار فصل رونق بسزایی داشت.صنعت آهنگری یا همان چلنگری تا قبل از انقلاب صنعتی رواج زیادی داشته است و با پیشرفت علم، جای خود را به تکنولوژی داده است. در استان گلستان تعداد آهنگران فعال کمتر از تعداد انگشتان دست می باشد.
امروزه وسایل کشاورزی و صنعتی همگی پیشرفته شده اند و با ساخت تراکتور و کمباین و کارخانجات ذوب آهن، بازار آهنگری رونق خود را از دست داده است و پیشرفت ماشین آلات ذوب آهن، موجب کسادی بازار آهنگران شده است.
استخدام آهنگر : حوزه شغل آهنگر: ریخته گری – مسگری – چاقو سازی – فلزکاری- تراشکاری
استخدام آهنگر : ماموریت شغل آهنگر
- تعیین اهداف بازار
- مشاوره در زمینه انتخاب ابزار
- برندسازی و ارتقای آن
مشاوران و مربیان صنعت
استخدام آهنگر : سازمان و دستگاه متولی شغل آهنگر
سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری – سازمان فنی و حرفه ای
استخدام آهنگر : تحصیلات لازم برای شغل آهنگر : دیپلم
استخدام آهنگر : میزان مهارت و تخصص شغل آهنگر: حرفه ای و آموزش دیده
وضعیت بازار و کالا و خدمات: با توجه به پتانسیل های موجود در کشور به خصوص استان گلستان در عرصه های کشاورزی ، ضروری به نظر می رسد این رشته در استان گلستان راه اندازی شود.
استخدام آهنگر : افق و چشم انداز آینده شغل آهنگر
در گذشته به علت توسعه مصنوعات ماشینی، نبود بازار فروش مصنوعات دستی و ناچیز بودن میزان درآمد حاصل از تولید، می رفت که این صنعت به فراموشی سپرده شود و از بین برود، اما با حمایتهای دولت و مسوولین ومدیریت صنایع دستی نسبت به ایجاد و ساخت مجتمعهای تولیدی و واگذاری این واحدها به صنعتگران و جوانان جویای کار و همچنین در اختیار گذاشتن ابزار کار و تسهیلات بانکی و ساماندهی صنعتگران در قالب تعاونی و تشکلهای قانونی بازار تولید و فروش، توسعه و رونق بیشتر می یابد.
استخدام آهنگر : نیازهای آموزشی شغل آهنگر
- •جایگاه آهنگری
- استراتژی طراحی
- اصول تبلیغات موثر
- مزیت رقابتی
- شناسایی ابزار نوین در آهنگری
- • تکنیک ها
- • استفاده بهینه از ابزار آلات
- تخصیص منابع و بودجه بندی
- روش های محاسبه ثمر بخشی در آهنگری
از طریق تدوین این رشته در دروس فنی و حرفه ای،آموزش در نقاطی از شهر،برگزاری مسابقات در بین مردم و راه اندازی کارگاه های آهنگری و ...