- آسمونی
- مجله اینترنتی
- کار و برند
- کاریابی
- استخدام تکنسین تاسیسات

استخدام تکنسین تاسیسات

در این مقاله از آسمونی در بخش استخدام مشاغل ، به معرفی شغل تکنسین تاسیسات برای کسانی که به دنبال آگهی استخدام تکنسین تاسیسات هستند، می پردازیم. قصد داریم در این مقاله همه ابعاد شغل تکنسین تاسیسات از جمله، معرفی شغل تکنسین تاسیسات ، وظایف شغل تکنسین تاسیسات ، بازار کار شغل تکنسین تاسیسات و ... را بررسی کنیم. از شما همراهان عزیز آسمونی دعوت می کنیم تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید.
معرفی شغل تکنسین تاسیسات (استخدام تکنسین تاسیسات)
شرح وظایف شغل تکنسین تاسیسات (استخدام تکنسین تاسیسات)
- کمک در تعمیر تهویه و حرارت مرکزی
- کمک در بهرهبرداری از دستگاههای تهویه و تعمیرات جزئی دستگاههای تهویه و فنکوئل و هوارسان
- بهرهبرداری و نگهداری سیستمهای مختلف تاسیساتی و آبرسانی و تهویه مطبوع
- تعمیر پمپ و دستگاهها وتعویض لوله دیگهای بخار
- تعمیر فنکوئلها و هوارسانی
- انجام امور عایقبندی لوله و لوله کشی
- نصب موتورهای آب و برق و مخازن و محاسبه ظرفیت و بازده آنها
- گازرسانی به شبکه و خروج آن برحسب نیاز
- سرپرستی و انجام تعمیرات فصلی
- نگهداری وسایل تاسیساتی تهویه و تبرید
- انجام امور فنی مربوط به نگهداری از ساختمانها و تاسیسات مرکزی از قبیل: آب ، برق ، تلفن ، گاز ، فاضلاب، آساننسور، تهویه مطبوع ، فن کوئل و هوارسان
- نظارت بر کارگاههای تعمیراتی یا نوسازی تاسیساتی
- تعمیر شبکههای برق فشار قوی و ضعیف ، ترانسفورماتورها و اگزوز فن ها
- پیاده کردن طرح روشنایی ساختمان
- تعمیرات جاری و تعویض قطعات اصلی مربوط به دستگاههای برقی و دستگاه برقی سردکننده
- انجام سایر امور محوله طبق دستور مقام مافوق
- توانایی کار بر طبق نقشه ها و طرح های فنی موجود
- مهارت های فنی و عملی خوب
- رویکرد دقیق و منظم در کار
- توانایی جسمانی مناسب
- آگاهی از مسایل ایمنی و دستورالعمل های قانونی
- توانایی کار فردی و تیمی
- مهارت های ارتباطی مناسب
تاسیساتی - مسیر ایرانی شما می توانید این کار را به صورت کاملا تجربی و نزد یک استاد ماهر یاد بگیرید.
برای آموزش حرفه ای در این شغل می توانید پس از گذراندن سال اول دبیرستان وارد شاخه کار و دانش (رشته های تاسیسات بهداشتی ساختمان، تاسیسات گرمایی ساختمان، تاسیسات گاز رسانی، تاسیسات حرارتی برودتی و تاسیسات تهویه مطبوع ساختمان) یا فنی و حرفه ای (رشته تاسیسات) شوید. افراد علاقه مند نیز می توانند در این رشته ها تا مقطع کاردانی یا کارشناسی به طور ناپیوسته در دانشگاه ها ادامه تحصیل دهند. همچنین در رشته مهندسی مکانیک گرایش تاسیسات نیز می توانید تحصیل کرده و پس از آن وارد این شغل شوید. البته افرادی که در کاردانش و فنی و حرفه ای وارد می شوند، چون واحدهای عملی و کارورزی زیادی را می گذرانند، برای ورود به بازارکار آماده تر هستد و شاید سریع تر بتوانند کار پیدا کنند.
در آموزشگاه های آزاد زیرنظر سازمان فنی و حرفه ای دوره های تخصصی انواع شاخه های تاسیسات برگزار می شود. علاقه مندان می توانند در این دورها شرکت کرده و مدرک معتبر دریافت کنند.
فرصت شغلی و بازارکار شغل تکنسین تاسیسات (استخدام تکنسین تاسیسات)
به عنوان یک تاسیساتی ماهر می توانید در بخش تاسیسات شرکت ها و سازمان های مختلف، کارخانجات صنعتی، شرکت های ساختمان سازی و ... مشغول به کار شوید.
اغلب متخصص تاسیسات که تجربه و سرمایه لازم را دارند، به صورت مستقل کار کرده و کسب و کار خود را دارند. البته یکی از مزیت های شغل تاسیسات این است که لزوما احتیاج به دفترکار ندارد. بسیاری از تاسیساتی ها، با داشتن یک کارت ویزیت و خط تلفن در مکان های مختلف مانند روزنامه ها تبلیغ کرده و مشتری خود را پیدا می کنند. این کار نیاز به ابزار و تجهیزات زیاد و جاگیری ندارد، بنابراین آنها می توانند ابزار خود را حتی در منزل شخصی شان نگهداری کنند.
با توجه به روند ساختمان سازی موجود و نیاز همیشگی منازل، ادارات و سایر ساختمان ها به نصب و تعمیر انواع تاسیسات فنی، بازارکار خوبی در این شغل وجود دارد و از آینده شغلی خوبی نیز برخوردار می باشد.
میزان درآمد شغل تکنسین تاسیسات (استخدام تکنسین تاسیسات)
سیستم تاسیسات در همه منازل ، ادارات و ساختمان ها از مهم ترین و حیاتی ترین بخش ها می باشد و همیشه به متخصصان آن نیاز است. متخصصان تاسیسات معمولا درآمدهای خوبی دارند، به خصوص اگر به صورت مستقل کار کنند. البته هرچه متخصص تاسیسات در کار خود مهارت و دقت بیشتری داشته و به خوبی و متناسب با نیاز مشتری کار را بهتر انجام دهد، رضایت مشتریان بیشتر شده و روز به روز به تعداد آنها افزوده خواهد شد و در نتیجه درآمد بیشتری نیز عاید او می شود.