ثبت نام لاتاری
زمان مطالعه: 3 دقیقه
معرفی 10 مارکت برتر اندروید

معرفی 10 مارکت برتر اندروید

برخلاف ios ، اندروید به کاربرانش اجازه می دهد تا اپلیکیشن‌ های دلخواه خود را از هر منبعی روی دستگاه خود نصب...

دلایل زیادی وجود دارد که شما به دنبال یک مارکت خوب در اندروید باشید در ادامه این بخش از آسمونی با دلایل آن بیشتر آشنا خواهیم شد.

1- اپلیکیشن های رایگان بیشتر
ممکن است در سایر مارکت ها اپلیکیشن های رایگان بیشتری وجود داشته باشد.
بعضی از این مارکت ها هم بصورت روزانه یا هفتگی تعدادی از اپلیکیشن های پولی را بصورت رایگان در اختیار شما قرار می دهند.
2- وجود اپلیکیشن های بومی
معمولا مارکت ها بسته به کشور سازنده تمرکز بیشتری بر روی برنامه های ساخته شده برای آن منطقه دارند.
برای مثال مارکت های ایرانی پوشش بهتری روی اپلیکیشن های ایرانی دارند.
3- نبود محدودیت برای ایران
دانلود بعضی از اپلیکیشن ها برای کاربران ایرانی و چند کشور دیگر از طریق گوگل پلی ممکن نیست برای مثال دانلود برنامه اینستاگرام از طریق گوگل پلی برای کاربران ایرانی با دردسر هایی همراه است.
سایر مارکت ها ممکن است این محدودیت ها را نداشته باشند. همچینین کاربران ایرانی برای خرید برنامه ها نیز مشکلات خاصی دارند که با استفاده از سایر مارکت ها ممکن است خرید ساده تری داشته باشند.

بهترین مارکت های اندروید


1-مارکت Aptoide

Aptoide 
Aptoide 

مارکت Aptoide یک برنامه متن باز است و در سال 2009 ارائه شد که بر اساس استاندارد های گوگل طراحی شده و طراحی آن شبیه به گوگل پلی است. در Aptoide بیش از 700,000 اپلیکشین در دسترس است و از سال 2009 موفق شده است که بیش از 150 میلیون کاربر جذب کند.  چندین نسخه از این مارکت در دسترس است :

1- نسخه موبایل و تبلت
2- نسخه تلوزیون های هوشمند
3- نسخه VR 
4- نسخه کودکان

2- مارکت APKMirror

APKMirror
APKMirror

 APKMirror برنامه ی خاص خود را ندارد و دسترسی به آن فقط از طریق وبسایت امکان پذیر است. در صفحه اصلی این وبسایت برنامه ها بر اساس تاریخ انتشار ، برنامه های معروف ماه، برنامه های معروف هفته و برنامه های معروف روز دسته بندی شده اند.

3- مارکت Amazon App Store

Amazon App Store
Amazon App Store

 این برنامه زیر نظر شرکت Amazon است و بر روی دستگاه های این شرکت نصب شده است ولی برای سایر دستگاه ها نیز قابل نصب است. به دلیل نظارت خوب Amazon این مارکت از امنیت خوبی برخوردار است. یکی از مزیت های این مارکت بخش  " اپلیکیشن رایگان روز " است. مارکت Amazon بصورت روزانه یک برنامه پولی را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد. Amazon App Store مجموعه ی بزرگی از اپلیکیشن ، کتاب ، فیلم و موسیقی را در اختیار شما قرار می دهد که معمولا با قیمتی پایین تر از گوگل پلی قابل خریداری است.

4- مارکت GetJar

GetJar 
GetJar 

GetJar یکی از مارکت های قدیمی است و حتی از گوگل پلی هم قدیمی تر است. این مارکت بیش از 800,000 برنامه در اختیار شما قرار می دهد. فعالیت GetJar  مختص به اندروید نیست و سیستم عامل های مختلف از جمله بلک بری ، سیمبین ، ویندوزفون را پوشش می دهد.

5- مارکت Opera Mobile App Store

Opera Mobile App Store
Opera Mobile App Store

برنامه کاربردی و جالبی است که تعداد زیادی برنامه در دسترس شما قرار می دهد. این برنامه برای کاربرانی که به دنبال تخفیف برای خرید برنامه هستند یا به دنبال مجموعه ای بزرگ از برنامه های منتخب هستند گزینه مناسبی است. همچنین این مارکت از امینت خوبی برخوردار است.

6- مارکت SlideME

SlideME
SlideME

SlideME یکی از اولین مارت های اندرویدی است بنابراین تعداد بسیار بالایی از برنامه های کاربردی را در خود جای داده است. این برنامه فضای مناسبی و دل نشینی دارد همچنین راه های ساده برای دانلود و نصب برنامه ها محیا می کند.

7- مارکت AppBrain

AppBrain
AppBrain

اگر به دنبال جایی هستید تا بتوانید نسخه کامل برنامه ها را بصورت رایگان دانلود کنید ، AppBrain به درد شما خواهد خورد. در این بستر نسخه کامل برنامه های پولی برای مدت محدودی در دسترس شما قرار می گیرند. این برنامه به شما اجازه می دهد که به اطلاعات جزئی اپلیکیشن دلخواهتان دسترسی داشته باشید اطلاعاتی که کمترین برنامه ای به شما خواهد داد.

8- مارکت F-Droid

F-Droid
F-Droid

تمرکز این مارکت بر روی ارائه FOSS نرم افزار های متن باز رایگان ( free  open source software  ) است. بخش بندی برنامه ها بخوبی انجام شده و شما می توانید تعداد زیادی از برنامه های رایگان را در این مارکت بیابید. مارکت F-Droid در بین برنامه نویسان بسیار محبوب است زیرا دسترسی به کد برنامه را به کاربر می دهد. آن ها می توانند از قسمتی از این کد ها استفاده کنند تا برنامه ی خود را بسازند.

9- کافه بازار

کافه بازار
کافه بازار

اولین و قدیمی ترین مارکت ایرانی است. تعداد کاربران فعال زیادی دارد و مجموعه ی بسیار بزرگی از برنامه های ایرانی و غیر ایرانی است. مزیت بازار نسبت به گوگل پلی وجود برنامه های فارسی بیشتر است. سادگی ، تنوع برنامه ها و محیط کاربر‌ پسند از ویژگی های کافه بازار است.

10- مارکت مایکت

مایکت
مایکت

مایکت مارکتی با سابقه است که اخیرا توانسته نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند. در مایکت دسته‌بندی بازی‌ها و برنامه‌ها کاملا متمایز است و شما به‌راحتی می‌توانید برنامه مورد‌نظر خود را بیابید. بروزرسانی برنامه های مایکت معمولا سریع تر از سایر مارکت های ایرانی در اختیار کاربران قرار می گیرد. 

ارزیابی مهاجرت ثبت نام لاتاری
نظر خود را درباره «معرفی 10 مارکت برتر اندروید» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.