- آسمونی
- مجله اینترنتی
- چهره ها
- چهره های فناوری
- بیوگرافی انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری

انوشه انصاری کیست ؟
انوشه انصاری اولین ایرانی فضانورد، اولین زن مسلمان فضانورد، اولین زن گردشگر فضایی و چهارمین نفری است که هزینه سفر فضایی خود را پرداخت کرده است. با آسمونی همراه باشید تا با این زن پرافتخار ایرانی آشنا شوید .

انوشه انصاری نماینده اصغر فرهادی در اسکار 2017 :
اصغر فرهادی کارگردان فیلم فروشنده که به دلیل قانون منع وجود شهروندان هفت کشور به آمریکا، از شرکت در مراسم اسکار 2017 انصراف داده بود، انوشه انصاری و پروفسور فیروز نادری را به نمایندگی از خود و فیلم فروشنده برای شرکت در هشتاد و نهمین مراسم اسکار معرفی کرد.
انوشه انصاری هم با حضور در مراسم اسکار , جایزه فیلم «فروشنده» به کارگردانی اصغر فرهادی که بهترین فیلم خارجی اسکار 2017 شناخته شد را دریافت کرد .

بیوگرافی انوشه انصاری :
انوشه انصاری 21 شهریور 1345 در مشهد به دنیا آمد . او کاوشگر و رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور (TTI) است.
انوشه در سال 1363 به همراه خانوادهاش به آمریکا مهاجرت کردند. او مدرک کارشناسی خود را در رشتهٔ مهندسی الکترونیک و علوم رایانه از دانشگاه جورج میسون و مدرک کارشناسی ارشد خود را در زمینهٔ مهندسی الکترونیک از دانشگاه جورج واشنگتن اخذ کردهاست. او در حال حاضر مشغول طی کردن دورهای در دانشگاه سوئینبورن است تا بتواند دومین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشتهٔ ستارهشناسی دریافت کند. همسر او حمید انصاری می باشد . او به همراه برادر همسرش امیر و همسرش حمید انصاری در حوزهٔ خانه دیجیتال (Digital Home)، شرکت پرودیا سیستمز را با هدف راهاندازی یک سیستم پیشرفته برای آمیختن و استفادهٔ سهلتر از محصولات و فایلها و تولیدات ابزار خانگی دیجیتال مانند ویدیو و صدا و فیلم تأسیس کرد، که در تگزاس و در هندوستان دفاتر رسمی دارد.
انوشه انصاری اولین ایرانی فضانورد، اولین زن مسلمان فضانورد، اولین زن گردشگر فضایی و چهارمین نفری است که هزینه سفر فضایی خود را پرداخت کرده است.

انوشه انصاری و سفر به فضا :
در 18 اردیبهشت1385 , سازمان فضایی روسیه بهطور رسمی اعلام کرد که انوشه انصاری بهعنوان اولین زن گردشگری فضایی در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز، که برای بهار 1385 برنامهریزی شدهبود، به مدار زمین سفر خواهد کرد. اما پس از رد صلاحیت دایسوکه انوموتو، داوطلب ژاپنی، به دلایل پزشکی و جا ماندن او از مأموریت سایوز تیامای-9، قرار شد انوشه انصاری در 23 شهریور 1385 با این گروه همراه شود.
سازمان فضایی ایران به عنوان متولی بخش فضا در ایران، هم در آستانه سفر انصاری به ایستگاه فضایی ضمن حمایت از فعالیتها و خدمات ارزنده او در ترویج و توسعه فنآوری فضایی و پرواز به ایستگاه بینالمللی به عنوان تنها جایگاه استقرار انسان در فضا را افتخاری غرورآمیز برای تمام ایرانیان توصیف کرد.
وی اولین فضانورد با اصلیت ایرانی در دنیاست و اولین زن کیهانگرد و چهارمین نفری است که هزینهٔ سفر فضایی خود را پرداخت کردهاست. او همچنین پس از عبدالاحد مومند فضانورد افغان دومین فضانورد فارسیزبان است. انصاری ترجیح میدهد درمورد خود از عنوان «فضانورد همراه» به جای واژهٔ «گردشگر فضایی» استفاده کند. وی در روی لباس خود دو پرچم ایران و آمریکا را نقش کرده بود. وی دلیل این کار را اظهار دین خود به این دو کشور که در موفقیت وی نقش داشتهاند بیان کرد.
فضاپیمای سایوز حامل انوشه انصاری، فرمانده روسی میخاییل تیورین، و مهندس پرواز اسپانیایی-آمریکایی، مایکل لوپز الگریا در صبح روز دوشنبه 18 سپتامبر سال 2006 از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان به فضا پرتاب شد، و بدین ترتیب مأموریت سایوز تیامای-9 آغاز گشت. دو روز پس از قرار گرفتن در مدار زمین، فضاپیمای سویوز در 20 سپتامبر 2006 با موفقیت به ایستگاه بینالمللی فضایی ملحق شد و اقامت 9روزهٔ انوشه انصاری در ایستگاه فضایی آغاز شد.
سرانجام پس از 9 روز اقامت و پژوهش در ایستگاه بینالمللی فضایی، انوشه انصاری در سحرگاه 7 مهر 1385 به همراه پاول وینوگرادف روسی و جفری ویلیامز آمریکایی، دو تن از فضانوردان ساکن ایستگاه، به زمین بازگشت و پس از فرود وی در 90 کیلومتری شمال آرکالیک در قزاقستان با استقبال گرم خانوادهاش، ازجمله همسرش حمید، و مقامات محلی و مسئولان سازمان فضایی روسیه مواجه شد. وی پس از معاینات پزشکی، با بالگرد برای مراسم خوشآمدگویی به شهر قستانای (در قزاقستان) منتقل شد.

مادر , خواهر و همسر انوشه انصاری


