- آسمونی
- مجله اینترنتی
- وبگردی
- چگونه سریع استخدام شویم؟
چگونه سریع استخدام شویم؟
استخدام شدن در دنیای مدرن یکی از معضلات اصلی به شمار میرود که اکثر مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند ، در این مطلب سعی بر آن شده تا اطلاعات مفیدی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
چگونه سریع استخدام شویم؟
در وحله اول شما باید برای خود تعریف کنید که با چه چیزی قرار است رو به رو شوید ، هیچ وقت بدون آمادگی اولیه وارد جلسه مصاحبه استخدامی نشوید.
شما باید نکات زیادی را از روز قبل در ذهن خود مرور کنید تا در مصاحبه موفق شوید. از مهم ترین نکته ها قبل از درخواست دادن برای استخدام ، بررسی آن شرکت است که آیا کاملا مناسب شرایط شما هست یا خیر؟
شرکت کاری شما باید حداقل فاصله را با محل سکونت شما داشته باشد ؛ اگر در تهران زندگی می کنید با مشاهده آگهی های استخدام تهران مناسب باشد.
شغل های مختلف نیز هرکدام نیازمند مهارت های متناسب با آن شغل است به طور مثال کسی که قصد استخدام منشی را دارد از او انتظار دارد که وقت شناس باشد ، به شغل خود علاقه داشته باشد ، ظاهری حرفه ای داشته باشد و صبور باشد.
خب ، برگردیم به باید ها و نباید های مصاحبه های شغلی ، اگر می خواهید مصاحبه شغلی موفقی داشته باشید موارد رو به رو را رعایت کنید :
- به آراستگی خود برسید (در حد معمول و اندکی بیشتر)
- رزومه خود را به بهترین شکل ممکن تنظیم کنید
- سعی کنید کارفرما از حرف های شما لذت ببرد
- با خودتان همراه به جلسه نبرید
- ظاهر خود را شلوغ نکنید و به بردن نهایت یک کیف دستی به جلسه قناعت کنید
- حتما حتما قبل از مصاحبه گوشی خود را بی صدا کنید
- اگر رزومه کاری کمی دارید سعی کنید با علاقه مند نشان دادن خود به شغل نظر کارفرما را جلب کنید
- سعی کنید در مدت زمان کوتاهی خود را معرفی کنید
- تسلط کافی بر روی اطلاعات مربوط به آن شغل داشته باشد
- و در آخر نیز به خدا توکل کنید و بهترین نتیجه را در ذهنتان داشته باشید.
رایج ترین نوع مصاحبه ، مصاحبه غیرهدایتی است که چارچوب مشخصی ندارد و روند مصاحبه هر جا که کارفرما و مصاحبه کننده بخواهد می رود، نوع دیگر، مصاحبه ساختاری است که سوالات و روند مشخصی دارد .
مصاحبه های گروهی نیز بین تمامی متقاضیان برگزار می شود و با توجه به جواب های داده شده گزینش انجام می شود.
مصاحبه تحت فشار نوع دیگر مصاحبه گری است که دیگر از آن استفاده نمی شود و بدین ترتیب است که با دادن یک خبر ناگهانی و شوکه کننده فرد متقاضی را در فشار قرار می دهند تا به عکس العمل های او پی ببرند ولی همانطور که اشاره شد امروزه دیگر از این نوع مصاحبه استخدامی استفاده نمی شود.
آخرین توصیه ما به شما این است که خود را جای کارفرما بگذارید ، او چه انتظاری از کارمندانش دارد؟ در سرش چه میگذرد؟ و چه چیزی در شرکت کم دارد؟
امیدواریم در مصاحبه های استخدامی خود موفق باشید و بهترین نتیجه ممکن را کسب کنید.