- آسمونی
- مجله اینترنتی
- وبگردی
- بهترین نحوه مرتب کردن پیش از اسباب کشی

بهترین نحوه مرتب کردن پیش از اسباب کشی
بهتر است قبل از اسباب کشی وسایل تان را مرتب کنید و چیزهای اضافه را کنار بگذارید. در این صورت نه تنها در زمان اسباب کشی و باز کردن جعبه ها در زمان تان صرفه جویی می شود، بلکه در هزینه ها هم صرفه جویی می شود چون هرچقدر وسایل بیشتری داشته باشید هزینه بارکشی بیشتر است. مخصوصا افرادی که به شهر یا کشور دیگری نقل مکان می کنند.
اگر میخواهید از یک متخصص کمک بگیرید میتونید در قدم اول میتوانید برآورد قیمت اتوبار و باربری را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک شرکت باربری در تهران باشید میتوانید درخواست باربری ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، میتوانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.
توجه به اتاق های زمان بر
نقاطی از خانه که بیشتر وقت تان را می گیرد، در نظر داشته باشید. بیشتر وسایل اضافی ما توی کمد جمع می شوند. گاراژ، انباری، دفتر و کمد دیواری هم نقاط دیگرند. این نقاط را در نظر بگیرید تا بعدا خوب بررسی کنید. اگر کارها را به دقیقه آخر محول کنید، همه لوازم غیرضروری را هم جمع خواهید کرد.
تهیه لیست
به هر اتاق رفته و از وسایلی که می خواهید داشته باشید لیست تهیه کنید. با کمک این لیست می دانید چه چیزهایی را جابجا خواهید کرد. واقع بین باشید. اگر همه چیز را با خودتان ببرید شاید توی کامیون جا نشوند. اگر از کارگران کمک بگیرید باید کلی هزینه پرداخت کنید.
داشتن سیاهه اثاثیه
تهیه سیاهه از لیست گرفتن زمانگیرتر و دقیق تر است. این کار می تواند لوازم مورد نیاز برای جابجایی و هزینه احتمالی را پیشبینی کند. گاهی اوقات اگر از هزینه ها باخبر باشید راحت تر می توانید خیلی چیزها را کنار بگذارید.
برداشتن وسایل اضافی
حین مرتب کردن کمد همه چیز را بیرون بیاورید و تمام قفسه و کشوها را خالی کنید. حین مرتب کردن گاراژ همه چیز را خارج کرده و وسط اتاق بگذارید. در این صورت می دانید چه چیزهایی دارید.

دسته بندی لوازم
لوازم را به دو دسته ضروری و غیرضروری تقسیم کنید. وسایل غیرضروری را فروخته یا ببخشید.
وسایل ضروری
اگر می خواهید وسایل ضروری را بدانید به این فکر کنید در سال گذشته چقدر از آن استفاده کرده اید. لباس های ضروری باید حداقل دو بار در سال پوشیده شوند. اگر فقط می خواهید محض اطمینان از آنها استفاده کنید، بهتر است کنار گذاشته شود.
وسایل بخشیدنی
وسایل استفاده نشده که شرایط خوبی دارند را ببخشید. مطمئنا شوید پاره نیستند و در صورت نیاز تعمیرشان کنید. لباس های پاره را برای تمیزکاری استفاده کنید. لازم نیست آنها را به خیریه بسپارید.
وسایل قابل فروش
وسایلی را که می دانید بقیه حاضرند در قبال آن پول بپردازند در این لیست قرار دهید. می توانید آنها را به صورت آنلاین یا حضوری بفروشید.

قرار دادن وسایل بخشیدنی یا قابل فروش در بسته های جداگانه
پس از قرار دادن وسایل در بسته های جداگانه آنها را کنار بگذارید، اما فراموششان نکنید. این وظیفه جدید را هم به لیست خود اضافه کنید.
بازگشت به سراغ وسایل ضروری
دوباره به این وسایل نگاهی بیندازید تا مطمئن شوید آنها را استفاده خواهید کرد. اگر شک دارید آنها را در بسته وسایل بخشیدنی یا قابل فروش قرار دهید. سپس وسایل ضروری را براساس نوع و اندازه طبقه بندی کنید. مثلا کفش ها را در جعبه متوسط قرار دهید. روی جعبه برجست گذاشته و مشخص کنید برای کدام اتاق هستند.