زمان مطالعه: 3 دقیقه
دکتر خوب برای درمان ریشه دندان

دکتر خوب برای درمان ریشه دندان

ریشه دندان بسیار حساس است و بیشتر از هر بخش دیگری نیاز به مراقبت دارد. بهتر است درمان ریشه دندان خود را به متخصصان این حوزه بسپارید

ریشه دندان یکی از مهم ترین بخش های تشکیل دهنده دندان است که آسیب آن می تواند بسیار خطرناک و دردسر ساز باشد. آسمونی در این بخش اطلاعاتی در مورد روش های درمان ریشه دندان و بهترین متخصصان در این حوزه به شما ارائه می دهد.

ریشه دندان

ریشه دندان ممکن است بر اساس عوامل مختلفی مانند پوسیدگی، ضربه و یا مشکلات دیگر آسیب ببیند و در این صورت باید هرچه زودتر درمان شود. بخش درونی دندان از بخش های مختلفی تشکیل شده است. به بخش بیرونی دندان تاج و به بخش درونی آن که درون فک قرار دارد ریشه دندان گفته می شود. ریشه دندان باعث استحکام و ثابت نگه داشتن دندان می شود و شامل عاج، پالپ و رباط پریودنتال است.

درمان ریشه دندان

ریشه دندان. درمان ریشه دندان
ریشه دندان. درمان ریشه دندان

درمان ریشه دندان یا اندودنسی برای درمان پوسیدگی ها و آسیب های دندان مورد استفاده قرار می گیرد. بافت های داخل ریشه دندان ممکن است ملتهب شوند و عفونت کنند. در مواردی شکستگی و ضربه به دندان ها می تواند باعث آسیب ریشه شوند. پالپ دندان ممکن است در اثر پوسیدگی های عمیق درد شدیدی ایجاد کند که این درد از درمان ریشه و گذشته و تنها با کشیدن دندان از بین می رود.

علائم آسیب دیدگی ریشه دندان

از بارز ترین علائم نیاز به درمان ریشه این است که دندان شما به سرما و گرما حساسیت نشان بدهد. اگر این حساسیت طولانی مدت باشد و هنگام جویدن و لمس هم این درد را احساس کنید باید به فکر راهی برای درمان آن باشید. آسیب دیدگی ریشه دندان در موارد بسیاری باعث تغییر رنگ دندان،  تورم غدد لنفاوی و آبسه نیز می شود. گاهی نیز هیچ علائمی وجود ندارد و شما در چک آپ های مرتب خود متوجه آسیب دیدگی های ریشه دندان می شوید.

درمان ریشه چگونه انجام می شود؟

درمان ریشه دندان
درمان ریشه دندان

تشخیص و درمان ریشه دندان شما بر عهده متخصص ریشه دندان یا  اندودنتیست است. اندودنتیست هرگونه مشکل در بافت دندان شما را تشخیص می دهد چرا که ممکن است نمام درد ها به ریشه دندان مربوط نباشند. متخصص ریشه دندان در ابتدا ناحیه ای که قرار است درمان بر روی آن انجام شود بی حس می کند. در روند درمان ریشه دندان، بافت های آلوده تخلیه می شوند و محفظه داخل دندان و مجراهای ریشه به طور کامل تمیز و ضدعفونی می شوند. فضای خالی دندان با مواد مخصوص پر می شود تا راه نفوذ باکتری ها بسته شود. در مرحله آخر روکشی بر روی این مواد قرار می گیرد که نقش ترمیمی برای دندان دارد و از آن محافظت می کند.

مراقبت های پس از درمان ریشه دندان

پس از درمان ریشه، حساسیت دندان به سرما و گرما بیشتر می شود که این وضعیت طی 2 الی 3 روز طول می کشد. عصب کشی دندان را بسیار حساس و شکننده می کند و بعد از آن نباید با دندان غذا را بجویید. در دوران پس از درمان مرتب مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید. طول عمر دندان پس از درمان ریشه بیشتر می شود اما در مواردی ممکن است پس از درمان دندان شما دوباره دچاره مشکل شود. در صورت بروز هرگونه مشکل هرچه سریع تر به متخصص درمان ریشه دندان یا اندودنتیست مراجعه کنید.

بهترین دکتر درمان ریشه دندان

درمان ریشه دندان توسط اندودنتیست ها که متخصصان این حوزه هستند انجام می شود. البته دندان پزشکان به طور کلی نیز می توانند درمان ریشه دندان را تخیص دهند اما اندودنتیست‌ ها به صورت تخصصی درمان ریشه دندان را انجام می‌دهند و از تجهیزات و وسایل پیشرفته ‌تری استفاده می کنند. در ادامه لیستی از بهترین اندودنتیست ها را به شما معرفی می کنیم.

دکتر میترا وثوقی - متخصص ریشه دندان
آدرس: فلکه دوم صادقیه - پشت بیمارستان ابن سینا - خیابان اعتمادیان شرقی - ساختمان پزشکان فدک - طبقه همکف - واحد 2 - کلینیک تخصصی دکتر وثوقی
تلفن: 02144042352

دکتر حمید نورمحمدی - متخصص ریشه دندان
آدرس: بلوار آفریقا(جردن) بالاتر از تقاطع میرداماد، کوچه قبادیان شرقی، پلاک 5، ساختمان پزشکان شماره 5، طبقه دوم، واحد 6
تلفن: 88781635 - 88785744

دکتر حمیدرضا حسین زاده – متخصص ریشه دندان
آدرس: خیابان فرشته، پلاک 132، واحد 9، طبقه 3
تلفن: 22669634

دکتر پیمان مهرورزفر - متخصص ریشه دندان
آدرس: تقاطع خیابان مطهری و سهروردی شمالی، نبش شمال غربی، پلاک 261
تلفن : 88759644

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «دکتر خوب برای درمان ریشه دندان» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید
: برای دریافت مشاوره درباره دکتر خوب برای درمان ریشه دندان فرم زیر را تکمیل کنید

هزینه مشاوره ۳۰ هزار تومان می باشد

پاسخ مشاوره شما ظرف 1 روز کاری در پنل شما درج می شود و پیامک دریافت می کنید


دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.