- آسمونی
- مجله اینترنتی
- وبگردی
- مالیات بدهید تا یارانهتان قطع نشود! برنامه جدید مسئولان دولت

مالیات بدهید تا یارانهتان قطع نشود! برنامه جدید مسئولان دولت
مالیات بدهید تا یارانهتان قطع نشود!
به گزارش بنا نیوز به نقل از ایسنا، محمودزاده اظهار کرد: سامانه املاک و اسکان یک اقدام پایه برای شناسایی وضعیت مسکن کشور است.
هدف هم صرفا مالیات نیست بلکه برنامه اصلی، شناسایی اوضاع سکونتی خانوارها برای برنامهریزیهای حوزه مسکن است.
محمودزاده افزود: هر مالیاتی از خانههای خالی گرفته شود مستقیم به صندوق ملی مسکن میرود و به عنوان تسهیلات برای مسکن کم درآمدها هزینه میشود. اینکه تصور کنیم دولت برای افزایش درآمد مالیاتی، این سامانه را ایجاد کرده تصور اشتباهی است.
ایشان با بیان اینکه مطالبه عموم مردم ساماندهی بازار مسکن است، گفت: برای کنترل بازار مسکن باید ابتدا اطلاعات داشته باشیم تا بتوانیم برنامهریزی کنیم.
این سامانه یک اقدام خوب و مهم است و با قانونی که آذرماه گذشته از سوی مجلس تصویب شد ضمانت اجرایی پیدا کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: هم میهنان عزیز از این منظر به ثبت اطلاعات ملکی خود نگاه کنند که اگر موضوع مسکن قرار است ساماندهی شود نیاز به این اطلاعات پایه دارد و از طریق این سامانه انجام میشود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در صورت عدک ثبت اطلاعات، بسیاری از خدمات شامل یارانه، افتتاح حساب بانکی، گذرنامه، پلاک خودرو و غیره قطع میشود گفت: بله به هر حال این موضوعی است که در بند 7 تبصره 8 اصلاحیه ماده 54 قانون مالیاتهای مستقیم به آن اشاره شده است.
کسانی که ظرف 2 ماه اطلاعات سکونتی را ثبت نکنند و موفق به دریافت کد یکتا نشوند ارائه خدمات دستگاههای دولتی به آنها دچار اختلال میشود.
محمود محمودی دربارهی جرایم مالیاتی خانههای خالی گفت: هر خانوار میتواند یک اقامتگاه اصلی و یک اقامتگاه فرعی دز شهری دیگر داشته باشد که مشمول مالیات خانههای خالی نمیشود. صاحبان واحدهای نوساز نیز پس از 12 ماه و در حالت انبوهسازی پس از 18 ماه در صورت خالی بودن، مالیات پرداخت میکنند.
همچنین خانههای خانههای خالی شهرهای کمتر از 100 هزار نفر و روستاها مشمول مالیات نیست اما اگر در سامانه ثبت نشود مشمول 20 درصد مالیات متعلقه خواهد شد.
معافیتهای دیگری برای برخی گروهها از جمله دانشجویان، دانشآموزان، مبتلایان به بیماریهای خاص و غیره در نظر گرفته شده است.
با آغاز ثبت املاک از سوی سرپرستان خانوار، دریافت مالیات از خانههای خالی بالاخره وارد فاز اجرایی خواهد شد.
به گزارش بنا نیوز، بر اساس اعلام معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی طبق مفاد پیش بینی شده در اصلاحیه ماده 54 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم مصوب دیماه 99 تمام سرپرستان خانوارها و مالکان واحدهای مسکونی مکلف هستند، اطلاعات محل سکونت و املاک تحت مالکیت خود را ظرف مدت 2 ماه از تاریخ 19 فروردین 1400 در سامانه املاک و اسکان کشور درج کنند.
به این منظور سرپرستان خانوار میتوانند بر اساس آخرین رقم کدملی خود (سرپرست خانوار) مطابق با جدول زمانبندی ذیل به سامانه ملی املاک و اسکان کشور به نشانی amlak.mrud.ir مراجعه کنند.
از تاریخ 10 ازدیبهشت 1400 تمام سرپرستان خانوار میتوانند بدون درنظر گرفتن آخرین رقم کد ملی خود برای درج اطلاعات مذکور به سامانه املاک و اسکان مراجعه کنند.
در این اطلاعیه تاکید شده است یکی از موضوعاتی که در این زمینه لازم است متقاضیان به آن توجه کنند آن است که این اقدام در راستای ساماندهی حوزه مسکن کشوری و همسو با قانون ساماندهی بازار مسکن است و هیچ نفعی جز ساماندهی بازار مسکن در آن وجود ندارد.
به گفته محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، واحدهای مسکونی پس از چهارماه از زمان خالی بودن در سال اول مشمول 6 برابر مالیات متعلق به واحدهای اجاری میشند که در سال دوم 12 برابر و سال سوم 18 برابر خواهد شد.
برای اشخاص حقوقی نیز این میزان دوبرابر است. یعنی سال اول 12 برابر سال دوم 24 برابر و سال سوم 36 برابر مالیات متعلقه به واحدهای اجاری است.
وزارت راه و شهرسازی برای ایجاد تسهیل خوداظهاری افراد در سامانه ملی املاک و اسکان، برنامه کاربردی سامانه https://amlak.mrud.ir/amlak.apk را در دسترس عموم قرارداد.
این وزارتخانه برای ایجاد سهولت در خوداظهاری افراد در سامانه ملی املاک و اسکان کشور، اپلیکیشن این سامانه را به آدرس https://amlak.mrud.ir/amlak.ap برای گوشیهای دارای سیستم عامل اندروید در دسترس عموم قرار داده است.
افراد میتوانند برای استفاده، برنامه را دانلود کرده و در تلفن همراه خود نصب کنند.
همچنین دارندگان سیستم عامل ios میتوانند از طریق مرورگر سافاری خود به سایت املاک و اسکان به نشانی https://amlak.mrud.ir/authenticate مراجعه و از طریق گزینه Add to Homescreen نسخه وب اپلیکیشن سامانه را بر روی گوشی خود نصب کنید.
مهلت قانونی تعیین شده برای انجام خود اظهاری از زمان شروع، 2 ماه است.
به این ترتیب، طبق صحبتها و مسائل مطرح شده، صاحبان املاک و مسکن در سطح کشور، باید هرچه سریعتر به فکر فروش یا اجاره دادن ساختمانهای خود باشند تا مشمول پرداخت مالیات نشوند!
پیدا کردن مشتری و مستاجر برای خانه
اگر صاحب ملکی هستید و قصد فروش یا اجارهی آن را دارید، باید در هنگام ساخت آن ملک حواستان به فاکتورهای جذابیت آن ساختمان در چشم مخاطب باشید.
فاکتورهایی مانند مصالح مدرن، طراحی و اجرای حرفهای، نورپردازی نما و امکانات خاص، میتواند شانس فروش زودتر یک ساختمان را افزایش دهد.

مصالح لوکس و مدرن مناسب ساختمان
این روزها مصالح نما و روشهای اجرای نما، کمی متفاوتتر از گذشته میباشد، ساختمانها بسته به کاربری و منطقهای که در آن واقع است، با مصالح و روشهای متفاوتی ساخته میشوند.
از جمله نماهای پرطرفدار در ساختمان میتوان به نمای خشک، نمای سنگ تراورتن، نمای شیشهای، نمای آلومینیوم کامپوزیت و ... اشاره کرد.
هر کدام از این نماها نیازمند مجری ماهر و کاربلد میباشند که بتواند با بالاترین کیفیت موجود یک ساختمان شیک و لوکس را تحویل شما بدهد.
ولی حواستان باشد که هنگام خرید مصالح، از نظر کیفیت و قیمت، کلاه سرتان نرود!

برای اینکه مصالح را با بهترین کیفیت موجود پیدا کنید بد نیست که به سایتهایی که برای انتخاب مصالح و اجرای ساختمان مشاوره رایگان انجام میدهند سری بزنید. نمای شیشهای قیمت
با این کار، احتمال اینکه ساختمان روی دستتان باد کند و مجبور به پرداخت مالیات گزاف شوید بسیار کم است!!!