- آسمونی
- مجله اینترنتی
- هنر
- عکاسی
- چگونه مثل حرفهایها عکس بگیریم؟ + 10 تکنیک کاربردی عکاسی

چگونه مثل حرفهایها عکس بگیریم؟ + 10 تکنیک کاربردی عکاسی
- - دوربین خود را بشناسید.
- - از نور طبیعی بهره ببرید.
- - به دنبال زوایای و چشماندازهای جالب باشید.
- - وقتی نوبت به ترکیببندی میرسد، خارج از چارچوب فکر کنید.
- - با برنامههای ویرایش مانند Lightroom و Photoshop آشنا شوید.
- - در صورت امکان از حالت دستی بهجای حالت خودکار استفاده کنید.
- - روی لنزها و لوازم جانبی باکیفیت خوب مانند فیلتر، سه پایه و ... سرمایهگذاری کنید.
- - تعداد زیادی عکس بگیرید!
- - به گروهها یا کانالهای عکاسی بپیوندید.
- - از عکاسی لذت ببرید!
عکس گرفتن مثل حرفهای ها برای همه ما جذاب است. در اینجا سادهترین کارهایی که میتوانید انجام دهید تا به سرعت شاهد پیشرفت درعکسهای خود باشید را معرفی میکنیم.
این تکنیکهای عکاسی را دنبال کنید تا مهارتهای عکاسی خود را بهبود ببخشید، عکسهای بهتری بگیرید و عکسهای خوبی داشته باشید که ارزش اشتراکگذاری و یا چاپ را داشته باشند. در ادامه با آسمونی همراه باشید تا با این 10 تکنیک آشنا شوید.
-
دوربین خود را بشناسید.

از بازی کردن با قسمتهای مختلف دوربین نترسید. همه قسمتها و تنظیمات دوربین را تغییر بدهید و با آن آشنا بشوید. استفاده کردن از تنظیمات پرو (pro) گوشی برای گرفتن عکسهای بهتر به شما کمک خواهید کرد.
-
از نور طبیعی بهره ببرید.

نور میتواند به طور چشمگیری همه چیز را تغییر دهد و نقصها را کاهش دهد یا جزئیات را افزایش دهد. بهترین عکسها در خانه گرفته نشدند. قطعاً میتوانید عکسهای خوبی کنار شومینه یا سر میز شام بگیرید. اما تابهحال در زمان گلدن تایم عکس گرفتید؟
-
به دنبال زوایای و چشماندازهای جالب باشید.

همیشه دوربین از نگاه خودتان رو به سوژه میگیرید و عکاسی میکنید؟ این دفعه زوایای جدید و مختلف امتحان کنید. این کار عمق و جذابیت بیشتری به عکستان میدهد.
-
وقتی نوبت به ترکیببندی میرسد، خارج از چارچوب فکر کنید.

ترکیب بندی در عکاسی
بیشتر ما هنگام عکاسی، سوژه را وسط کادر قرار میدهیم یا اگر بخواهیم کم خلاق باشیم از قانون یک سوم استفاده میکنیم اما ترکیببندیهای دیگری هم در عکاسی وجود دارد مثل خطوط پیشرو و راهنما، تقارن، قاب در قاب، مثلث طلایی و ...
-
با برنامههای ویرایش مانند Lightroom و Photoshop آشنا شوید.

عکسهای عکاسان و بلاگرها در فضای مجازی میبینید و فکر میکنید چرا عکسهای شما اندازه آنان خوب نیست؟ قطعاً یکی از دلایلش استفاده نکردن از ابزارهای ویرایش هست. با این ابزارها میتوانید رنگ و نور عکسهایتان اصلاح یا متفاوت کنید تا حسی که میخواهید به راحتی به مخاطب انتقال بدهید.
این را هم بدانید که همه عکاسان حرفهای از برنامههای ویرایش عکس استفاده میکنند. پس برای بهتر شدن عکسهایتان کار با این برنامهها را یاد بگیرید. اما حواستان باشد که در ادیت اقرار نکنید همانطور که میگویند کمتر، بیشتر است. یا همان"Less is more."
-
در صورت امکان از حالت دستی بهجای حالت خودکار استفاده کنید.

امروزه تمام گوشیهای هوشمند مثل دوربینهای عکاسی حرفهای قسمتی برای عکاسی با تنظیمات دستی دارند. در این قسمت شما میتوانید همه تنظیمات مربوط بهسرعت شاتر، دیافراگم، اکسپوژر و... را تغییر بدهید. حتماً از این تنظیمات غافل نشوید.
-
روی لنزها و لوازم جانبی باکیفیت خوب مانند فیلتر، سه پایه و ... سرمایهگذاری کنید.

قطعاً تأثیر تجهیزات روی عکاسی را نمیتوانیم بیارزش ببینیم. هنر و توانایی عکاس از کسی پوشیده نیست اما تجهیزات هم قابل توجهاند. برای خرید تجهیزات سرمایهگذاری کنید و با توجه به نیاز خود در عکاسی از آنان بهره ببرید.
-
تعداد زیادی عکس بگیرید!

میخواهید عکاس بهتری باشید؟ تمرین، تمرین، تمرین.
هرروز از سوژههای مختلف عکس بگیرید و با عکسهای عکاسان دیگر و یا عکسهای قبلی خود مقایسه کنید. از گرفتن صدها (یا حتی هزاران!) عکس نترسید تا زمانی که به آن عکس عالی برسید!
-
به گروهها یا کانالهای عکاسی بپیوندید.

پیوستن به گروههای عکاسی
تجربه اشتراکگذاری عکسهای خود و بررسی عکسهای دیگران یکی از راههای مفید برای بهتر شدن در عکاسی است. عکاسی علمی بهروز است پس هر روز خودتان را آپدیت کنید.
-
از عکاسی لذت ببرید!

به خودتان اجازه ندهید که در قوانین یا نکات فنی گرفتار شوید. فقط به بیرون بروید، کاوش کنید، آزمایش کنید، و از عکاسی لذت ببرید!
نکته پایانی
چه مبتدی باشید، چه متخصص این ده تکنیک به شما کمک میکند تا عکسهای بهتری بگیرید. فراموش نکنید که عکسهایتان را با گروهها و فضاهای مجازی که در آن هستید اشتراکگذاری کنید.