زمان مطالعه: 2 دقیقه
چگونه بوی عرق لباس و لکه زردی را از بین ببریم؟

چگونه بوی عرق لباس و لکه زردی را از بین ببریم؟

هیچ چیز نامطلوب تر از بوی عرق لباس نیست. اگر چه عرق کردن برای سلامت بدن خوب است اما بوی عرق باعث آزار اطرافیان می شود.

علاوه بر بدبویی و چسبناک بودن عرق، لکه های سفید یا زرد رنگی روی لباس به جا می ماند. برای حفظ بهداشت، باید به درستی از لباس نگهداری شود که بهترین راه شست وشوی منظم آن است اما گاهی با وجود شستن لباس، بوی نامطبوع آن باقی می ماند. برای حل این مشکل به مطلبی از سایت «Prevention» توجه کنید.

یکی از بهترین و آسان ترین روش ها، آویزان کردن لباس در هوای آزاد و در برابر نور خورشید است. قبل از شستن، دو پیمانه جوش شیرین به مواد شوینده اضافه کنید. با اتخاذ این روش که روی هر نوع پارچه ای موثر است، هر نوع بویی از بین می رود.

لباس را در محلولی از یک سطل آب و یک پیمانه سرکه سفید به مدت یک شب کامل خیس کنید. شاید این روش عجیب به نظر برسد اما بسیار موثر است. ترکیبی از یک قاشق غذاخوری پودر تارتار، 3 عدد آسپرین له شده و یک پیمانه آب ولرم را با استفاده از برس روی قسمت های لازم بمالید و بگذارید به مدت 20دقیقه بماند سپس با آب ولرم بشویید. پارچه را در 2 پیمانه سرکه سفید و یک پیمانه آب برای چند ساعت خیس کنید سپس در لباسشویی بشویید. خمیری از یک قاشق غذاخوری اسید بوریک و کمی آب آماده کنید و با استفاده از برس روی لکه عرق بکشید و سپس بشویید.

آب لیمو را روی لکه بریزید یا قسمت لکه عرق را به هم بمالید پس از نیم ساعت آن را بشویید یا پس از ریختن آب لیمو روی لکه ها زیر آفتاب آویزان کنید. برای لباس های سفید، مقدار مساوی از پراکسید هیدروژن و آب روی لکه عرق بریزید و پس از 30دقیقه بشویید و بگذارید در هوای آزاد خشک شود.

پیشگیری

چگونه بوی عرق لباس و لکه زردی را از بین ببریم؟
چگونه بوی عرق لباس و لکه زردی را از بین ببریم؟

به جای صرف وقت برای از بین بردن لکه های عرق بهتر است از اول جلوی آن را بگیرید. لازم نیست لایه ضخیمی از دئودورانت که باعث ایجاد لکه در لباس می شود زیر بغل بمالید، لایه ای نازک از دئودورانت مانع از تراکم اسید و نمک های آلومینیومی روی لباس می شود. قسمت زیر بغل لباس را با آب سرد بشویید. آب سرد، خنثی کننده موثری است که با اسیدها مقابله می کند و مانع از ایجاد لکه های عرق می شود.

روشهای در دسترس و ساده برای رفع لکه زرد و بوی عرق لباس

لیموترش

لیموترش به دلیل دارا بودن حالت اسیدی کمک زیادی به از بین بردن لکه های زرد لباس می کند. شما برای  این کار لیمو ترش را به لکه زرد لباس خود بمالید و سپس لباس را برای چند ساعت در مقابل نور خورشید قرار دهید و بعد با صابون یا پودر دستی لباس شستشو دهید.

وایتکس

how-to-eliminate-the-smell-of-sweat-suits
how-to-eliminate-the-smell-of-sweat-suits

یکی از معروفترین محلول های سفید کننده در بازار وایتکس است. یک استکان وایتکس را در تشت بریزید و به آن آب اضافه کنید. بعد لباس های کثیف خود را به مدت 30 الی 60 دقیقه در این محلول قرار دهید. سپس لباس خود را بایک شوینده لباس شستشو دهید.

توجه داشته باشید که حین انجام این کار حتماً از دستکش استفاده کنید.

لکه برهای صنعتی

برای استفاده از لکه برهای صنعتی دستتان باز است زیرا محصولات خوبی در بازار موجود است و شما می توانید یکی از این مواد شوینده که به نظرتان کاربردی تر است را خریداری کنید.

قرص آسپرین

قرص آسپرین در کنار خاصیت درمانی که دارد می تواند ویژگی پاک کنندگی هم داشته باشد. برای از بین بردن لکه های زرد عرق روی لباس می توانید یک قرص آسپیرین را در یک لیوان آب مخلوط کرده و محلول را بر روی لکه مورد نظر بریزید و مدت 10 تا 20 دقیقه استراحت منتظر بمانید و سپس لباس را با یک صابون یا پودر لباس بشویید.

جوش شیرین و لیموترش

مقدار مشخصی از آب لیمو ترش را با کمی جوش شیرین مخلوط کنید تا ماده خمیری شکلی به دست آید. حالا این ماده خمیری را بر روی لکه عرق لباس قرار داده و 30 تا 40 دقیقه صبر کنید و سپس با صابون یا پودر لباسشویی شستشو دهید.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «چگونه بوی عرق لباس و لکه زردی را از بین ببریم؟» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.