زمان مطالعه: 4 دقیقه
ایمپلنت دندان ، نماد اعتماد به نفس

ایمپلنت دندان ، نماد اعتماد به نفس

اشخاصی که دندان‌های خود را از دست داده باشند در هنگام خندیدن یا صبحت کردن احساس خجالت می‌کنند و این احساس به مرور زمان باعث افت اعتماد به نفس می‌شود.ایمپلنت دن
در این مطلب می خوانید : [بستن]

در دنیای امروزی مرتب بودن و آراستگی افراد حرف اول در جذابیت و زیبایی را می‌زند، مورد توجه‌ترین بخش صورت که تاثیر اعجاب انگیزی بر روی جذابیت دارد، دهان و دندان‌های ما است. زیبایی، ترتیب و سفیدی دندان‌ها در اولویت هستند اما ممکن است در اثر  سانحه یا پوسیدگی برخی یا حتی همه دندان‌های خود را از دست بدهید در این صورت ایمپلنت دندان به کمک اعتماد به نفس و همچنین سلامتی ما می‌آید و به دندان‌های ما رنگ زیبایی و جذابیت می‌دهد.

اشخاصی که دندان‌های خود را از دست داده باشند در هنگام خندیدن یا صبحت کردن احساس خجالت می‌کنند و این احساس خجالت به مرور زمان باعث افت اعتماد به نفس می‌شود. علاوه بر این بی‌نظمی در هنگام جویدن غذا در اثر افتادن دندان می‌تواند اثر منفی بر روی خوردن غذا داشته باشد و منجر به بیماری‌های دیگر مانند سوءتغذیه گردد. ایمپلنت دندان با جایگزین کردن ریشه‌های دندان افتاده، استحکام و پایداری لازم برای خوردن هر نوع غذایی را بدون مشکل در جویدن آن‌ها فراهم می‌کند. علاوه بر این ایمپلنت‌های دندان استخوان فک را حفظ کرده و از تحلیل استخوانی جلوگیری می‌کند.

از مهم‌ترین عوامل زیبایی ایمپلنت، مهارت دکتر متخصص و جنس مواد استفاده شده است که ما کلینیک دندانپزشکی دکتر صدری منش  را به عنوان بهترین کلینیک برای کاشت دندان با 40 سال سابقه کااری و تیمی از پزشکان مجرب به شما پیشنهاد میکنیم. همچنین شما می‌توانید در کلینیک دکتر صدری منش در محیطی دوستانه از جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیای دندانپزشکی بهره‌مند شوید.

میزان موفقیت ایمپلنت دندان چقدر است؟

طبق گزارشات رسمی از منابع معتبر، میزان موفقیت کاشت دندان در افراد مختلف چیزی حدود 97 درصد است. درحدود 3 درصد باقی‌مانده، به جای این‌که ایمپلنت به بافت پیوند استخوانی بچسپد به لثه متصل می‌شود که باید از نو عمل کاشت را انجام داد.

مواد تشکیل دهنده ایمپلنت

ایمپلنت ها از جنس واحدی به نام تیتانیوم ساخته می‌شوند. آلیاژ تیتانیوم برای ساخت فیکسچر (Fixture)، بریج (Bridge)، اوردنچر (Overdenture) و اجزای پروتزی ایمپلنت (اسکرو و اباتمنت) استفاده می‌شود. البته اباتمنت از جنس زیرکونیا نیز ساخته می‌شود. مهم‌ترین ویژگی برای استفاده از آلیاژ تیتانیوم، سازگاری بسیار خوب آن با بدن (Biocompatibility) می‌باشد. اگر فردی دندان خود را از دست بدهد ایمپلنت در اندازه همان ریشه به جای آن قرار داده می‌شود. ایمپلنت‌ها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی می‌باشند. ایمپلنت‌ها توسط ابزار بسیار دقیقی کنترل می‌گردند و توسط دستگاه‌های بسیار دقیق ساخته می‌شود. این قطعات از جنس تیتانیوم هستند که دارای تطابق بیولوژیک با بدن می‌باشند و هیچگونه واکنش آلرژیک با بدن ندارند. تیتانیوم باعث ایجاد یک لایه محافظ در برابر خوردگی و تحلیل بر روی سطح خود می‌شود. خاصیت غیر مغناطیسی بودن آن و مقاومت در برابر اکسیژن و ترکیبات اسید و نمک شرایط لازم را برای استفاده از آن در ساختار ایمپلنت دندان فراهم می‌کند.

چه مدت طول می‌کشد تا صاحب دندان شویم؟ 

دریافت ایمپلنت دندان یک فرآیند چند مرحله‌ای است که چندین ماه طول می‌کشد. درحالت معمول از زمان جایگذاری پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک تا زمانی که صاحب دندان می‌شوید سه تا شش ماه زمان می‌برد. با این حال در برخی موارد ممکن است بارگذاری فوری انجام شود به این معنی که بلافاصله پس از کاشت ایمپلنت، روکش دندان موقتی برروی آن نصب شود تا فعلاً جای خالی دندان را در دهان پرکند اما این کار صرفاً جنبه زیبایی دارد و نمی‌توانید با این دندان غذا بخورید.

دوام و طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟ 

در صورت مراقبت مناسب و چکاپ‌های متوالی، احتمالاً ایمپلنت دندان تا آخر عمر به شما خدمت می‌کند. معمولاً هیچ نیازی به تعویض خود ایمپلنت‌ها جود ندارد اما طول عمر روکش دندان که بر پایه ایمپلنت نصب شده است 10 تا 15 سال برآورد می‌شود که بسته به عوامل مختلف ممکن است کمتر یا بیشتر شود.

آیا درمان ایمپلنت، دردناک و همراه با التهاب است؟

در زمان درمان انجام ایمپلنت ناحیه‌ای که برای قرار دادن ایمپلنت مدنظر است کاملا بی‌حس می‌شود، بنابراین بیمار در حین انجام جراحی معمولا درد و یا ناراحتی را احساس نخواهد کرد.

اما بعد از اتمام جراحی، بر اساس وسعت جراحی انجام شده و کارهای جانبی دیگری که انجام می‌گردد ممکن است بیمار درجه‌ای از درد و التهاب را تجربه کند که معمولا با مصرف مسکن‌ها و داروهای ضد التهاب امکان کنترل آن فراهم می‌گردد.

همچنین روش جراحی و مهارت جراح درمدیریت و کنترل بافت‌های اطراف ناحیه جراحی و کنترل آسیب رساندن به استخوان و بافت‌های اطراف می‌تواند میزان این درد و ناراحتی را کاهش دهد. از موارد موثر دیگر در میزان درد و التهاب بیمار، وسعت درمان جراحی به لحاظ نیاز به پیوندهای استخوانی یا کشیدن دندان‌ها به صورت هم زمان است که می‌تواند بر روی میزان درد تجربه شده بیمار در مراحل پس از جراحی تاثیر گزار باشد. اما با همه این تفاسیر مهم‌ترین فاکتوردر کنترل درد، میزان توانایی جراح برای کنترل آسیب حین جراحی و مصرف مناسب داروهای ضد درد و ضد التهاب پس از جراحی است.

مراقبت از دندان ایمپلنتی چگونه است؟

پس از کاشت ایمپلنت باید همانند دندان‌های طبیعی خودتان از آن مراقبت کنید. به این معنی که حداقل دو مرتبه در روز مسواک بزنید و یک مرتبه نخ دندان بکشید. باید هر شش ماه یک بار برای چکاپ دندانپزشکی مراجعه کنید تا وضعیت دندان ایمپلنتی و بافت‌های پیرامون آن و همچنین دندان‌های طبیعی دیگر ارزیابی شود.

اینک شما تصورات جامع‌تری از تکنولوژی ایمپلنت دندان را بدست آورده‌اید. حال تنها یک مسئله‌ی مهم برای کارآمدی این تکنولوژی مطرح می باشد؛ انتخاب شما! باید بدانید که عدم توجه و حساسیت شمت نسبت به این مسئله، می‌تواند نتیجه‌ای بر خلاف میل شما برای دندان هایتان به همراه داشته باشد. کلینیک دندانپزشکی دکتر صدری منش به شما تضمین زیبایی و کیفیت دندان‌هایتان را می‌دهد.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «ایمپلنت دندان ، نماد اعتماد به نفس» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.