- آسمونی
- مجله اینترنتی
- وبگردی
- آموزش طراحی سایت از پایه تا حرفه ای

آموزش طراحی سایت از پایه تا حرفه ای
یکی از محبوب ترین آموزش ها ، آموزش طراحی سایت می باشد. این آموزش شما را به مهارتی می رساند که به راحتی می توانید درآمد چند میلیون تومانی در هر ماه برای خود بدست آورید. آموزش طراحی سایت به شما کمک می کنید تا هر نوع وب سایتی با توجه به نیاز مشتری برایش طراحی نمایید. البته افراد زیادی هستند که قصد طراحی و راه اندازی یک وب سایت برای خود را دارند و کسب این مهارت کمک بسیار زیادی برای این افراد خواهد داشت تا ایده خود را به بهترین شکل اجرا کنند و صرفه جویی زیادی در هزینه ها خواهند داشت.
در ادامه اشاره کوتاهی به این آموزش ها خواهیم کرد و شما را با آن ها آشنا خواهیم نمود.
آموزش طراحی سایت با زبان های مختلف برنامه نویسی
آموزش طراحی سایت به صورت های مختلفی انجام می شود ، آموزش php که در آن به شما یاد می دهیم که چطور سایت هایی را به زبان php طراحی کنید. شما با یاد گیری این زبان می توانید سایت های به بزرگی دیجی کالا را طراحی کنید و از آنها کسب درآمد کنید.
یکی دیگر از زبان های مورد استفاده در طراحی سایت آموزش html است. Html یکی از پر کاربرد ترین زبان ها در طراحی سایت می باشد. این زبان برای بخش بندی های مختلف سایت و تفکیک اجزا مختلف سایت بسیار کاربردی است.
از دیگر زبان های برنامه نویسی که از آن برای استایل دهی به سایت استفاده می شود ، زبان css است که در کنار html به شما کمک می کند تا یک سایت زیبا و اصولی را طراحی کنید .
شاید برای شما این باور پیش بیاید که اگر برای آموزش طراحی سایت نیاز به این همه آموزش زبان های برنامه نویسی مختلف باشد، طراحی سایت خیلی کار آسانی نباشد و شما نیاز به زمان بسیاری برای یادگیری این مهارت داشته باشید. اما باید به شما بگوییم که اصل کار به این شکل نیستند و آموزش های کلیک سایت به نحوی طراحی شده اند که کاملا پروژه محور هستند و شما به عنوان یک کاربر به صورت قدم به قدم می توانید آن ها را پیاده سازی کنید. به عبارت دیگر شما با استفاده از آموزش های طراحی سایت مجموعه ما، تمام اصول و نکات کاربردی این زبان ها را برای شما گفته ایم و به صورت لحظه ای با هم آنها را پیاده می کنیم.
اهمیت قالب های واکنشگرا در HTML
شاید تا کنون به گوش شما هم خورده باشد که قالب ریسپانسیو در HTML اهمیت خاصی دارد. امروزه با گسترش گوشی ها و تبلت های هوشمند، HTML نیز با مفهومی به نام واکنشگرا ، آشناتر شده است.سوال اصلی اینست که قالب HTML را برای کدام نمایشگر باید طراحی کرد؟
آیا باید ابعاد نمایشگرهای بزرگ در HTML را مد نظر قرار داد ، یا اینکه نمایشگرهای کوچک ؟ اینجاست که مفهوم واکنشگرا در HTML مطرح می شود.
در واقع، واکنش گرا بودن یک قالب HTML ،بدین معناست که قالب طراحی شده، بتواند با انواع نمایشگرها خود را مطابقت دهد و به صورت هوشمند ، صفحه HTML را تغییراتی بخشد که با آن سایز نمایشگر مطابقت یابد.
مطمئنا با گسترش مانیتورهای متعدد و ابزارهای مختلف ،بر اهمیت قالب های ریسپانسیو HTML نیز می افزاید.چرا که اگر کاربران سایت شما، با قالب HTML نامناسبی رو به رو شوند، این برای بازدید های مجدد سایت شما ،گزینه مناسبی نخواهد بود.پس ریسپانسیو بودن قالب HTML ،موجب سادگی و ایجاد رابط کاربری دلچب تری خواهد بود و همین امر ، به جذب مخاطب به سایت کمک می کند.
از سوی دیگر حتی موتورهای جست و جو گر نیز اهمیت خاصی برای صفحات HTML واکنشگرا قائل هستند.

چگونه در HTML ، قالب واکنشگرا بسازیم؟
این موضوعی است که در آموزش ساخت سایت بارها به آن پرداخته ایم و آموزش بوت استرپ را نیز در این رابطه تهیه کرده ایم. برای ریسپانسیو سازی یک قالب HTML ، روش هایی وجود دارد.یکی از روش های ریسپانسیو سازی یک قالب HTML ،استفاده از فریم ورک هایی همچون بوت استرپ می باشد.این فریم ورک ها علاوه بر اینکه قابلیت ریسپانسیو کردن سایت را دارند، امکانات جانبی دیگری نیز فراهم می نمایند که در آموزش طراحی سایت با HTML کمک شایانی به ما خواهند داشت.در حال حاضر فریم ورک های زیادی برای طراحی واکنشگرا در HTML ارائه شده است ، اما از بین آنها بوت استرپ حرف اول را می زند.به جرات می توان گفت در زمینه طراحی قالب ریسپانسیو با HTML ، بهترین پیشنهاد فراگیری بوت استرپ است که البته پیش از آن لازم است آموزش HTML و همچنین آموزش طراحی وب سایت را پشت سر گذاشته باشیم.پیش نیاز فراگیری این فریم ورک ها ،آشنایی با HTML می باشد.توجه کنید که بدون دانش HTML و CSS بسیار اشتباه است که مستقیما به سراغ این فریم ورک ها بروید، چرا که در شخصی سازی این فریم ورک ها قطعا لازم است تسلط نسبی بر مباحث HTML و CSS داشته باشید.
نقش فرم ها در HTML و ارسال اطلاعات در HTML
با استفاده از فرم ها می توان در بین صفحات HTML ، داده ها را منتقل نمود.در بسیاری از سایت ها بسیار پیش می آید که ما قصد داریم اطلاعاتی را از کاربر گرفته و به یک سند HTML یا فحه دیگر ارسال کنیم.در این مقاله، قصد داریم نحوه ارسال و تبادل داده ها را در HTML بررسی کنیم.فرضا تمام فرم های عضویت،فرم ثبت سفارش در صفحات HTML ، همگی جهت دریافت اطلاعات و ذخیره آنها در پایگاه های داده می باشد.قبلا در آموزش کامل HTML هم به این مطلب پرداختیم.
اما ارسال اطلاعات با فرم به چه طریقی انجام می شود؟
در هر فرم HTML دو طریق برای ارسال داده ها وجود دارد، روش GET و روش POST ،اما کدام یک در form ها بهتر است؟و چه تفاوت هایی دارند؟متود GET برای زمانی است که داده ارسالی امنیتی نباشد،قبلا هم در آموزش HTML دیدیم که اگر به عنوان مثال، پسورد را در فرم HTML میخواهیم منتقل کنیم،در این حالت،از متود POST استفاده شد،چرا که متود GET در فرم ها ، پس از ارسال ، مقادیر ارسالی در نوار آدرس صفحه HTML قابل مشاهده است.از اینرو، در مواردی امنیتی،تاکید می شود از متود POST در فرم های HTML استفاده شود.
name:value
family:value
در متود GET ،اطلاعات در HTML تا حد معینی قابلیت جابه جایی دارند،یعنی میزان داده های ارسالی توسط form ، محدود است. اما در متود POST حجم این داده ها می تواند خیلی بیشتر باشد.از اینرو ، متود POST و GET هر دو در فرم های HTML کاربردهای خاص خود را دارند و در صفحات HTML خاص خود مورد استفاده قرار می گیرند.در یک فرم چه نوع داده ای قابل دریافت است؟ در هر فرم HTML ، می توان انواع تگ های input را قرار داد،به عنوان مثال می توان یک چک باکس در فرم HTML قرار داد، یا اینکه یک لیست در فرم HTML قرار داد، پس لازم به ذکر است در هر فرم HTML ، انواع داده ها (عددی، رشته ای، true,flase) را می توان دریافت نمود.

در تصویر بالا می بینید که در یک فرم، انواع input ها را در صفحه HTML می توان قرار داد