زمان مطالعه: 1 دقیقه
تغییر مدالهای المپیک در گذر زمان

تغییر مدالهای المپیک در گذر زمان

طلا، نقره و برنز. این ها جوایزی است که دهه هاست به سه ورزشکار یا تیم برتر هر تورنمنت اهدا می شود.

آخرین المپیکی که ورزشکاران، طلای خالص گرفتند

طلا، نقره و برنز. این ها جوایزی است که دهه هاست به سه ورزشکار یا تیم برتر هر تورنمنت اهدا می شود. در سالهای اخیر، این مدالها تنها جنبه معنوی داشتند و جوایز مالی که به قهرمانان تورنمنت ها اعطا می شود، به قدری زیاد است که این مدالها در برابر سایر جوایز، فقط نمادی از قهرمانی هستند. سه سال پیش حتی قرار شد در المپیک 2020 مدالهایی به ورزشکاران اهدا شود که تمامی آنها از زباله های الکترونیکی بازیافتی تهیه شدند. زباله هایی که حاصل بازیافت 47488 تن دستگاههای خراب و 5 میلیون گوشی تلفن همراه بود.اما استفاده از همین مدالهای به ظاهر ساده، مساله چندان ساده ای هم نبوده و زمان زیادی لازم بود تا مدالهای رنگارنگی از طلا، نقره و برنز در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد.تغییر مدالهای المپیک در گذر زماندر دوران باستان، در المپیک هایی که در یونان برگزار می شد، به قهرمانان بازیها فقط یک تاج از درخت زیتون داده می شد. زمانی هم که اولین دوره بازیهای المپیک نوین در آتن انجام شد، فقط به دو نفر برتر هر مسابقه جایزه داده شد. یک مدال نقره برای قهرمان و یک مدال برنز هم به نایب قهرمان. هیچ جایزه ای هم برای نفر سوم در نظر گرفته نمی شد.در دومین المپیک در پاریس نیز بسیاری از ورزشکاران اصلا مدالی نگرفتند و اگر هم جایزه ای به آنها داده شد، یادگاری هایی غیر از مدال بود.changing-olympic-medals-over-timeسرانجام در سومین دوره بازیهای المپیک در سن لویی ایالات متحده بود که مقرر شد به سه نفر برتر هر رقابت، مدالهای زرین، سیمین و برنز داده شود. البته مدالهایی که به ورزشکاران برتر داده می شد، برخلاف مدالهای کنونی کاملا خالص بود. یعنی نفر قهرمان، مدالی می گرفت از طلای خالص.به خاطر ارزش زیاد این مدالها بود که سایز نشانهای آن دوران، از مدالهای امروزی کوچک تر بود.

تغییر مدالهای المپیک در گذر زماندر المپیک های 1908 لندن و 1912 استکهلم، از همین مدالها استفاده شد؛ نشان هایی که هزینه و خرج زیادی روی دست میزبان می گذاشت.با آغاز جنگ جهانی اول، ارزش طلای به شدت افزایش یافت و دیگر به صرفه نبود که مدال طلای خالص به قهرمانان داده شود. به همین دلیل بود که مدالهایی با روکش طلا و نقره به نفرات برتر داده شد و در عوض، سایز نشانها بزرگ تر شد.به این ترتیب بعد از المپیک استکهلم، دیگر هیچ ورزشکاری مدال طلا، نقره و برنز خالص دریافت نکرد.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «تغییر مدالهای المپیک در گذر زمان» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.