- آسمونی
- مجله اینترنتی
- کار و برند
- کارآفرینی
- طرح نوآفرین
طرح نوآفرین
طرح نوآفرین با نام سند توسعه اقتصاد دیجیتالی هم شناخته میشود یک هدف مشخص و اصلی دارد و آن تشویق و حمایت از کسب و کارهای نوپا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است. طرح نوآفرین سال گذشته و با پیگیری سازمان فناوری اطلاعات تدوین شد و حالا با گذشت تقریباً یک سال از تدوین این طرح تصویب شد. با آسمونی همراه باشید.
طرح نوآفرین
کسب و کارهای نوپا در اقتصاد دیجیتال از مقررات حاکم بر نظام اداری که برای شرکتهای بزرگ مقیاس طراحی شده است، مستثنی و با مقرراتی سادهتر و متناسب با دوره گذار مواجه میشوند. همچنین در صورت شکست احتمالی مخاطره تعهدات مالیاتی، تأمین اجتماعی و… برای این کسب و کارهای نوپا کاهش یافته و انگیزه این شرکتها برای آغاز و رسمیت بخشیدن به فعالیتهایشان تقویت خواهد شد.
طرح نوآفرین شرکتهایی که در طرح نوآفرین حمایت خواهند شد باید در سامانه مترکز درخواست خدمات سازمان فناوری اطلاعات ایران مشخصات خود را ثبت کنند و همچنین موسسین و صاحبان سهام شرکت نسبت به توزیع سود اقدام نکنند. طرح نوآفرین، شرکت های استارتآپی را مبنای کار خود قرار داده و بر همین اساس، قوانین و مقررات بیمه، مالیات و حتی جذب سرمایه گذار را تسهیل کرده است.
اهداف طرح نوآفرین
- حمایت از كسب و كارهای نوپا
- هموار نمودن مسیر توسعه و رشد زیست بوم نوآفرینی
- شناسایی جامعه آماری دقیق از زیست بوم نوآفرینی
- تسهیل شرایط اقتصادی جهت توسعه فعالیتهای زیست بوم نوآفرینی
- شناسایی و احصاء فرصتها
شرایط آیین نامه حمایت از کسب و کارهای نوپا
- عمر شرکت کمتر از سه سال
- محدود بودن سرمایه اولیه
- محدود بودن درآمد شرکت
- مؤسسین و صاحبان سهام نسبت به توزیع سود اقدام نکنند و با رعایت قانون تجارت به حساب افزایش سرمایه شرکت منظور نمایند و دریافتی ماهانه آنها از سه برابر حقوق و دستمزد سالیانه کارگران مشمول قانون کار بیشتر نباشد.
مزایای طرح نوآفرین
- ایجاد صندوق پژوهش و فناوری نوآفرین.
- عدم نیاز به پرداخت بیمه برای سهامدارانی که کارفرما هستند.
- به رسمیت شناخته شدن فضاهای کاری اشتراکی از سوی سازمان امور مالیاتی و یا تامین اجتماعی و اختصاص كد كارگاهی به فضاهای مذكور.
- شامل شدن کلیه مشوق های حمایت از مشاغل خانگی و دانش بنیان برای شرکتهای نوآفرین.
- دریافت پروانه بهره برداری فناوری اطلاعات