ثبت نام لاتاری
زمان مطالعه: 7 دقیقه
بهترین شرکت های طراحی، نظارت و اجرای پروژه ساختمانی

بهترین شرکت های طراحی، نظارت و اجرای پروژه ساختمانی

بهترین شرکت های طراحی، نظارت و اجرای پروژه ساختمانی در تهران گروه مهندسین مشاور باماسازین اخذ...
پروژه های ساختمانی
پروژه های ساختمانی

بهترین شرکت های طراحی، نظارت و اجرای پروژه ساختمانی در تهران

  آسمونی در این بخش به بررسی ابعاد طراحی و اجرای پروژه ساختمانی و مراحل آن می پردازد.مراحل طراحی و اجرای پروژه های صنعتی و ساختمانیاز شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله همراهمان باشید و ما را از نظرات ارزشمندتان آگاه سازید. زمینه های فعالیت در خصوص ساخت سوله های صنعتی واسکلت فلزی جوش و پیچ مهره های:

  • سازه های مسکونی
  • سوله های صنعتی
  • ساختمان های تجاری و اداری
  • ساختمان های فرهنگی و ورزشی
  • سازه های خاص مانند فضاکار(Space Frame) و پارچه ای

فعالیت های طراحی و اجرای پروژه های صنعتی و ساختمانی

  • طرح محاسبات سازه باSAP , ETABS , SAFE
  • انجام تحلیل دینامیکی و ارائه تمام نقشه های سازه
  • طراحی معماری و فاز 2 معماری
  • طراحی داخلی و نما
  • نظارت کارگاهی بر روی پروژه ها و نظارت عالی پروژه
  • تهیه صورت وضعیت و کنترل پروژه
  • مقآوم سازی و به سازی لرزه ای ساختمان های موجود
  • اجرای اسکلت فلزی جوشی و پیچ و مهره ای با رزومه پربار
  • گرفتن تائیدهای لازم از نظام مهندسی و شهرداری
  • ساخت اسکلت فلزی ساختمان به همراه نقشه های مهندسی در کارگاه صنعتی کاملا مهندسی
  • استفاده از نرم افزار های روز جهت کاهش پرت آهن
  • شاپ با نرم افزار تکلا استراکچر ساخت و نصب سازه های پیچ و مهره ای
  • طراحی و محاسبه انواع سازه های بتنی ، فلزی و سازه های صنعتی ، سوله ، سازه های پیچ و مهره ای

اجرای انواع نمای ساختمانی شامل:

  • کامپوزیت
  • سنگ
  • آجری
  • طراحی دکراسیون داخلی و بیرونی
  • تعمیر و باز سازی ابنیه
  • تعمیر تخصصی انواع اسکلت و سازه فلزی و بتنی با بالاترین و جدید ترین فن آوری ساختمانی
  • طراحی و اجرای دکوراسیون
  • مدیریت اجرای پروژه های ساختمانی
  • پیمانکاری و اجرای پروژه ساختمانی
  • ساخت و تامین انواع اسکلت فلزی و سوله ، جرثقیل سقفی آرماتور بندی ، قالب بندی ، اسکلت ، پل ، استخر و...
پروژه های ساختمانی
پروژه های ساختمانی

پروژه ساختمانی مدیریت پروژه ساختمان (طراحی و اجرای پروژه های صنعتی و ساختمانی) اگر شما به تازگی وارد دنیای مدیریت پروژه  ساختمان شده اید، این مقاله کمک خوبی برای شما است تا  از اصول اولیه مدیریت، قوانین اصلی بودجه بندی، تامین مالی، سازماندهی، برنامه ریزی، تناقض ها و مشکلات قانونی آگاهی کسب کنید. مدیریت پروژه های ساختمانی و تاسیساتی مسئولیت های یک مدیر پروژه سنتی را با مهارت ها و تخصص های صنعت ساختمانی و تاسیساتی درمی آمیزد. از آنجاییکه پروژه های ساختمانی همواره در حال تغییر هستند، یک مدیر پروژه موفق بایستی طیف وسیعی از مهارت ها و توانایی های بی شمار برای مدیریت گروه ها و پروژه های متنوع را در اختیار داشته باشد. مدیریت پروژه ساختمان یک حوزه کاری پیچیده ای تلقی می شوند که مستلزم دارا بودن دانش در حیطه های مختلفی مانند تامین مالی، واسطه گری، قانون، کسب و کار و الی آخر است. مدیریت پروژه ساختمان ( طراحی و اجرای پروژه های صنعتی و ساختمانی ) چیست؟ موسسه مدیریت پروژه، مدیریت پروژه را اینگونه توصیف می کند: هنر هدایت و هماهنگ سازی منابع انسانی و مادی در سراسر طول عمر یک پروژه از طریق تکنیک های مدیریت مدرن برای دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده در خصوص حوزه اجرایی، هزینه، زمان، کیفیت و اهداف مشارکتی. به طور دقیق تر تمرکز مدیریت پروژه ساختمان را در زمینه فاکتورهایی از قبیل برنامه ریزی، هماهنگ سازی و کنترل وظایف مختلف است. این وظایف ممکن است شامل انواع مختلفی از پروژه های ساخت و سازی در زمینه های کشاورزی، مسکونی (اجرای بنا و تاسیسات مکانیکی و برقی)، تجاری، نهادی، صنعتی، مدنی و محیط زیستی باشد. مدیریت پروژه  ساختمان دربرگیرنده وظایف پیچیده ای است که از یک پروژه به پروژه بعدی تغییرات چشمگیری داشته و نیازمند مهارت هایی مانند ارتباطات موثر، دانش فرآیند ساختمانی و قدرت حل مسئله است. نقش یک مدیر پروژه در مدیریت پروژه ساختمان (طراحی و اجرای پروژه ساختمانی) مدیران پروژه ساختمانی و تاسیساتی تلاش می کنند تا پروژه طبق برنامه پیش رود. آنان به نحوی پروژه را مدیریت می کنند که سر موعد و طبق بودجه تکمیل شده و با نظارت بر تیم کاری اطمینان حاصل می کنند که کلیه مراحل اجرای ساخت و ساز مطابق با کدها، دستورالعمل ها و آیین نامه ها، طرح ها و مشخصات ساختمانی پیش رفته باشد. علاوه بر این آنها در موظف به تعیین حوزه، بودجه و برنامه زمانی، انتخاب پیمانکاران فرعی و کارگران، توسعه استراتژی ارتباطات برای حل تناقضات و موارد دیگر هستند. بنا بر بیانیه صادر شده از انجمن مدیریت ساخت و ساز آمریکا، 120 مسئولیت رایج یک مدیر پروژه ساختمانی و تاسیساتی در هفت دسته خلاصه می شود: برنامه ریزی مدیریت پروژه ساختمان ( طراحی و اجرای پروژه ساختمانی )

  •  هزینه
  • زمان
  • کیفیت
  • قرارداد
  • ایمنی

اعمال حرفه ای مدیریت ساخت و ساز ( یعنی مدیریت تیم پروژه، تعیین نقش ها، مسئولیت ها و غیره ). نقش یک پیمانکار در مدیریت پروژه ساختمان ( طراحی و اجرای پروژه های صنعتی و ساختمانی ) پس از اینکه مرحله طراحی ساخت و ساز به اتمام می رسد، مدیر پروژه از طریق روند مناقضه، پیمانکارانی را برای پروژه برمی گزیند. پیمانکاران از طریق یکی از سه روش کم ترین مبلغ پیشنهادی، بالاترین ارزش و براساس صلاحیت انتخاب می شوند. پیمانکاران باید بتوانند از پس کارهایی مانند ایمنی عمومی، مدیریت زمان، هزینه، کیفیت، تصمیم گیری، محاسبات، طراحی ها و منابع انسانی برآیند.

پروژه های ساختمانی
پروژه های ساختمانی

پروژه ساختمانی چگونگی اتخاذ یک مدیریت پروژه ساختمان ( طراحی و اجرای پروژه ساختمانی ) مالک پروژه به منظور جلب مناقضه، اطلاعات پروژه خود را با گروه بزرگی متشکل از پیمانکاران، پیمانکاران عمومی یا پیمانکاران فرعی به اشتراک می گذارد. شروع این فرآیند با برآورد هزینه برای طرح ها و مصالح اولیه انجام می شود تا مالک پروژه بداند چه مقدار هزینه باید برای پیمانکار صرف کند تا پروژه به اتمام برسد. به طور کلی دو نوع مناقضه وجود دارد : مناقضه باز: برای پروژه های عمومی استفاده شده و معمولاً به وسیله تبلیغات ترویج داده می شود. یک مناقضه باز از تمام پیمانکاران می خواهد تا مبلغ پیشنهادی خود را ارائه دهند. مناقضه بسته: مخصوص پروژه های خصوصی است. مالک تنها از تعدادی پیمانکار درخواست می کند تا مبلغ پیشنهادی خود را اعلام کنند. سپس زمانیکه مالک از تمام مبالغ پیشنهادی برای پروژه مطلع می شود، از طریق روش های زیر پیمانکار خود را انتخاب می کند: کمترین مبلغ پیشنهادی: این روش بر هزینه پروژه متمرکز است. پیمانکاران کمترین مبلغ پیشنهادی خود برای تکمیل پروژه را اعلام کرده و مالک آن پیمانکاری که کمترین مبلغ پیشنهادی را اعلام کرده است گزینش می کند. براساس صلاحیت: در این روش پیمانکار تنها براساس صلاحیتش انتخاب می شود. مالک با پیمانکار در مورد مواردی مانند تجربه وی، طرح های مدیریتی، سازماندهی پروژه و بودجه و عملکرد دستور کار مصاحبه می کند. بالاترین ارزش: مالک با تلفیق هزینه و صلاحیت، پیمانکاری که بهترین مبلغ پیشنهادی را ارائه داده و همچنین بیشترین صلاحیت را داراست، برمی گزیند. و در نهایت پس از آنکه مالک پیمانکار خود را انتخاب کرد، براساس یکی از چهار نوع پرداخت متفاوت زیر قرارداد خواهند بست: مبلغ مقطوع: این رایج ترین نوع قرارداد است. پیمانکار و مالک توافق می کنند که کل هزینه پروژه چه در صورت شکست یا پیروزی پروژه یکجا پرداخت شود. هزینه به علاوه حق الزحمه: مالک کل هزینه بعلاوه درصد ثابتی از حق الزحمه را به پیمانکار پرداخت می کند. این نوع قرارداد برای پیمانکار بسیار سودبخش است. تضمین حداکثر قیمت: این نوع قرارداد همانند قرارداد هزینه بعلاوه حق الزحمه می باشد با این تفاوت که قیمت کلی و حق الزحمه فراتر از سقف ثابتی نخواهد رفت. قیمت واحد: زمانی این قرارداد انتخاب می شود که هر دو طرف نمی توانند هزینه کلی را از قبل تخمین بزنند. مالک یک هزینه واحد مشخصی را برای محدود کردن مصارف اضافی تعیین می کند. مدل های کسب و کار برای پروژه های ساخت و ساز دو نوع مدل کسب و کار در صنعت ساخت و ساز مشاهده می شود : قراردادهای طراحی، مناقضه، ساخت: این معروف ترین مدل مدیریت ساخت و ساز بوده که در آن مالک پس از اتمام مرحله طراحی توسط یک معمار یا یک مهندس، پیمانکار خود را انتخاب می کند. قراردادهای طراحی-ساخت: این مدل با مدل بالا در تضاد است. در این مدل مراحل طراحی و ساخت و ساز توسط یک شخص انجام می شود. این مدل برای کاهش زمان تکمیل پروژه استفاده می شود زیرا می توان طراحی و ساخت و ساز را در یک زمان انجام داد. قوانین و رویه های مدیریت پروژه ساختمان ( طراحی و اجرای پروژه ساختمانی ) به محض اتمام فرآیند مناقضه، مرحله ساخت و ساز آغاز می شود. اگرچه مراحل یک پروژه ساخت و ساز با مدیریت پروژه سنتی متفاوت است اما باز هم هر دو پیرو قوانین بی شمار یکسانی هستند:

پروژه های ساختمانی
پروژه های ساختمانی

پروژه ساختمانی تمام مدیران پروژه ساخت و ساز بایستی از 5 مرحله مدیریت پروژه که توسط موسسه مدیریت پروژه تثبیت شده است، آگاه باشند : آغاز: در آغاز پروژه های ساختمانی فرد باید یک مورد کسب و کار را ایجاد و ارزیابی کند تا بفهمد آیا این پروژه امکان پذیر و انجام پذیر هست یا خیر. وقتی تمام طرفین با پیش بردن پروژه موافق اند، یک پروژه یا یک سند آغاز پروژه (PID) ایجاد می شود که دربرگیرنده نیازهای کسب و کار است. برنامه ریزی: در مرحله بعدی، تیم پروژه یک نقشه راه برای تمام افراد دخیل در پروژه لحاظ می کند. در این مرحله مدیر پروژه یک طرح مدیریتی و یک سند رسمی و تصویب شده برای اجرا و کنترل پروژه ارائه می دهد. این سند، دامنه، هزینه و برنامه زمانی را نشان می دهد. اجرا: در این مرحله کار شروع می شود. پس از اولین جلسه، تیم پروژه منابع را تعیین، برنامه های مدیریت پروژه را آغاز و سیستم های ردیابی را نصب کرده، سپس آغاز به انجام وظایف، بروزرسانی برنامه های زمانی پروژه و اصلاح طرح پروژه می کند. عملکرد و نظارت: معمولاً مرحله نظارت با مرحله اجرا در یک زمان اتفاق می افتد. هدف اصلی این مرحله سنجش عملکرد و پیشرفت پروژه براساس طرح مدیریت است. خاتمه: این آخرین مرحله بوده و نشان دهنده تکمیل پروژه است. گاهی اوقات مدیران پروژه یک جلسه را به ارزیابی آنچه در پروژه های ساختمانی درست پیش رفته است و همچنین معایب رخ داده، اختصاص می دهند. سپس تیم پروژه لیستی از کارهایی که تکمیل نشده است تهیه کرده، بودجه نهایی را تخمین زده و گزارش پروژه را ارائه می دهد.

پروژه ساختمانی - اختصاصی آسمونی

ارزیابی مهاجرت ثبت نام لاتاری
نظر خود را درباره «بهترین شرکت های طراحی، نظارت و اجرای پروژه ساختمانی» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.