زمان مطالعه: 1 دقیقه
المپیک 1984 (بخش دوم)

المپیک 1984 (بخش دوم)

در المپیک 1984 - برای اولین بار - قرار شد كه به هشت نفر برتر هر مسابقه دیپلم افتخار اهدا گردد.

1566 زن و 5263 مرد (در مجموع 6829 ورزشکار) از 140 کشور در المپیک لس‌آنجلس حضور یافتند و 221 مسابقه در قالب بیست وسه رشته برگزار کردند. تیراندازی با كمان، بسكتبال، بوكس، قایقرانی پارویی، دوچرخه‌سواری، شنا، شیرجه، واترپلو، اسب‌سواری، شمشیربازی، هاكی روی چمن، ژیمناستیك، جودو، پنج‌گانه مدرن، قایقرانی بادبانی، تیراندازی با تفنگ، فوتبال، هندبال، دو و میدانی، والیبال، وزنه‌برداری، كشتی آزاد و فرنگی رشته هایی بودند که در جدول المپیک 1984 قرار گرفتند.

ببینیم مهمترین اتفاقات این المپیک چه بودند؟

«ادوین موزز» قهرمان دوی چهارصد متر با مانع المپیك مونترال و امید اول كسب عنوان قهرمانی بازی‌های لس‌آنجلسْ به نمایندگی از سایر ورزشكارانْ سوگند بازی‌های جوانمردانه را قرائت می‌كند.

تنیس پس از شش دهه به المپیك بازگشت. البته هنوز این ورزش در شمار مسابقات رسمی المپیك نبود اما در ‌آینده خیلی چیزها تغییر كرد. در تصویر، «استفان اِدبرگِ» سوئدی در حال رقابت در المپیك 1984 دیده می‌شود.

كسب عنوان قهرمانی تنیس زنان برای «اشتفی گراف» از آلمان غربی. او برای قهرمانی در مسابقات رسمی تنیس المپیك چهار سال انتظار كشید.

تیم فوتبال فرانسه پس از پیروزی (2-0) مقابل برزیل، طلای فوتبال را از آن خود ساخت. از سال 1948 تا آن روز سابقه نداشت كه كشوری غیر از كشورهای بلوك شرقْ طلای فوتبال المپیك را تصاحب كند.

«هیتوشی سایتو» از ژاپن اولین طلای خود در جودوی المپیك را با پیروزی مقابل «آنجلو پاریسی» فرانسوی تصاحب كرد. «ساتیو» در سئول نیز طلای خود را تكرار كرد.

قهرمانان مسابقه دوچرخه‌سواری جاده پس از مراسم اهدای مدال: «آلكسی گروالِ» آمریكایی با زمان 4:59:57 ساعت قهرمان شد و «استیو بوئر» از كانادایی (چپ) و «داگ اوتو لوریتزنِ» نروژی (راست) عناوین دوم و سوم را کسب کردند.

«پرتی كارپینن» - قایقران فنلاندی - در دریاچه كاسیتاس به سوی مقام قهرمانی پیش می‌تازد. این آتش‌نشان سی ویک ساله اولین قایقرانی بود كه در سه المپیك مدال طلای رقابت انفرادی را به دست آورد.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «المپیک 1984 (بخش دوم)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.