زمان مطالعه: 1 دقیقه
خواندنی های المپیک استکهلم- 1912( بخش چهارم)

خواندنی های المپیک استکهلم- 1912( بخش چهارم)

در المپیک 1912 برای نخستین بار به صورت غیررسمی از زمان‌سنج الكترونیكی استفاده شد.

 این بازی‌ها نه تنها بر ارزش‌های عالی المپیك افزود و ورزش را در مسیر جهانی شدن قرارداد. بلكه وجهه جدیدی برای سوئد در میان ملت‌های دیگر ایجاد كرد. در مدتی اندك، فدراسیون‌های بین‌المللی رشته‌های مختلف تشكیل شد و این فدراسیون‌ها نیز در گسترش ورزش و حفظ مبانی آماتوری با كمیته بین‌المللی المپیك سهیم شدند. تصاویری از بازیهای 1912 را می بینیم.

گروهی از شناگران آمریكایی در بیرون از استخر، حوله‌ای دور خود پیچیده‌اند و جلوی دوربین عكاسی قرار گرفته‌اند. در استكهلم شناور 9 ماده برگزار شد و آمریكا، كانادا، و آلمان با كسب دو عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیمهای شنا لقب گرفتند.

مك گراث ملقب به «نهنگ ایرلندی» پس از كسب مدال نقره در المپیك لندن، در سال 1912 شاهكار كرد. ضعیف‌ترین پرتاب او 4.45 متر از بهترین پرتاب سایر شركت‌كنندگان بیشتر بود!نهنگ ایرلندی را در كنار «دانكن گیلیس» از كانادا (نفر دوم با ركورد 48.39 متر) و «كلارنس چایلدز» (نفر سمت راست با ركورد 48.17 متر) مشاهده می‌كنید.
با دیدن تصویر «عقاب» بر روی لباس‌های ورزشی قایقرانان متوجه می‌شویم كه تیم هشت نفره آلمان عكسی در كنار رقبای خود به یادگار انداخته‌اند. بروسكه، فتر، بارتولومه، دن، ریخ، ماتیائه، بارتولومه و «رونگه» یك مدال برنز برای كشور خود به ارمغان آوردند.
با دیدن نوع گام برداشتن قهرمان، متوجه می‌شویم كه مسابقه پیاده‌روی در حال برگزاری می‌باشد. در المپیك استكهلم پیاده‌روی به یك مسابقه محدود شد: 10 كیلومتر. «ارنست وب» پیشتاز مسابقه است و به سوی قهرمانی پیش می‌رود
«رالف كریگ» آمریكایی با ثبت ركورد 10.8 ثانیه قهرمان دوی صد متر المپیك شده است. كریك در 200 متر نیز ركورد 21.7 ثانیه را بر جای نهاد تا عنوان سریعترین مرد جهان، برازنده او باشد.

«آلما ریچاردز» دانشجوی دانشگاه «بریگهام» در حال پریدن از مانعی به ارتفاع 1.93  متر دیده می‌شود. مشاهده می‌كنید كه روش پریدن در آن روزگار چقدر با امروز تفاوت داشت.

در رقابت پایاپای دوندگان در دوی 110 متر با مانع، فاصله نفر اول و سوم، 0.2 ثانیه بود! نفرات برتر را با شماره‌ای كه بالای سرشان نوشته شده است، می‌توانید پیدا كنید. «فردكلی» با زمان 15.1 ثانیه اول، جیمز وندل با زمان 15.2 ثانیه دوم و «مارتین هاوكینز» با 15.3 ثانیه سوم!

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «خواندنی های المپیک استکهلم- 1912( بخش چهارم)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.