شهر ابوظبی از هفدهم تا سیام ژانویه میزبان تورنمنت شد و در همان روز آغاز، عمانیها (2 ـ 1) امارات را شكست دادند. اما دو تیم یكبار دیگر نیز مقابل هم قرار گرفتند.
در گروه نخست این مسابقات هر چهار مسابقه ای که در روزهای دوم و سوم مرحله گروهی برگزار شد، در دقایق ابتدایی و انتهایی خود، گلهایی سرنوشت ساز داشت. عمان در برتری (2-1) برابر کویت در دقیقه هشتم توسط عماد الحسنی گلزنی کرد و پس از آن که در دقیقه 81 توسط فهاد الرشیدی دروازه خود را باز شده دید، یک بار دیگر در دقیقه 85 توسط هاشم صالح از حریف پیش افتاد و سرانجام پیروز شد. در همان روز(20 ژانویه) اتفاق مشابهی در دیدار امارات و یمن رخ داد و اماراتی ها در دقیقه 2 با پنالتی محمد عمر پیش افتادند و هرچند گل دقیقه 64 بشیر سعید با گل دقیقه 2+90 علا الساسی جبران شد، اما یمن فرصت زدن گل تساوی را به دست نیاورد و (2-1) باخت.
یمنی ها در روز آخر مقابل عمان در دقیقه اول توسط سلطان الطوقی دروازه خود را باز شده دیدند و هرچند در دقیقه نهم محمد صالح کار را به تساوی کشاند اما در دقیقه 88احمد البصافی باز هم عمان را پیش انداخت تا عمان 9 امتیازی شود و صدرنشین و یمن یک امتیازی هم قعرنشین گروه شود. امارات هم در برد (3-2) برابر کویت شاهد گلزنی اسماعیل مطر در دقایق یک و 1+90 بود. بقیه اتفاقات مسابقه طی پنج دقیقه دیوانه وار رخ داد. بدر المطاوا (31) کویت را به تساوی رساند اما در دقیقه 33 فیصل خلیل باز هم امارات را پیش انداخت و یک بار دیگر در دقیقه 35 نوبت به فهد الفهد رسید تا باز هم گل تساوی را برای کویت به ثمر برساند. هرچند که گل آخر مسابقه امارات را 6 امتیازی کرد و کویت هم با یک امتیاز از رقابتها کنار رفت.
در گروه دوم هم سزنوشت صعود بحرین و عراق در آخرین ثانیه های مرحله گروهی تغییر کرد. بحرین در روز نخست با دو گل یاسر القحطانی (2-1) از عربستان باخت و عراق هم با یک گل قطر را از پیش رو برداشت. تساوی (1-1) عراق و بحرین و همین طور تساوی (1-1) قطر و عربستان همه چیز را به روز آخر کشاند و در این روز عربستان با پنالتی دقیقه 12 یاسر القحطانی عراق را از پیش رو برداشت و با 7 امتیاز در صدر جدول گروه ایستاد. عراق هم با توجه به تساوی قطر و بحرین در دیدار همزمان در آستانه صعود قرار گرفته بود. اما در دقیقه 1+90 علا هبیل دومین گل خود در این بازی را به ثمر رساند تا بحرین (2-1) پیروز شده و 4 امتیازی شود. دو تیم بحرین و عراق هر دو 4 امتیازی بودند و تفاضل گل آنها صفر بود. اما بحرین با 4 گل زده و 4 گل خورده بالاتر از عراق ایستاد که تنها 2 گل زده و 2 گل خورده داشت. هرچند هر دو تیم صعود کننده از این گروه تنها سه روز بعد (27 ژانویه) از جام کنار رفتند. در این مرحله بحرین با یک گل از عمان باخت و امارات با گل دقیقه 1+90 اسماعیل مطر ، عربستان را شكست داد. امارات در فینال نیز با گل مطر، عمان را برد و اولین قهرمانی خود در جام را جشن گرفت تا مطر به عنوان مهره کلیدی امارات هم بهترین بازیکن جام شود و هم با پنج گل زده بهترین گلزن تورنمنت.
جایزه بهترین دروازه بان جام هم مطابق ادوار قبل به علی الحبسی عمانی رسید و یمن هم فاتح جایزه بازی جوانمردانه شد. مسابقه ردهبندی نیز برگزار نگشت تا مسابقات با 15 بازی و 31 گل خاتمه یابد و میانگین 2.07 گل در هر مسابقه.
از وقایع جالب جام، خراب شدن دوربینها در 15 دقیقه آغازین بازی عمان و یمن بود كه سبب شد دوربینها تنها بخشی از زمین مسابقه و حوادث آن را پوشش دهند!