کد مطلب:  3066 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 5 دقیقه
آمریکا در شوک قتل عام 20 دانش آموز

آمریکا در شوک قتل عام 20 دانش آموز

  تاریخ خبر : 1391/09/26 قتل عام 20 دانش‌آموز و هفت نفر ديگر در يکي از مدارس آمريکا شوک بزرگي به جامعه آمريکا...
زمان مطالعه: 5 دقیقه

 

تاریخ خبر : 1391/09/26

قتل عام 20 دانش‌آموز و هفت نفر دیگر در یکی از مدارس آمریکا شوک بزرگی به جامعه آمریکا وارد کرد، این اولین حادثه تیراندازی و کشتار مردم بی‌دفاع در آمریکا نبود. این حادثه به سرعت به خبر اول رسانه‌های جهان تبدیل شد. حادثه تکان دهنده شلیک یک جوان آمریکایی به سوی دانش آموزان یک مدرسه ابتدایی در شهر نیوتاون در ایالت کنتیکت آمریکا 28 کشته بر جای گذاشت و در پی این حادثه پرچم ها در آمریکا به حالت نیمه  افراشته درآمد. به گزارش واحد مرکزی خبر عامل جنایت ساعت 9 و 30 دقیقه صبح جمعه وارد دبستان «سندی هوک» در شهر «نیوتاون» در 60مایلی شمال شرقی نیویورک شد.

 

او که لباس ضد گلوله پوشیده بود و چند اسلحه با خود حمل می کرد پس از کشتن 20 دانش آموز خردسال و 6 نفر بزرگسال خودکشی کرد. هر چند خبرگزاری ها تعداد کشته شدگان را تا 30 نفر هم ذکر کرده اند.ایسنا به نقل از رویترز گزارش داد: این جوان مسلح به نام «آدام لانزا» مدیر مدرسه و روانشناس کودک مدرسه را کشت و 4 بزرگسال دیگر نیز در این تیراندازی کشته شدند.این گزارش حاکی است این جوان 20 ساله که گفته شده به اوتیسم مبتلا بود و با 3 اسلحه مادرش به مدرسه حمله کرده است ابتدا در منزل اقدام به کشتن مادر و پدر خود کرد سپس راهی مدرسه ای شد که مادرش معلم آن بود. گزارش ها هم چنین حاکی از پیدا شدن جسد برادر مهاجم در نیوجرسی است. پلیس این محل را محصور کرده و نیروهای خنثی  کننده بمب را هم اعزام کرده است.این حادثه مرگبارترین سانحه پس از سال 2007 در دانشگاه ویرجینیاتک و سومین حادثه بزرگ تیراندازی در سال 2012 آمریکا به شمار می رود.تابستان امسال هم یک دانشجوی جوان در شهر آئورا با شلیک به تماشاگران فیلم بتمن 12 نفر را کشت و چند هفته پس از آن تیراندازی دیگری در ویسکانسن با شلیک به زائران معبدسیک ها کشتار دیگری را به راه انداخت.

 

گفت وگو با شاهدان عینی

یک دانش آموز نجات یافته از تیراندازی درباره این حادثه گفت: «من بعضی از گلوله هایی را که به آن طرف سالن شلیک می شد می دیدم. من دقیقا در کنار آن ها ایستاده بودم. بعد معلم من را به داخل کلاس خودش کشید». خبرنگار پرسید: آیا تو صدایی را هم شنیدی؟ دانش آموز پاسخ داد: «بله. صدای شلیک شبیه  آن بود که کسی به در لگد بزند».شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی نیز مصاحبه با یکی از پرستاران حاضر در محل تیراندازی در مدرسه ابتدایی سندی هوک در کنتیکت آمریکا را پخش کرد. این پرستار درباره مشاهدات خود گفت: «من یکی از ماموران پلیس را دیدم که می گفت آن چه امروز دیده است، بدترین تجربه در تمام طول سال های کاری او بوده است. تمام پدر و مادرها بیرون مدرسه در انتظار بودند تا کودکانشان خارج شوند. آن ها فکر می کردند که بچه هایشان هنوز زنده هستند، اما به ما گفتند که کودکان 20 نفر از این والدین جان خود را از دست داده اند.»به گزارش واحد مرکزی خبر شاهد دیگری هم گفت: من می خواهم این حادثه را توصیف کنم اما این کار را نمی توانم انجام دهم زیرا کلمات نمی توانند عمق فاجعه را بیان کنند. تصور کنید پسر یا بچه شما در این مکان بوده و این خشونت وحشتناک درباره او روی داده است و شما نمی توانید از او حفاظت کنید. این یک تجربه تکان دهنده است که کاری از دست والدین برنمی آید.

 

مردم آمریکا خواهان مقابله با رواج سلاح هستند

رواج سلاح در  آمریکا به معضلی جدی تبدیل شده است.به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان،دان گراس از فعالان جنبش مقابله با خشونت ناشی از سلاح در آمریکا در گفت وگو با این شبکه گفت: «طرفداران استفاده از سلاح در آمریکا مطالب زیادی مطرح می کنند مبنی بر این که رواج سلاح سبب کاهش آمار جرم و جنایت می شود. اما واقعیت این است که همه آمار و ارقامی که آن ها درباره ارتباط این دو مسئله با هم بیان می کنند نادرست است. برادر من خودش قربانی رواج سلاح در آمریکا شده است. »

 

نویسنده آمریکایی: باید برای مسئله رواج سلاح در آمریکا چاره اندیشی شود

یک نویسنده آمریکایی ضمن انتقاد از فرهنگ سلاح در  آمریکا تاکید کرد: باید با این مسئله مقابله شود. به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، جان لات گفت تیراندازی اخیر در یکی از مدارس ابتدایی در ایالت کنتیکت آمریکا سبب شده است بار دیگر توجه ها به مسئله سلاح در  آمریکا جلب شود. زمان آن فرا رسیده است که برای فرهنگ رواج سلاح در آمریکا چاره اندیشی شود. باید از شر برخی از قوانین مربوط به مجاز بودن سلاح در آمریکا خلاص شویم. این مسئله بسیار جدی است.

 

فروش سلاح در آمریکا افزایش یافته است

فروش سلاح در آمریکا در پی  افزایش اتفاقاتی نظیر آن چه که در کنتیکت روی داد بیشتر شده است. پس از تیراندازی کلرادو در سال جاری فروش سلاح در  آمریکا افزایش یافت.

سهولت خرید سلاح، وضع روانی خریداران و قوانین نامشخص از جمله مباحث مرتبط با این موضوع در آمریکا است.تخمین زده می شود که حدود 45 درصد خانوارها در این کشور دارای سلاح گرم باشند. در آمریکا هر روز 32 نفر بر اثر اصابت گلوله می میرند. در این کشور حمل سلاح یک حق و امتیاز است که این روزها زیر سوال رفته است چرا که هر کس بدون محدودیت حتی می تواند به سلاح های جنگی و مهمات دسترسی داشته باشد.

 

یک مقام آمریکایی: لابی طرفدار سلاح در آمریکا بسیار قدرتمند است

یک مقام آمریکایی به صورت ضمنی گفت نفوذ طرفداران ساخت و فروش سلاح در  آمریکا مانع از تشدید قوانین محدودکننده مالکیت سلاح در این کشور می شود. به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، جرالد نادلر عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت نیویورک در گفت وگو با این شبکه گفت: «فعالان آمریکایی تلاش های زیادی برای مقابله با رواج سلاح در آمریکا انجام داده اند اما باید توجه داشت که مالکیت سلاح براساس قوانین آمریکا مجاز است. در عین حال، باید به فعالیت یک لابی قدرتمند سلاح در آمریکا توجه داشت که با مقامات آمریکایی رایزنی و لابی می کنند.

نظرسنجی ها و بررسی ها نشان می دهد بسیاری از مردم آمریکا خواهان تشدید مقررات و قوانین مربوط به مالکیت سلاح در کشورشان هستند. باید این قوانین اصلاح شود اما در عین حال باید به نقش و قدرت لابی طرفدار سلاح در آمریکا نیز توجه جدی شود.»

 

اوباما: رخدادهای مشابهی در سال های گذشته داشته ایم و من از تکرار این سناریو های مکرر بسیار متاسفم

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا دستور داد تا تمامی پرچم ها در اداره ها و ساختمان های دولتی آمریکا به نشانه عزا به حالت نیمه افراشته درآید. وی در حالی که احساساتی شده بودگفت: قلب تمام مردم آمریکا در نتیجه این حادثه به درد آمده است. وی ادامه داد : رخدادهای مشابهی در سال های گذشته داشته ایم و من از تکرار این سناریو های مکرر بسیار متاسفم .ما باید با یکدیگر در مقابل این رویداد اقدامی معنادار انجام دهیم تا از تکرار چنین حوادثی جلوگیری کنیم. وی با تسلیت به بازماندگان این حادثه گفت: «من نه به عنوان رئیس جمهور، بلکه به عنوان یک پدر صحبت می کنم. بیشتر کسانی که در این حادثه کشته شده اند، کودک بوده اند. کودکان زیبای 5 تا 10 ساله، که تمام زندگیشان پیش روی آن ها بود. فارغ التحصیلی، ازدواج و ... قلب های ما امروز شکسته است.» هم چنین سران بسیاری از کشورها و مقام های بین المللی از جمله مهمان پرست سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بازماندگان و بستگان کشته شدگان ابراز همدردی کرده اند.

: برای دریافت مشاوره درباره آمریکا در شوک قتل عام 20 دانش آموز فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «آمریکا در شوک قتل عام 20 دانش آموز» در کادر زیر بنویسید :
5 + 7 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید