مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  52347 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کیت تشخیص کرونا در ایران ساخته شد

کیت تشخیص کرونا در ایران ساخته شد

مدیر توسعه کسب و کار یک شرکت دانش بنیان از تولید تست تشخیص کرونا یا کووید 19 مورد تایید انستیتو پاستور در ایران خبر داد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کیت تشخیص کرونا در ایران ساخته شد - The corona detection kit was made in Iran
کیت تشخیص کرونا در ایران ساخته شد - The corona detection kit was made in Iran
کیت تشخیص کرونا در ایران ساخته شد - The corona detection kit was made in Iran

به گزارش آسمونی : وحید یونسی مدیر توسعه کسب و کار یک شرکت دانش بنیان از ساخت تست تشخیص کرونا در ایران خبر داد و گفت: از یک ماه پیش با شیوع کرونا تیم تحقیق توسعه ما به صورت شبانه روزی بر روی تولید تست‌های تشخیص کووید 19 کار می‌کرد و بعد از نتایج رضایت بخش نمونه‌های آزمایشگاهی، نمونه نیمه صنعتی را برای ارزیابی به آزمایشگاه‌های همکار وزارت بهداشت ارسال کردیم و بعد از کنترل کیفیت توانستیم تاییده‌های لازم را اخذ کنیم.



او ادامه داد: از هفته گذشته که تایید‌های لازم را دریافت کردیم، تولید اولین راند صنعتی آغاز شد و  اکنون 20 هزار تست تشخیص کووید 19  آماده تحویل داریم و می‌توانیم این کیت‌ها را در اختیار آزمایشگاه‌های منتخب مورد تایید وزارت بهداشت برای  تشخیص مبتلایان به ویروس کرونا قرار دهیم.

مدیر توسعه کسب و کار یک شرکت دانش بنیان بیان کرد: هر کیت تشخیص کرونا حاوی 100 تست است و قیمت تست‌های تشخیص کرونای ایرانی یک چهارم نمونه خارجی است  و بعد از تایید راند صنعتی می‌توانیم در هفته تا 80 هزار تست تشخیصی کووید 19 مورد تایید انستیتو پاستور تولید کنیم.



او اظهار کرد: امروز هزار تست را به سه استان ارسال کردیم و در روزهای آینده توزیع کیت ها سرعت بیشتری پیدا خواهد کرد.

یونسی با اشاره به قدمت 21 ساله این شرکت دانش بنیان در تولید محصولات آزمایشگاهی گفت: ما بالغ بر 60 محصول را تولید و به 25 کشور صادر می‌کنیم.

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره کیت تشخیص کرونا در ایران ساخته شد فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «کیت تشخیص کرونا در ایران ساخته شد» در کادر زیر بنویسید :
4 + 7 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید