- آسمونی
- مجله اینترنتی
- سبک زندگی
- نامزدی و عروسی
- راهنمای انتخاب تالار عروسی
راهنمای انتخاب تالار عروسی
انتخاب تالار یکی از مهمترین بخش های هر مراسمی است چرا که همه تلاش های که برای برگزاری مراسم صورت گرفته را به نمایش می گذارد. انتخاب تالار پذیرایی مستلرم رعایت نکاتی است که آسمونی در این بخش چند نکته در مورد تالار پذیرایی برای شما عزیزان تهیه کرده است که در ادامه می خوانید.
1- اگر در فصل تابستان یا زمستان ازدواج می کنید به سیستم گرمایش و سرمایش مکان عروسی تان باید توجه کنید. در غیر این صورت نه خود شما و نه میهمانان تان از عروسی چیزی به جز زجر به یاد نخواهید آورد.
2- اگر در دو مکان مراسم دارید باید آن ها را نزدیک به هم انتخاب کنید تا با مشکل ترافیک دچار کمبود وقت نشوید. مثلا اگر مراسم عقد را در خانه برگزار می کنید و بعد می خواهید برای مراسم عروسی به سالن بروید باید به دنبال سالنی باشید که به منزل تان نزدیک تر باشد.
3- تعدادی از عروس و دامادها مراسم خود را به دلایل مختلف خارج از شهر برگزار می کنند و این مسافت طولانی هم خودشان و هم میهمانان شان را خسته خواهد کرد. موضوع مسافت برای کسانی که بجه های کوچک داشته باشند ، سالخورده ها و کسانی که وسیله ی نقلیه نداشته باشند مشکل بزرگی خواهد بود و اگر نتوانستند در جشن تان شرکت کنند نباید از آن ها دلخور شوید.
4- لطفا بعد از آن که تعداد میهمانان تان را شمردید ، مکان عروسی تان را انتخاب کنید . گاهی اوقات پیش می آید که ظرفیت یک خانه ، سالن و ... دویست نفر است و لی عروس و داماد سیصد نفر را دعوت کرده اند که این واقعا برای میهمانان سخت خواهد بود . زیرا وقتی یک مکان ظرفیت مشخصی داشته باشد فقط از لحاظ جا و فضا مشکل پیش نمی آید بلکه سیست تهویه ی هوا، رختکن و گاهی اوقات میز شام و تعداد میزها نیز مشکل ایجاد خواهند کرد
5- بهتر است به دنبال مکانی باشید که برای مدعوین نیز جای پارک وجود داشته باشد. البته امروزه تعداد زیادی از سالن ها پارکینگ اختصاصی برای میهمانان در نظر گرفته اند ، یادتان باشد مبلغ ورودی پارکینگ را آقای داماد باید پرداخت کند نه میهمانان، جشن متعلق به شماست و میهمانان به خاطر دعوت شما در آن مکان حضور خواهند داشت.
6- در انتخاب مکان عروسی به تمیزی و بهداشت سرویس غذا خوری ، رومیزی ها ، راحت بودن صندلی ها ، سرویس های بهداشتی ، رختکن و حتا کف سالن توجه کنید تا مطمئن شوید که میهمانان تان سخت نخواهد گذشت و چیزی برای دل مشغولی شما هم وجود نداشته باشد.
7- اگر خانه ی پدر و مادر یا یکی از اقوام تان جای کافی برای برگزاری مراسم وجود دارد بخصوص اگر خانه ای باشد که در آن بزرگ شده اید یا خاطره ای دارید بهتر است مراسم تان را آن جا برگزار کنید.
8- بد نیست به فکر سرگرم کردن میهمانان تان نیز باشید به همان نسبتی که بودجه تان اجازه می دهد می توانید آن ها را سرگرم کنید . می توانید از یک گروه موسیقی دعوت کنید تا جشن تان را شاد تر کنند یا از اشخاص شوخ طبعی که می توانند یک برنامه ی شاد تدارک ببینند دعوت به عمل آورید یا بایک آتش بازی زیبا و بی خطر میهمانان را شاد کنید.
9- وقتی می خواهید منوی غذا را انتخاب کنید باید توجه داشته باشید که برای تعداد زیادی از اشخاص که سنین متفاوت و هم چنین طبع های گوناگون دارند غذا سفارش دهید . سعی کنید بیش تر از غذاهای مرسوم مثل انواع کباب استفاده کنید که معمولا با اکثر مزاج ها سازگاری دارد.
10- معمولا گرم سرو کردن غذا موضوع بسیار مهم و سختی می باشد که باید بسیار به آن توجه نمایید . اگر قصد دارید مراسم تان را در باغ برگزار کنید بهتر است قبل از مراسم مکان عروسی را به سرآشپز یا مسوول غذا نشان دهید تا اگر جای خاصی برای گرم کردن غذا لازم دارند پیش بینی کنند . توجه داشته باشید که اگر غذا سرد سرو شود تمام زحمات عروس و داماد و آشپز به باد خواهد رفت.
11- اگر در فصل گرما ازدواج می کنید حتما برای پذیرایی از میهمانان تان در چند طعم متفاوت آبمیوه سفارش دهید تا جواب گوی سلیقه های متفاوت میهمانان باشید. اگر هم جشن عروسی تان در فصل سرماست ، شیرکاکائوی داغ ، چای یا نسکافه بهترین انتخاب هستند.
12- در بیشتر تالارها یا هتل ها مسوولیت خریدن میوه و شیرینی به عهده ی عروس و داماد است که البته چون خودتان مشغله دارید باید از یکی از اعضای خانواده تان تقاضا کنید که این مسوولیت را بر عهده بگیرند و تا صبح روز عروسی میو ه ها را برای شست و شو و شیرینی ها را نیز تا ظهر به مکان عروسی تحویل دهد.
13- در صورتی که مراسم تان را می خواهید در باغ برگزار کنید قبل از کرایه ی آن به فکر تامین برق مورد نیاز مراسم تان باشید . به عبارتی دیگر مطمئن شوید که برق آن منطقه یا کنتور باغ تان طوری باشدکه بتوانید هم چرغانی کنید هم گروه موسیقی داشته باشید و هم برای کارهای دیگری مثل تصویر برداری و آشپزی و .. مشکلی پیش نیاید. ضمنا اگر در آن منطقه احتمال قطع شدن برق وجود دارد حتما به فکر اجاره ی موتور برق باشید.
14- تنها چیزی که برای شام از نظر میهمانان مهم است کیفیت غذای مراسم است و کمیت و تنوع غذا زیاد اهمیت ندارد. ضمنا بهتر است برای دسر نیز زیاد هزینه نکنید زیرا هیچ دسری بهتر از کیک عروسی نخواهد بود.
15- تنها چیزی که می تواند میهمانان را برای چند ساعت سرگرم کند موزیک است پس پیشنهاد می کنیم که برای انتخاب گروه موسیقی یا گروه های سرگرمی وقت بگذارید و هزینه کنید.
16- تزئینات داخل مکان عروسی اعم از گل آرایی و سرویس رومیزی ها و صندلی ها بهتر است با رنگ دسته گل عروس هارمونی داشته باشد . مثلا اگر دسته گل عروس گل های رز قرمز دارد در گل آرایی مراسم نیز از این گل استفاده کنید و بهتر است رنگ سرویس رومیزی ها نیز به رنگ قرمز باشد.
17- در بعضی از کشور ها میزهای عروسی رزرو می شوند . بدین صورت که مدیر برنامه عروسی لیستی از میهمانان را گرفته و اسامی آن ها را به کمک عروس و داماد افرادی را که با هم دوست هستند یا افراد مجرد یا خانواده وار دسته بندی می کنند و نام آن ها را روی کارت هایی نوشته شده و روی میزها گذاشته می شود تا میهمانان بتوانند جای خود را پیدا کنند.این روش از جهاتی دیگر نیز کاربرد دارد مثلا آن که شما از این طریق می توانید میزهای نزدیک به خودتان را برای اقوام درجه ی یک رزرو کنید تا بدین ترتیب به آ نها دسترسی راحت تری داشته باشید . این کارت ها جنبه ی تزئینی دارند و به شکل ها و رنگ های مختلف می توان آن ها را تهیه کرد تا به مراسم رنگ و لعاب بیشتری بدهد . می توانید این کارت ها را نیز با رنگ تزئینات دیگر سالن هماهنگ کنید که زیبایی بیشتری داشته باشد. اگر وقت و حوصله برای کارهای تزئینی دارید می توانید این کارت ها را خودتان درست کنید .
♦ همچنین بخوانید: