- آسمونی
- مجله اینترنتی
- ورزشی
- اطلاعات فوتبالی
- محسن قهرمانی و داوری سپاهان- پرسپولیس (بخش دوم)

محسن قهرمانی و داوری سپاهان- پرسپولیس (بخش دوم)
در آخرین روزهای مهرماه دایی گفت که مرتضی کریمی- کمک داور مسابقه- به محمدرضا مولایی پیغام داده تا به حساب خانمی در مشهد پول واریز شود! دایی تهدید کرد که پرونده های قدیمی را به جریان می اندازد تا مشخص شود او ضرر می کند یا فدراسیون؟ اما طبق معمول اتفاق خاصی رخ نداد. حتی مجید جلالی هم درباره بازی تراکتور- پرسپولیس گفت:
می دانم اشتباهات رخ داده علیه تراکتور در بازی با پرسپولیس عمدی بود؛ مسوولان می دانند چه شده اما می خواهند همه چیز را ماست مالی کنند.
با همه این احوال ، کمیته داوران بی توجه به اتفاقات رخ داده برای محسن ترکی قضاوت در نظر گرفت و وقتی او حاضر به قضاوت نشد، به محرومیت از داوری تهدید شد. ترکی در مصاحبه ای در 15 آبان اعلام کرد کنار کشیدن وی از داوری هیچ ربطی به محسن قهرمانی نداشته و فقط به خاطر مدیریت ضعیف اصفهانیان قضاوت را کنار گذاشته است.
ترکی ادامه داد:
در تمام مسابقاتی که با قهرمانی کار داشتند، اصفهانیان اصلا حضور نداشت و فقط در آخرین جلسه که قهرمانی دستور داد، اصفهانیان هم حاضر شد!
در مقابل اصفهانیان کلیه شایعات را تکذیب کرد؛ همان شایعاتی که می گفت قهرمانی تهدید کرده اگر محروم شود، بسیاری مسائل ناگفته را بیان خواهد کرد!
در آبان ماه محمد رویانیان یک استعفای صوری هم داد که حتی یک نفر هم آن را جدی نگرفت! بعد از این همه جنجال در 14 آبان اسماعیل حسن زاده رئیس کمیته انضباطی اعلام کرد پرونده قهرمانی در دست کمیته اخلاق هست و کمیته باید به آن رسیدگی کند. حسن زاده گفته بود این پرونده به محض این که به کمیته انضباطی برسد، رای آن صادر خواهد شد!
اما ناگهان فوتبال ایران در همان روزها همه چیز را فراموش کرد؛ سپ بلاتر به ایران آمد و کمی بعد هم ماجرای حضور پیرمردهای میلان ایتالیا برای بازی با پیشکسوتان پرسپولیس به گوش رسید تا رویانیان به جای استعفا و احقاق حق میلیون ها هوادار (به گفته خودش) روی این مسابقه تمرکز کند. یک بار دیگر گذر زمان همه چیز را کمرنگ کرد و تقریبا بعد از 70 روز، همه چیز به سادگی تمام شد. برای محسن قهرمانی هم تست آمادگی جسمانی در نظر گرفته شد و به این ترتیب جنجال بازی سپاهان- پرسپولیس و تمام اتفاقاتی که طی دو ماه رخ داد، گویای یک واقعیت بود؛ این که در فوتبال ایران هیچ وقت ثابت نمی شود کسی گناهکار است!
بعدها قهرمانی به مسابقات بازگشت ولی دیگر نتوانست تعداد قضاوت های خود در دربی را از یک افزایش دهد و سرانجام زمان وداع رسمی از میادین رسید؛ در روز خداحافظی روی پیراهن قهرمانی نوشته شده بود: آقایان را به خدا می سپارم و میروم!
تا مشخص شود داور جنجالی هرگز نپذیرفته که مقصر است!