- آسمونی
- مجله اینترنتی
- ورزشی
- اطلاعات فوتبالی
- امیدهای آلمان برای جام جهانی 2018 روسیه ( بخش اول )

امیدهای آلمان برای جام جهانی 2018 روسیه ( بخش اول )
امیدهای آلمان برای جام جهانی 2018 روسیه ( بخش اول )
آسمونی" href="https://asemooni.com/">اختصاصی آسمونی – مهدی زارعی
به گزارش آسمونی ، یک سال قبل بود که در فاصله 48 ساعت جوانان آلمان قهرمان اروپا شدند و تیم دوم آلمان فاتح جام کنفدراسیون ها. یوآخیم لو انبوهی جوان شایسته دارد که همگی لیاقت حضور در جام جهانی را دارا می باشند. با چند تن از این جوانان آشنا می شویم. مردانی که همگی می توانند در سال 2022 نیز عضو تیم ملی آلمان باشند و جایگزین مردانی چون مولر، اوزیل، خدیرا، نویر و بوآتنگ شوند که شاید بعد از این جام دیگر جایی در تیم ملی آلمان نداشته باشند..

1- متولد 20 سپتامبر 1993؛ یولین درکسلر کاپیتان آلمان در جام کنفدراسیون ها بود و بهترین بازیکن تورنمنت. هافبک تهاجمی و وینگری با تنها 23 سال و سابقه 35 مسابقه و 5 گل ملی برای ژرمن ها. درکسلر در جام جهانی 2014 نیز عضوی از تیم قهرمان آلمان بود. او که در سال 2011 با شالکه در آلمان دبل کرد، اکنون عضوی از پاری سن ژرمن است و از مهره های تیم آلمان برای جام جهانی روسیه.

2- تیمو ورنر حالا در کارنامه خود عنوان بهترین گلزن جام کنفدراسیون ها را نیز داراست. متولد 6 مارس 1991 و مهاجم کنونی لایپزیک با کارنامه قابل قبول 31 بازی و 21 گل. به گزارش آسمونی ، ورنر از سال 2010 تا امروز در تمامی رده های سنی عقاب ها حضور داشته است. ورنر محصول آکادمی اشتوتگارت است.

3- جاشوآ والتر کیمیش از سال 2015 مدافع و هافبک بایرن است و پرورش یافته تیم لایپزیک. در سال 2011 عضو تیم زیر 17 سال آلمان شد و تا امروز در همه تیم های ملی آلمان بازی کرده است. در تیم زیر 19 سال آلمان قهرمان مسابقات اروپا شد و اکنون با 20 بازی ملی در شمار باتجربه ها به شمار می آید. وی متولد 8 فوریه 1995 است.

4- آنتونیو رودیگر متولد 3 مارس 1993 در برلین است اما مادرش اصالتی سیرآلئونی دارد. از سال 2011 کار خود را در اشتوتگارت به شکل حرفه ای آغاز کرد و از سال 2015 دقاع آخر آ.اس. رم است. به گزارش آسمونی ، بازی در تیم ملی آلمان را از سال 2010 با تیم زیر 18 سال آلمان آغاز کرد و اکنون 17 بازی برای تیم بزرگسالان انجام داده است.

5- مارک آندره تراشتگن جام جهانی 2014 را به دلیل بی تجربگی و اشتباهات محرز در بازیهای تدارکاتی از دست داد اما اکنون در 25 سالگی دروازه بانی مطمئن برای بارسلونا است. متولد 30 آوریل 1992، دارای قامت 187 سانتی متری و محصول مونشن گلادباخ که از سال 2014 عضو بارسلونا شد و لیگ قهرمانان اروپا را با این تیم فتح کرد.

6- سباستین رودی با 20 بازی ملی از سال 2014 تاکنون، یکی از مدافعان راست مورد نظر یوآخیم لو برای جام جهانی روسیه است. رودی 7 سال در هوفنهایم بازی کرد و امسال با پیراهن بایرن بازی خواهد کرد. وی متولد 28 فوریه 1990 است.

7- به گزارش آسمونی ، یوناس هکتور متولد 27 فوریه 1990 در زاربروکن آلمان است. از سال 2010 پیراهن کلن را پوشیده و از سال 2014 تا امروز در 33 بازی برای ژرمن ها به میدان رفته است. هکتور در سال 2016 در تیم ملی آلمان نیز حضور داشت و با این تیم به نیمه نهایی یورو رسید. هکتور مدافع چپ کلن و تیم ملی است.

8- ماتیاس گینتر در روز 19 ژانویه 1994 در فرایبورگ متولد شد و پس از دو سال بازی در فرایبورگ، از 2014 پیراهن دورتموند را به تن کرد. به گزارش آسمونی ، این مدافع مرکزی 186 سانتی متری از بازماندکگان جام جهانی 2014 است که در المپیک 2016 نیز با ژرمن ها عنوان نایب قهرمانی را به دست آورد.
امیدهای آلمان برای جام جهانی 2018 روسیه ( بخش اول )
امیدهای آلمان برای جام جهانی 2018 روسیه ( بخش پایانی )
منبع: اختصاصی آسمونی