- آسمونی
- مجله اینترنتی
- ورزشی
- اطلاعات فوتبالی
- خاطرات یورو؛ پیراهن های پاره پوما در یورو 2016

خاطرات یورو؛ پیراهن های پاره پوما در یورو 2016
پیش از بازی های یورو 2000 بود که شرکت کاپا در تولید پیراهن های ورزشی دست به ابتکار زد. کاپا در آن روزها اسپانسر تیم ملی ایتالیا بود و برای بازی های یورو پیراهن هایی نازک و به تن چسبیده را برای آتزوری طراحی کرد. تولید کنندگان پیراهن ایتالیا اعلام کردند لباس های به تن چسبیده و تنگ سبب می شود که در هنگام درگیری ها کشیده شدن پیراهن ها کاملا به چشم داور آمده و خطاها راحت تر مشخص شوند. چنین بود که پوما لباس های جدید خود را به سبک پیراهن های دهه 70 میلادی طراحی کرد.
اندکی بعد و مطابق با تغییر مدل لباس در تمام دنیا، پیراهن ها روز به روز تنگ تر و کوتاه تر شدند و اکثر برندهای تولید لباس، از چنین ایده ای پیروی کردند. در این میان پوما همیشه تلاش داشت بیش از حد پیشرو باشد.
پیراهن های این تیم برای کامرونی ها که در رقابت های جام ملت های آفریقا آماده شد، چنان خشم فیفا را برانگیخت که کامرون را یک دوره از حضور در جام ملت های آفریقا بازداشت. در یورو 2016 و پس از گذشت 16 سال پس از ابتکار پوما، پیراهن های این تیم بیش از حد نازک و تنگ شدند. به طوری که طی 90 دقیقه مسابقه دو تیم فرانسه و سوییس در دور گروهی رقابتها، 4 پیراهن سوییسی ها پاره شد. گری لینه کر در کنایه به این اتفاق گفت:
لباس پومای تیم ملی سوییس و توپ آدیداس بازی همانند کاغذ پاره شدند؛ شما هرگز نمی توانید به کیفیت آلمانی اعتماد کنید!
ژردان شقیری هم کنایه ای تندتر نثار تولید کنندگان پوما کرد و آرزو نمود که پوما به همین تولید پیراهن بسنده کند. شقیری گفت:
امیدوارم پوما هیچ وقت به فکر تولید کاندوم نیفتد!