درج نظر
مطالعه: 1 دقیقه
المپیک 1984 (بخش سوم)

المپیک 1984 (بخش سوم)

در المپیک 1984 برای اولین بار مایکل جوردن اسطوره بسکتبال در بازیها شرکت کرد. اما جوردن تنها ستاره نام آور مسابقات نبود.

ستاره استخرهای لس‌آنجلس «میشاییل گروس» آلمانی بود كه با دستان فوق‌العاده بلند خود لقب «آلباتروس» - مرغ دریایی - گرفت و طلای صد متر شنای پروانه، دویست متر آزاد (كه در آن ركورد جهانی را ترقی داد)، نقره دویست متر پروانه و 200×4 متر آزاد را كسب كرد. اما در دیگر مسابقات این المپیک چه اتفاقاتی رخ داد؟ تصاویر این مسابقات را با هم مرور می کنیم.

صحنه‌ای از مسابقات هاكی روی چمن بین تیم‌های آمریكا و استرالیا. در لس‌آنجلس هیچ كدام از این تیم‌ها توفیقی كسب نكردند و مقام قهرمانی به پاكستان رسید.

در غیاب بزرگان كشتی جهان، آمریكایی‌ها راحت‌تر از همیشه به عناوین قهرمانی دست یافتند. آن‌ها در كشتی آزاد هفت و در كشتی فرنگی دو مدال طلا تصاحب كردند!

آمریكا به لطف «مایکل جوردن» - فوق‌ستاره تازه‌نفس - و دیگر ستارگان خود به راحتی قهرمان مسابقات بسكتبال المپیك شد.

«آن گرت ینسن» از دانمارك با اسب «مارزوگ» در این رقابت 1442 امتیاز كسب كرد و نایب قهرمان شد.

«راینر كلیمكه» برای پنجمین بار بخت حضور در المپیك را پیدا كرد و با اسب «آلریش» و كسب 1504 امتیاز قهرمان المپیك شد! این سوارکار چهل وهشت ساله در المپیك سئول عنوان قهرمانی خود را تكرار كرد.

قهرمانان یك رشته «تازه وارد» به ابراز احساسات تماشاگران پاسخ می‌دهند: «كندی كوستی» و «تریسی رویز» (نفرات وسط) قهرمانان مسابقه دو نفره «شنای موزون» هستند. نفرات كانادا (چپ) و ژاپن (راست) عناوین بعدی را از آن خود ساختند.
آغاز رقابت هشتصد متر امدادی. از ابتدا به نظر می‌رسید كه در این مسابقه، آمریكا و آلمان غربی بیشترین بخت را برای كسب عنوان قهرمانی دارند. مسابقه در هوای آزاد برگزار می‌شد.

«میشائیل گروس» از آلمان غربی یك روز پس از شكستن ركورد جهان در شنای دویست متر‌ آزاد، ركورد جهانی این ماده را نیز ترقی داد و دومین مدال طلا را بر گردن آویخت.

رقابت صد متر پروانه زنان. «مری . تی . میگر» با زمان 59.26 ثانیه قهرمان شد. او كه فاتح شنای دویست متر پروانه نیز شد، عنوان قهرمانی صد متر پروانه را در دو المپیك بعدی هم تكرار كرد.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «المپیک 1984 (بخش سوم)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.