زمان مطالعه: 1 دقیقه
خواندنی های المپیک 1964( بخش دوم)

خواندنی های المپیک 1964( بخش دوم)

در بازیهای المپیک 1964 ژاپن میزبان بود و این کشور رشته سنتی خود( جودو) را در برنامه بازیها گنجاند.

تصاویر منتخب بازیهای المپیک 1964 را با هم می بینیم. از روشن شدن مشعل بازیها تا برگزاری مسابقات جودو...

روز دهم اكتبر فرا رسید. باز هم جملات معروف «بارون پی‌یر دو كوبرتن» در برابر چشم تماشاگران نقش بسته است. آن هم به دو زبان انگلیسی و فرانسوی «... مهم پیروز شدن نیست ...» اما كم‌كم جهان ورزش به سمت و سویی می‌رفت كه همه چیز در بردن خلاصه می‌گردید.

«امپراتور هیروهیتو» بازی‌های المپیك هجدهم را رسماً افتتاح می‌كند.

«تاكاشی اونو» ژیمناست معروف ژاپنی سوگند ورزشكاران را قرائت می‌كند.

رژه كاروان ایران در استادیوم «میجی» اگر می‌خواستیم رعایت كسوت را كنیم، می‌بایست غلامرضا تختی پرچمدار كاروان ایران می‌گردید. اما مسئولین ورزش كه می‌‌دانستند تختی مخالف رژیم است، پرچم ایران را به مهندس شاهمیر دادند!
در حضور هشتاد هزار تماشاگر، پرچم المپیك برافراشته شد و كم‌كم لحظات هیجان‌انگیز فرا رسید.

و سرانجام ... آخرین حامل مشعل به استادیوم آمد. اما او ورزشكار نبود! راستی ژاپنی‌ها چه كسی را به تمامی ورزشكاران كشورشان ترجیح داده بودند تا افتخار روشن كردن آذرگاه را داشته باشد؟!

«یوشینوری ساكایی» یك دانشجوی 19 ساله بود كه درست در روز بمباران اتمی هیروشیما (ششم آگوست 1945) در نزدیكی این شهر به دنیا آمده بود. این اتفاق نشان دهنده واقعیت زندگی بود. حتی در دل تلخ‌ترین وقایع نیز می‌توان به جستجوی زیبایی و امید پرداخت و آن را پیدا كرد.

جودو ورزش سنتي ژاپني‌ها براي نخستين بار در برنامه‌ بازي‌هاي المپيك گنجانده شد. بيستم اكتبر است و «تاكه‌هيده ناكاتاني» ژاپني‌ با پيروزي بر «اريك هاني» سوئيسي قهرمان وزن 71 كيلوگرم شده است. درست مطابق انتظارات!
ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «خواندنی های المپیک 1964( بخش دوم)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.