زمان مطالعه: 1 دقیقه
خواندنی های المپیک 1952( بخش چهارم)

خواندنی های المپیک 1952( بخش چهارم)

در بین تمام اساطیر ورزش که در المپیک 1952 هلسینکی حضور داشتند، شرایط شاهزاده ژاپنی متفاوت از سایرین بود؛ حتی با این که مدال کسب نکرد.

 

ـ شاهزاده 18 ساله ژاپنی در المپیك شاهزاده « آكی هیتو» با شركت در مسابقات هلسینكی حیرت تماشاگران را برانگیخت و آنان را به تحسین واداشت. اگر چه از كسب مدال بازماند.

شناگران تیم آمریكا در مسابقه 800 متر امدادی پس از ثبت ركورد 1: 31: 8 دقیقه و كسب عنوان قهرمانی از چپ به راست «ویلیام ووسلی، جیم مك لند، «وین مور» و «فورد كونو».

«اینگمار یوهانسون» سوئدی در فینال دسته سنگین وزن بوكس ناك اوت شد و مدال طلا را از دست داد. عكسی كه می‌بینید مربوط به سال‌های پس از المپیك هلسینكی است. زمانی كه یوهانسون به بوكس حرفه‌ای روی آورد و نام‌آور شد

«فلوید پاترسون»(دست راست) پسر خوب محله فقیرنشین سیاهان در نیویورك موسوم به «هارلم» در المپیك 1952 در میان وزن صاحب مدال طلا شد. او نیز پس از المپیك حرفه‌ای شد و بهترین بوكسور سنگین وزن دنیا لقب گرفت. تصویر مربوط به آغاز درخشش محمدعلی و دوران غروب پاترسون می‌باشد

پایان رقابتی شدیدی در دسته پروزن بوكس و كسب عنوان قهرمانی برای «ناتان بروكس». او در فینال «ادگاربازل» آلمانی در سالن « میسوهالی» هلسیكی شكست داد و قهرمان شد.

تیم مجارستان فاتح اسلحه سابر شمشیربازی. اولین نفر از راست «آلادار گرویچ» است. از بازماندگان تیم مجارستان قبل از جنگ جهانی دوم و برنده چهار مدال طلا از چهار دوره المپیك . اما این پایان كار گرویچ نبود!

مجارها در واترپلو هم بی‌رقیب بودند و با بازیكنانی همچون آنتال، بلواری، فابیان و هاژنوس در فینال یوگسلاوی را شكست داده و طلا گرفتند. اما ستاره مجارستان دومین نفر از سمت راست در بین نفرات ایستاده است. «دژشو گیارماتی» بهترین بازیكن این رشته در تمام تاریخ

محمود نامجو در36 سالگی، با ركورد 307.5 كیلوگرم به میزان 20 كیلو ركورد المپیك قبلی خود را ترقی داد ولی نتوانست عنوان قهرمانی خود در مسابقات جهانی 1949 ، 1950 و 1951 را تكرار كند و به مدال نقره قناعت كرد. نتیجه‌ای بی‌نهایت ستودنی
ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «خواندنی های المپیک 1952( بخش چهارم)» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.