زمان مطالعه: 3 دقیقه
آشنایی با سگ ها و اسامی آنها

آشنایی با سگ ها و اسامی آنها

اگر قصد سرپرستی یک سگ را دارید باید قبل از آن از رفتارشناسی آنها اطلاعاتی کسب کنید. همچنین بهترین نام را برای او انتخاب کنید.
در این مطلب می خوانید : [بستن]

اسم سگ

از جذاب ترین و جالب ترین مراحل داشتن سگ می توان به انتخاب اسم برای آن اشاره کرد. اسم سگ در بیشتر لحظات پل ارتباطی شما و سگتان خواهد شد. سگ ها حیواناتی وفادار و باهوش هستند و خیلی زود اسمی که انتخاب می کنید را به خاطر می سپارند و هنگامی که سگ را صدا می زنید، عکس العمل نشان می دهند. پس پیشنهاد می شود حتما نام خوبی را با توجه به نوع و نژاد سگ انتخاب کنید.

سعی کنید اسم سگ خود را با توجه به جنسیت، نژاد، ظاهر، جثه و روحیاتش انتخاب کنید. علاوه بر این با دقت اسم را انتخاب کنید، که مجبور به تغییر آن نباشید، زیرا این کار موجب گیج شدن سگ خواهد شد. همچنین مراقب باشید اسم سگ شبیه کلمات دستوری نباشد، مثلا؛ اسم میا به کلمه بیا که دستوری است شباهت دارد و موجب گیج شدن سگ خواهد شد.

برخی از اسامی سگ نر

  1. الکس
  2. الفی
  3. آدام
  4. بیگو
  5. بلکی
  6. دکستر
  7. لوکی
  8. تیسون

برخی از اسامی سگ ماده

  1. چارلی
  2. بل
  3. دیزی
  4. گریس
  5. هرلی
  6. مالی
  7. راکسی
  8. سیندی

سگ پاکوتاه

اولین بار در روم باستان یک سگ از نژاد پاکوتاه پس از ایجاد یک جهش ژنتیکی در دنیای سگ ها به وجود آمد. این جهش موجب ایجاد وضعیتی به نام کوتولگی آندروپلاستیک شد، که طی آن استخوان بلند پاهای سگ کوتاه شد. علت اصلی این کوتاه شدن استخوان ها ترشح ناکافی هورمون های رشد بود. برخی از نژادهای سگ پاکوتاه نیز از ابتدای خلقت این چنین نبوده است و با گذر زمان و دخالت انسان به این جثه و تغییر فیزیکی دست یافته اند.

معروف ترین سگ های پاکوتاه

  • سگ پاگ
  • سگ داشهوند
  • ولش کورگی پمبروک
  • سگ بولداگ انگلیسی
  • بولداگ فرانسوی
  • سگ باست هوند
  • اسکای تریر
  • تریر اسکاتلندی
  • یورکشایر تریر

صدای سگ

سگ ها با وجودی که نمی توانند صحبت کنند، اما به طرز عجیبی با انسان ها ارتباط برقرار می کنند. از طریق صدای سگ می توان به خواسته ها، نیازها و ترس سگ پی برد، اما گاهی اوقات هم فهمیدن معنای صداهای این حیوان دشوار است.

به واقع سگ ها با پارس کردن به اتفاقات محیط اطراف خود واکنش نشان می دهند و همچنین با صاحب خود ارتباط برقرار می کنند. بنابراین پارس کردن سگ ها یک رفتار طبیعی است که از خودشان نشان می دهند. سگ ها با پارس کردن منظورشان را به صاحب خود منتقل می کنند. اما زمانی که از چیزی ناراحت هستند و یا با فرد غریبه ای رو‌ به ‌رو می شوند، صدای اضافه ای از خود در می آورند تا منظورش را متوجه شوید. در نتیجه لازم است که حالات و نیازهای سگ را به خوبی درک کنید.

معنی صدای سگ چیست؟

سگ ها برای برقراری ارتباط با صاحب خود و همچنین واکنش به محیط اطراف پارس می کنند. اما با تحقیقات انجام شده، مشخص شد که آن ها فقط برای برقراری ارتباط پارس نمی کنند. بلکه صداهای مختلفی دارند که از آن برای بیان احساس خود استفاده می کنند. بنابراین اغلب اوقات صاحبان سگ ها دچار این ابهام می شوند، که بدانند دلیل صداهای مختلف سگشان از چیست؟

به طور کلی فهمیدن معنی صداهای مختلفی که سگ از خودش در می آورد آن چنان سخت و پیچیده نیست. برخی از سگ ها بیشتر از بقیه صدا می دهند و برخی دیگر می توانند صداهای جالب از خودشان در بیاورند. رایج ترین مواردی که اکثرا با آن ها آشنا هستند، شامل پارس کردن، غرغر کردن و گریه می باشد.

علت جیغ کشیدن سگ

گاهی اوقات سگ ها با صدای بلند و خیلی دردناک به اصطلاح جیغ می کشند، که ناشی از هیجان زدگی بیش از حد، جلب توجه و دلزدگی است. 

بعضی اوقات  به دلیل ترس و اضطرابی است که از شرایط محیط احساس کرده است.

اگر جیغ با علائمی مانند بیحالی ضعف، ترشحات بینی و کم اشتهایی همراه باشد، ممکن است سگ دچار بیماری شده باشد.

خطرناک ترین دلیل جیغ بروز بیماری سرینگومیلیا است که یک بیماری پیش رونده است. این بیماری زمانی اتفاق می افتد که اندازه جمجمه با اندازه مغز مطابقت ندارد که چنین حالتی منجر به درد پشت گردن سگ می شود.

علت زوزه کشیدن سگ

زوزه کشیدن در همه سگ ها مشترک است، اما بعضی از نژادها بیشتر زوزه می کشند. این زوزه می تواند به خاطر ترس، درد، گیجی بعد از بیدار شدن از بیهوشی و یا ابراز وجود باشد. بعضی از سگ ها ممکن است به اضطراب جدایی دچار نباشند و فقط برای جلب توجه زوزه می کشند.

ارزیابی مهاجرت
نظر خود را درباره «آشنایی با سگ ها و اسامی آنها» در کادر زیر بنویسید :
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید

دسته بندی های وب سایت آسمونی

آسمونی شامل بخش های متنوعی است که هر کدام از آنها شامل دنیایی از مقالات و اطلاعات کاربردی می باشند، شما با ورود به هر کدام از دسته بندی های مجله اینترنتی آسمونی می توانید به زیردسته های موجود در آن دسترسی پیدا کنید، برای مثال در دسته فیلم و سینما؛ گزینه هایی مثل نقد فیلم، معرفی فیلم ایرانی، فیلم بین الملل، انیمیشن و کارتون و چندین بخش دیگر قرار دارد، یا بخش سلامت وب سایت شامل بخش هایی همچون روانشناسی، طب سنتی، نکات تغذیه و تناسب اندام می باشد.