کد مطلب:
40358
درج نظر
درج نظر
یکشنبه 14 بهمن 1397
زمان مطالعه: 1 دقیقه

تصویر جدید از گلکسی S10 E سامسونگ فاش شد
به تازگی تصاویر جدیدی از گلکسی S10E ، رقیب آیفون XR منتشر شده است.
به گزارش آسمونی ، همانطور که در پست های...
یکشنبه 14 بهمن 1397
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به تازگی تصاویر جدیدی از گلکسی S10E ، رقیب آیفون XR منتشر شده است.
به گزارش آسمونی ، همانطور که در پست های قبل خواندیم ، در مراسم رونمایی از گلکسی اس 10 که در تاریخ 1 اسفند 97 ( 20 فوریه 2019 ) ساعت 22:30 دقیقه به وقت تهران در سالن بیل گراهام سیویک شهر سان فرانسیسکو برگزار می شود، سه گوشی توسط سامسونگ معرفی خواهد شد.
در پست زیر می توانید اطلاعات مرتبط با این سه دستگاه را بخوانید:
از گلکسی اس 10 سامسونگ چه می دانیم؟
چند هفته بیشتر تا رونمایی رسمی گوشی های سامسونگ نمانده است و طبق معمول شاهد درز عکس های جدید از این محصولات هستیم. روز جمعه وبسایت WinFuture تصاویر و مشخصات این گوشی سامسونگ را منتشر کرد.
آسمونی : انتظار می رود تا این گوشی نسخه ارزان Galaxy S10 باشد با نام Galaxy S10E معرفی شود. این گوشی هوشمند نسبت به Galaxy S10 از قابلیت های کمتری برخوردار است و رقیبی برای آیفون XR به شمار می آید. موبایل
Galaxy S10E همانند آیفون XR دارای صفحه نمایش 5.8 اینچی می باشد. ایم دستگاه مجهز به سنسور اثرانگشت ترکیب شده با دکمه پاور در کناره دستگاه است.
در بالای صفحه نمایش نیز همان حفره معروف که با نام Infinity-O شناخته می شود و دوربین سلفی داخل آن قرار دارد را می بینیم. بر خلاف شایعاتی که قبلا منتشر شده بود در پنل پشتی دستگاه شاهد استفاده از دوربین دوگانه هستیم البته صحت هنوز هم مشخص نیست که تصاویر مربوط به Galaxy S10E هست یا خیر.
این گوشی از باتری 3100 میلی آمپر ساعتی ، 128 گیگابایت حافظه داغخلی به همراه 6 گیگابایت حافظه رم برخورد ار است.فناوری قیمت این دستگاه 860 دلار برآورد شده که در مقایسه با سایر گوشی ها باز هم یک گوشی ارزان و اقتصادی به حساب نمی آید اما در مقابل Galaxy S10 که با قیمت 999 دلار عرضه خواهد شد ، یک گوشی اقتصادی محسوب می شود.
منبع: اختصاصی آسمونی