مهاجرت به آمریکا و کانادا
کد مطلب:  58079 
درج نظر
درج نظر
زمان مطالعه: 1 دقیقه
بدشانسی برای تیم استقلال / چند کرونایی در این تیم

بدشانسی برای تیم استقلال / چند کرونایی در این تیم

تست کرونای مهدی قائدی، رشید مظاهری و عارف غلامی مثبت شد.
زمان مطالعه: 1 دقیقه

متاسفانه بعضی از بازیکن های تیم استقلال مبتلا به ویروس کرونا شدند.

به گزارش آسمونی، تست کرونای مهدی قائدی، رشید مظاهری و عارف غلامی مثبت شده است.

بدشانسی برای تیم استقلال / چند کرونایی در این تیم
بدشانسی برای تیم استقلال / چند کرونایی در این تیم

روز سوم فروردین بود که به صورت رسمی اعلام شد تست کرونای مهدی قائدی مهاجم استقلال مثبت شده و این بازیکن نتوانست به اردوی تیم ملی ملحق شود که دراگان اسکوچیچ نیز تصمیم گرفت تا بجای او، سجاد شهباززاده را به اردوی تیم ملی دعوت کند.

اما روز چهارم فروردین نیز خبر رسید تست کرونای دو ملی پوش دیگر استقلالی نیز مثبت شده تا رشید مظاهری و عارف غلامی اردوی تیم ملی را ترک کنند. خبری که به هیچ وجه برای آبی پوشان خوشایند نیست و حالا فرهاد مجیدی همچون سال گذشته درگیر شمار بالای کرونایی های تیمش شده است.

البته گفته شده تست کرونای سیدحسین حسینی دروازه بان تیم استقلال هم مثبت اعلام شده است.

فصل قبل و پس از شیوع ویروس کرونا بود که بازی های فوتبال در ایران حدود 4 ماه به وقف افتاد که در نهایت و با آغاز دوباره رقابت های لیگ نوزدهم، تیم ها بازی های خود را از سر گرفتند ولی در این میان باز هم تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در لیگ برتر وجود داشت و یکی از تیم هایی که با این ویروس به شدت درگیر شد، استقلال بود.

 

مهاجرت به آمریکا و کانادا
: برای دریافت مشاوره درباره بدشانسی برای تیم استقلال / چند کرونایی در این تیم فرم زیر را تکمیل کنید
واریز هزینه و دریافت مشاوره توسط آسمونی
نظر خود را درباره «بدشانسی برای تیم استقلال / چند کرونایی در این تیم» در کادر زیر بنویسید :
5 + 6 = ?
لطفا شرایط و ضوابط استفاده از سایت آسمونی را مطالعه نمایید