
فارسی صحبت کردن مهمان خارجی صداوسیما
مهمان هندی صداوسیما بعد از قطع ارتباط مترجم، به گمان اینکه صدا قطع شده به راحتی فارسی صحبت کرد. به گزارش آسمونی صداوسیما از شبکه سه سیما در رابطه با یک برنامه سیاسی مهمانی خارجی داشت که تصویر و صدای او به صورت مستقیم پخش میشد و در حال پاسخگویی بود و در حالیکه مترجم سعی داشت ترجمه انگلیسی خود را از پرسش مجری برنامه به او برساند، پس از قطع صدای مترجم و گویا مهمان برنامه هم صدا را نداشت ناگهان به فارسی گفت: الان دارم.

این قسمت از ویدئو که در شبکه های اجتماعی منتشر شد، آن را یک اشتباه بزرگ در تلویزیون عنوان کردند و اینکه چرا وقتی یک مهمان خارجی می تواند فارسی صحبت کند، مترجم با دردسر زیاد سعی دارد یک سوال را به زبان انگلیسی از وی بپرسد.
الهام عابدینی مجری این برنامه هم بعد از انتشار این ویدئو در شبکه های اجتماعی در توضیح گفت:
کارشناس برنامه فردی هندی بوده که در ایران ساکن می باشد و تا حدی فارسی هم بلد است اما وی برای یک گفتگوی طولانی مدت به راحتی نمی تواند فارسی صحبت کند.